Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان از انتشار فراخوان ﺑﯿﺴﺖ و ﭘﻨ ﻤﯿﻦ ﺟﺸﻨﻮاره ﻣ ﻰ ﺷﻌﺮ رﺿﻮى خبر داد و گفت: این ﺟﺸﻨﻮاره تیرماه امسال و ﻫﻤﺰﻣﺎن ﺑﺎ دﻫﻪ ﮐﺮاﻣﺖ در کرمان برگزار می‌شود. ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۸ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

محمدرضا علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، اظهار داشت: ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﺳﺎﻟﺮوز ﻣﯿﻼد ﺑﺎ ﺳﻌﺎدت ﺣﻀﺮت ﻋ ﻰ‌ﺑﻦ‌ﻣﻮﺳﻰ‌اﻟﺮﺿﺎ(ع)، ﺣﻀﺮت ﻓﺎﻃﻤﻪ ﻣﻌﺼﻮﻣﻪ(س) و ﺑﺰرﮔﺪاﺷﺖ ﺣﻀﺮت اﺣﻤﺪ‌ﺑﻦ‌ﻣﻮﺳﻰ(ع) ﺑﯿﺴﺖ و ﭘﻨ ﻤﯿﻦ ﺟﺸﻨﻮاره ﻣ ﻰ ﺷﻌﺮ رﺿﻮى در کرمان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به انتشار فراخوان ﺑﯿﺴﺖ و ﭘﻨ ﻤﯿﻦ ﺟﺸﻨﻮاره ﻣ ﻰ ﺷﻌﺮ رﺿﻮى گفت: این ﺟﺸﻨﻮاره تیرماه امسال و ﻫﻤﺰﻣﺎن ﺑﺎ دﻫﻪ ﮐﺮاﻣﺖ برگزار شده و از ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌ﻫﺎى ﻫﻔﺪﻫﻤﯿﻦ ﺟﺸﻨﻮاره ﺑﯿﻦ‌اﻟﻤ ﻰ اﻣﺎم رﺿﺎ(ع) است.

کرمان| بیش از 3 هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ملی شعر رضوی رسیده استکرمان| "بم" میزبان بیست و چهارمین جشنواره ملی شعر رضوی استفراخوان بیست و چهارمین جشنواره ملّی «شعر رضوی» منتشر شد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان افزود: اﺷﺎﻋﻪ و ﺗﺮوﯾﺞ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻣﻨﻮر رﺿﻮى، ﮔﺴﺘﺮش ﻓﻌﺎﻟﯿﺘ‌ﻬﺎى ﻓﺮﻫﻨﮕﻰ و ادﺑﻰ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﺳﯿﺮه اﻫﻞ‌ﺑﯿﺖ(ع) و ﮔﺮاﻣﯿﺪاﺷﺖ ﭘﺪﯾﺪ‌آورﻧﺪﮔﺎن آﺛﺎر ﺣﻮزه ﻓﺮﻫﻨﮓ رﺿﻮى از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی با بیان اینکه اﻃﻼع‌رﺳﺎﻧﻰ و ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺛﺒﺖ‌ﻧﺎم و ارﺳﺎل اﺛﺮ از ﻃﺮﯾﻖ ﺗﺎرﻧﻤﺎى ﺷﻤﺲ ﺗﻮس ﺑﻪ ﻧﺸﺎﻧﻰ kerman.shamstoos.ir اﻧ ﺎم ﻣﻰ‌ﺷﻮد گفت: ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﺳﻨﻰ ﺑﺮاى ﺷﺮﮐﺖ‌ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن وﺟﻮد ﻧﺪارد.

علیزاده با اشاره به اینکه ﺷﺮﮐﺖ‌ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﻣﻰ‌ﺗﻮاﻧﻨﺪ حداکثر سه اﺛﺮ ﺑﻪ دﺑﯿﺮﺧﺎﻧﻪ ارﺳﺎل ﮐﻨﻨﺪ افزود: گزیده آﺛﺎر ﺟﺸﻨﻮار در ﻗﺎﻟﺐ ﻣ ﻤﻮﻋﻪاى ﺑﻪ‌ﺻﻮرت ﮐﺘﺎب ﭼﺎپ و ﻣﻨﺘﺸﺮ ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ.

