Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و فرهنگی دفتر نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با اشاره به تلاش مسئولان قبلی محیط زیست در استان اصفهان اظهار داشت: گاهی اوقات دستورالعمل‌های محیط زیست، جلوی پیشرفت‌ها و پروژه‌های خوب و مؤثر را می‌گیرد و یا سبب نارضایتی مردم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه قوانین را نمی‌توان به صورت خشک اجرا کرد و این مهم باید به همراه عدالت و احسان باشد، افزود: اجرای قوانین باید به دور از افراط و تفریط باشد و با گسترش فرهنگ حفاظت از محیط زیست در جامعه، همراهی مردم، مسئولان و صنایع را برای اجرای پروژه‌های محیط زیستی جلب کرد.

نماینده، ولی فقیه در استان اصفهان بیان کرد: می‌توان با کاشت درختان در حاشیه شهر اصفهان کمربند سبزی را احداث کرد، اما اداره کل محیط زیست بودجه‌ای برای این چنین طرح‌هایی ندارد و تنها می‌تواند به بروز برخی از تخلفات، رسیدگی کند، این موضوع یکی از کمبود‌هایی است که می‌توان با وضع قوانین مورد نیاز و اجرای قوانین موجود برطرف کرد، به این صورت که هر یک از صنایع و یا سازمان‌هایی آلوده کننده محیط زیست، بودجه‌ای را در اختیار محیط زیست قرار دهند تا برای ایجاد فضای سبز و سایر کار‌ها هزینه شود.

وی عنوان کرد: وجود نظارت لازم و ضروری است، اما باید در حد معمول باشد و برای صنایع و مردم مزاحمت ایجاد نشود بلکه با گسترش فرهنگ حفظ محیط زیست، مشارکت همه آحاد مردم را برای حفاظت از محیط زیست جلب کرد، نمی‌توان سختگیری کرد بلکه با رعایت حداقل‌ها، زمینه را برای فعال بودن صنایع و حفظ محیط زیست فراهم ساخت، در هر صورت نمی‌توان شهرک صنعتی نداشت و یا به مردم بگوییم آب مصرف نکنند.

طباطبایی‌نژاد یادآور شد: در برخی از شهرستان‌های استان اصفهان باید نسبت به جمع‌آوری زباله و آلایندگی صنایع نظارت جدی‌تری وجود داشته باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان در این دیدار با اشاره به آسیب‌شناسی انجام شده نسبت به مجموعه فعالیت‌های اداره کل محیط زیست استان اظهار داشت: ظرفیت و نیروی انسانی این اداره نسبت به نیاز‌های استان اصفهان جوابگو نیست چرا که این استان یک استان صنعتی و دارای حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار مناطق تحت نظارت است، بنابراین به این نتیجه رسیده‌ایم که حس مسئولیت اجتماعی در برابر محیط زیست برای آحاد مردم به ویژه دستگاه‌ها و صنایع بر اساس اصول قانون اساسی تبیین و مشارکت آنان را جلب کنیم.

ایرج حشمتی با اشاره به شکل گیری همکاری سازمان حفاظت محیط زیست با ارگان‌هایی همچون آب منطقه‌ای، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی افزود: در توسعه پایدار، علاوه بر مسائل اقتصادی، توجه به حقوق نسل‌های آینده یکی از ارکان آن است و توسعه نباید تخریب کننده محیط زیست و بر هم زننده نظم اجتماعی و طبیعت باشد، برای کنترل این موضوع کارگروه مسئولیت اجتماعی محیط زیست در سطح استان تشکیل شده است.

وی عنوان کرد: خشک شدن تالاب گاوخونی در یک بازه زمانی کوتاه، قابل حل نیست و فقط می‌توان با همکاری دستگاه‌ها، یک گام به جلو رفت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان بیان کرد: قانون «یک در هزار فروش» تصویب شده است و بر اساس این قانون، هر یک از صنایع موظف هستند که یک در هزار فروش خود را در حسابی نگه داشته و با نظارت سازمان حفاظت محیط زیست هزینه کنند، البته اولویت نخست برای هزینه این منابع مالی، رفع آلاینده بودن صنایع است و پس از آن این منابع برای برنامه‌های محیط زیستی و ایجاد فضای سبز هزینه می‌شود.

انتهای پیام/م

  دیدار مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با امام جمعه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۲۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۲ بره میش وحشی به اداره محیط زیست تایباد

یوسف اربابی رئیس اداره حفاظت محیط زیست تایباد گفت: در روز‌های گذشته، تعداد ۲ راس بره میش وحشی در طی ۲ مرحله توسط روستاییان تایبادی و باخرزی به نهاد متولی حفاظت از محیط زیست و حیات وحش تحویل شد.

وی افزود: یکی از این بره میش‌های وحشی توسط یک دامدار در ارتفاعات روستای کردیان شهرستان باخرز پیدا و به اداره حفاظت محیط زیست تایباد تحویل می‌شود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست تایباد ادامه داد: همچنین یک بره میش دیگر در روستای سوران شهرستان تایباد پیدا شده توسط یکی از اهالی همین روستا به این اداره تحویل شد.

اربابی کرد: این ۲ بره میش وحشی پس از معاینات دامپزشکی و اخذ تاییدیه سلامتی، به سایت نگهداری گونه‌های شاخص جانوری در بخش سلامی خواف منتقل شدند.

این مقام مسئول تصریح کرد: به مردم، کشاورزان، دامداران، طبیعت گردان و اهالی روستا‌ها نیز توصیه می‌شود که اگر نوزاد سالم گونه‌ای جانوری را در مکان‌های مختلف مشاهده کردند؛ از جابجایی، ترساندن و تماس با آن گونه پرهیز کنند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست تایباد خاطرنشان کرد: شهرستان‌های تایباد و باخرز در مجموع دارای ۱۰۸ هزار و ۱۶۱ هکتار عرصه طبیعی هستند که گوسفند وحشی، آهو، بز کوهی و تیره‌های سگ سانان از گونه‌های جانوری غالب این مناطق هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • صدور حکم قضایی علیه مدیرعامل شرکت دولتی در اصفهان
  • پاکسازی حاشیه سد مهاباد به مناسبت روز جهانی زمین پاک
  • طرح پاکسازی زباله در چهارمحال و بختیاری
  • رفع تصرف پنج هکتار عرصه ملی شهرستان بویراحمد از سودجویان
  • اجرای برنامه مشترک پاکسازی حاشیه مسیر بندر گلمانخانه پارک ملی دریاچه ارومیه
  • پاکسازی حاشیه پارک جنگلی برم و سرچشمه رودخانه شش پیر سپیدان
  • روز زمین پاک، نمادی برای حفاظت از محیط زیست
  • جمع‌آوری پلاستیک‌های حاشیه ورودی شهرها و روستاهای استان تهران
  • تحویل ۲ بره میش وحشی به اداره محیط زیست تایباد
  • زنده گیری مار افعی سمی در یکی از مدارس حاشیه تالاب بامدژ