Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا به نقل از المصطفی، حجت‌الاسلام و المسلمین علی عباسی و هیئت همراه، در سفر به هندوستان، ضمن بازدید از مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور در دهلی نو، با مهدی خواجه‌پیری، رئیس این مرکز، دیدار و درباره فعالیت‌های آن و راه‌های گسترش همکاری دوجانبه گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.
وی ضمن تقدیر از فعالیت‌های انجام‌شده در مرکز میکروفیلم نور، تلاش‌های مجدانه و ابتکارات ارزشمند خواجه‌پیری را در حفاظت و بازنشر میراث کهن و ارزشمند اسلامی در هند، برجسته و شایان تقدیر دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس جامعه‌المصطفی درباره زمینه‌های همکاری علمی ـ پژوهشی جامعه‌المصطفی با این مرکز گفت: آثار و اسناد موجود در این مرکز می‌تواند منبع خوبی برای استادان و پژوهشگران جامعه‌المصطفی(ص) باشد. دانش‌آموختگان جامعه‌المصطفی ظرفیت بسیار خوبی برای همکاری در زمینه احیا و بازنشر آثار خطی در هند به شمار می‌روند.
وی درباره همکاری دو مرکز برای تربیت نیروی متخصص و توانمند به منظور احیای آثار اظهار کرد: انتظار می‌رود این مرکز با همکاری نمایندگی المصطفی در هند، دوره‌های آموزشی برای طلاب و دانش‌آموختگان المصطفی برگزار کند تا طلاب دانش و مهارت لازم را برای استمرار این فعالیت در مناطق دیگر هند داشته و در آینده همکاران خوبی برای مرکز نور باشند.
خواجه‌پیری نیز در سخنانی، گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه‌های پژوهشی و فرهنگی و برنامه‌های آینده این مرکز ارائه کرد.
وی گفت: مرکز میکروفیلم در سال 1364 با هدف حفظ و نشر میراث مکتوب اسلامی در هند بنیان‌گذاری شده است و هم‌اکنون، به تهیه میکروفیلم، عکس‌برداری، مرمت و نشر نسخه‌های خطی کهن به صورت چاپ همانند می‌پردازد و تاکنون توانسته است میکروفیلم بیش از شصت‌هزار نسخه‌ خطی فارسی، عربی و اردوی کتابخانه‌های هند را تهیه کند.
رئیس مرکز میکروفیلم نور ادامه داد: یکی از فعالیت‌های ابتکاری مرکز میکروفیلم نور، که برای نخستین بار در این مرکز طراحی و اجرا شده، تهیه نسخه‌های نادر و نفیس اسلامی به صورت نسخه همانند، با کاغذ دست‌ساز، با کیفیت نسخه اصل و تکثیر آن در پنجاه نسخه است که آن را در اختیار کتابخانه‌های بزرگ جهان قرار می‌دهد تا ضمن نشر اندیشه اسلامی و دسترسی آسان‌تر پژوهشگران و دانش‌پژوهان، رونوشت اصل نسخه به صورت سند برای نسل‌های آینده باقی بماند و تاکنون دویست نسخه به این صورت احیا شده است.
وی نقش جامعه‌المصطفی را در تربیت علما و اندیشمندان دینی برای هندوستان بسیار برجسته دانست و گفت: مرکز میکروفیلم نور در حال تهیه دانش‌نامه پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) در هند است و بیشتر افرادی که در تهیه آن فعالیت دارند، از دانش‌آموختگان جامعه‌المصطفی هستند.
در پایان این دیدار، رئیس جامعه‌المصطفی از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید کرد و با کارکنان رایزنی فرهنگی در خصوص فعالیت‌های بخش‌های مختلف به گفت‌وگو پرداخت.
انتهای پیام 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن جامعه المصطفی العالمیه رئیس المصطفی سفر به هندوستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۲۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میکرو بمب‌افکن برای مقابله با تومور سرطانی ساخته شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،محققان دانشگاه آلاباما با همکاری پژوهشگرانی از موسسه تحقیقاتی سنت‌پاو وسیبر‌بن، ماد‌ه‌ای در مقیاس میکرومتری از جنس پروتئین ساختند که می‌تواند رهایش نانوذرات را در محل سلول‌های سرطانی انجام داده و با این کار تومور را از بین ببرد. این میکروماده روی مدل‌های جوندگان مبتلا به سرطان روده بزرگ آزمایش شده و نتایج آن امیدوارکننده بوده است.

این تیم با کمک خودآرایی، پروتئین‌ها را تبدیل به ساختارهای میکرومقیاس کردند که توانایی حمل پپتیدها را به صورت طولانی مدت دارند.

این فناوری که به صورت پتنتی به ثبت رسیده است، برای تولید گرانول‌های زیستی به کار گرفته می‌شود. این گرانول‌ها، عملکردی شبیه به سیستم غدد درون‌ریز انسان دادند. از نظر آرایش مولکولی، این ساختار از برهمکنش یونی فلز روی (Zn) با یک دامنه غنی از هیستیدین تشکیل شده است. هیستیدین یک اسید آمینه مهم در بدن انسان است.

این میکروماده‌ جدیدی که دانشمندان ایجاد کرده‌اند از زنجیره‌های پلی پپتیدی تشکیل شده است، زنجیره‌هایی که به عنوان نانوذرات زیست‌فعال و کاربردی در دسترسی هستند و می‌توانند محتویات خود را برای از بین بردن سلول‌های سرطانی رهاسازی کنند.

این گروه تحقیقاتی برای بررسی عملکرد این ساختار مولکولی آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و دینامیک ترشح  آن را، هم در شرایط آزمایشگاهی و هم در داخل بدن مطالعه کردند. در یک مدل حیوانی مبتلا به سرطان کولورکتال CXCR۴+، این سامانه در تجویز زیرپوستی، تجمع پروتئینی بالایی را در بافت تومور نشان داد.

آنتونیو ویلاوره، استاد گروه ژنتیک و میکروبیولوژی دانشگاه آلاباما می‌گوید: « این نکته حائز اهمیت است که این تجمع نسبت به زمانی که پروتئین در خون تزریق می‌شود، کارآمدتر است. این فناوری یک روش جدید برای اطمینان از سطح بالای دارو در محل مورد نظر و اثربخشی بالینی بهتر است، بنابراین از تجویز مکرر داخل وریدی جلوگیری می‌کند و با این کار عوارض جانبی دارو به حداقل می‌رسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • ‍ بازدید مدیر کل از نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری درخدمت رسانی به نیازمندان خراسان شمالی
  • بازدید کارشناسان مرکز بهداشت مهاباد از پناهگاه حیات وحش تالاب بین المللی کانی برازان
  • سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار
  • لحظه انهدام مرکز نظامی اسرائیل توسط موشک حزب الله
  • مراسم روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد
  • میکرو بمب‌افکن برای مقابله با تومور سرطانی ساخته شد
  • جزئیات و ساعت بازدید نمایشگاه کتاب اعلام شد
  • جزئیات و ساعت بازدید نمایشگاه کتاب اعلام شد/ چرا باز هم مصلی محل برگزاری شد؟