وی افزود: ﺑﺮﮔﺰارى ﺳﺨﻨﺮاﻧﻰ‌ﻫﺎى ﻋ ﻤﻰ ﻓﺮﻫﻨﮕﻰ و ﮐﺎرﮔﺎه ﺗﺨﺼﺼﻰ ﺑﺎ ﺣﻀﻮر ﭼﻬﺮه‌ﻫﺎى ﺷﺎﺧﺺ ﺷﻌﺮ ﻓﺎرﺳﻰ در ﺟﻬﺖ ﻫﻢ‌اﻓﺰاﯾﻰ ﺗﻌﺎﻣﻞ و ﺣﻔﻆ ﻗﻮت و اﺻﺎﻟﺖ زﺑﺎن ﻓﺎرﺳﻰ از ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌ﻫﺎى این ﺟﺸﻨﻮاره است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با بیان اینکه آﺧﺮﯾﻦ ﻣﻬ ﺖ ارﺳﺎل آﺛﺎر هفدهم خردادماه 98 است گفت: زمان برگزاری بخش رقابتی جشنواره هفدهم و هجدهم تیرماه همزمان با ایام کرامت است.

انتهای پیام/ش

R7860/P/S6,67/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۲۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از فراخوان جایزه ملی معماری تا انتصاب رئیس دبیرخانه هنر معماری

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شورای معماری صبح امروز، دوم اردیبهشت ماه با حضور وزیر فرهنگ، سید محمد هاشمی، جانشین وزیر، سید مجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، محمود سالاری، معاون هنری وزارت، محمد خراسانی زاده، مدیرکل تجسمی، محمدمهدی سموعی رییس مرکز روابط عمومی وزارت و اعضای شورای معماری کشور در ساختمان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

در ابتدای نشست محمود سالاری با اشاره به اهمیت راه‌اندازی دبیرخانه هنر معماری در وزارتخانه گفت: هنر معماری در کشور ما جایگاه ویژه‌ای دارد که انشالا طبق گفته رهبر معظم انقلاب سعی کنیم به جایگاه واقعی خود برسد.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در صحبت‌هایی گفت: دیروز روز سعدی بزرگ و آغاز تصنیف گلستان بود و در همین راستا همکارانم برنامه‌های خوبی را در شیراز برگزار کردند و پویش مهمی را در این زمینه رقم خواهند زد، فردا هم روز بزرگداشت شیخ بهایی و معماری است که به واسطه برگزاری این جلسه به استقبال این روز رفته‌ایم.

وی در مورد جایگاه معماری در فرهنگ و تمدن اسلامی گفت: انقلاب اسلامی ایران که میراث تمدنی کهن ما را احیا کرد و افق‌گشایی جدیدی برای تمدن نوین اسلامی بود باید به این مسأله در امتداد فضای هنری توجه می‌کردیم چرا که نوع ورود تجدد و معماری و تنزل آن صرفا به شکل فنی و مهندسی ما را به وضعیت امروز رسانده است.

اسماعیلی با بیان اینکه محور عمده سبک زندگی، سبک معماری است چرا که در رفت و آمد شهری، اجتماعی، منازل و مدارس تاثیر گذار است، افزود: نوع ساخت و ساز‌ها برای ما فضای زیست جدیدی را رقم زده است که اغلب با فضای زیست مطلوب فرهنگ ما فاصله دارد. بخشی از این غفلت به واسطه فاصله گرفتن معماری از حوزه هنر بوده که این را باید جبران کرد. جامعه معماری به شدت در صدد بودند که در وزارت فرهنگ، ساختاری برای پی‌گیری این موضوع ایجاد شود که برگرفته از همین نگاه است.

وی با اشاره به اینکه دغدغه تمدنی و سبک زندگی دارند، گفت: این روز‌ها سبک زندگی عفیفانه خیلی مطرح می‌شود معتقد هستیم یکی از مهمترین زیرساخت‌های ایجاد فضای زیست عفیفانه از حوزه معماری عبور می‌کند.. مگر می‌شود معماری نسبتی با مبانی دینی، فرهنگی و هنری نداشته باشد ولی این چرخه به شکلی درست شکل بگیرد؟

سندملی معماری به شورای هنر ارجاع شد

اسماعیلی یادآور شد: در شورای عالی انقلاب فرهنگی سند ملی معماری و شهرسازی اسلامی به شورای هنر ارجاع شد؛ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و دبیر خانه شورای هنر کارگروه مشترکی را تشکیل دادیم و این سند امروز آماده ارائه به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی است. انشاالله جشنواره فجر معماری به مجموعه جشنواره‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طبق مصوبه این سند اضافه خواهد شد و با همکاری وزارت راه و شهرسازی و شورای عالی شهرسازی که همکاران اصلی ما برای تعمیق این موضوع هستند کار را به پیش خواهیم برد.

وی افزود: در همین راستا از وزارت گردشگری و میراث فرهنگی، سازمان صداوسیما و سایر بخش‌های فرهنگ ساز استفاده خواهیم کرد البته باید توجه داشت بار اصلی بردوش اصحاب هنر معماری است و با نقش آفرینی عزیزان این جشنواره به صورت دوسالانه برگزار خواهد شد. در جشن فجر انقلاب اسلامی امسال، انشاالله این جشنواره را برگزار می‌کنیم و به مجموعه جشنواره‌ها اضافه خواهد شد‌. یکی دیگر از دلایل تشکیل این جلسه وعده‌ای است که برای ساخت مجموعه بزرگ هنری جمهوری اسلامی ایران داده شده است؛ برای این مجموعه پس از بررسی‌های لازم، زمینی در حدود ۱۰ هزار متر حوالی بلوار کشاورز در نظر گرفته شد البته خبر این رویداد را زمستان اعلام کردم و گفتم دبیرخانه‌ای برای ساخت این مجموعه در نظر گرفتیم. دکتر امیر محمدخانی که مدرس و محقق دانشگاه هستند مسئولیت دبیرخانه را پذیرفتند و انشاالله به زودی فراخوان اصلی ساخت مجموعه را خواهیم داشت.

پردیسی با پنج جشنواره بین‌المللی

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: جایزه بزرگی را برای طراحی این پردیس معظم درنظر گرفتیم که نام آن «آسمانه هنر ایران» است؛ که در برآورد‌های اولیه توان برگزاری همزمان ۵ جشنواره بین المللی در آن پیش بینی شده است.

وزیر فرهنگ گفت: سالن‌های بسیار مجهزی در حوزه تئاتر، موسیقی، هنر‌های تجسمی در این مجموعه پیش بینی شده است و مجموعه‌ای فاخر با معماری اصیل ایرانی اسلامی که معرف دوره معماری هنر در عصر جمهوری اسلامی خواهد بود.انشاالله دهه فجر ۱۴۰۳ ساخت بنا آغاز خواهد شد و قبل از پنجاه سالگی انقلاب کار ساخت آن تمام می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه تحولی بسیار مهم و جدی در این زمینه اتفاق خواهد افتاد و با همکاری عزیزانمان کار جلو خواهد رفت، تصریح کرد: در تجدید ساختار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساختاری را برای هنر معماری پیش بینی کردیم که آن در ذیل معاونت هنری تعریف کردیم.فعلا این دبیرخانه را راه‌اندازی می‌کنیم و انشاالله در ادامه ساختاری ثابت در قالب اداره کل برای این مجموعه پیش‌بینی می‌کنیم. پیش از این در سال ۱۳۹۹ برگزاری جایزه ملی معماری عصر انقلاب اسلامی مطرح شده بود ولی به دلایلی اقدام عملی صورت نگرفته است. دولت مردمی، دولت اقدام و عمل است و انشاالله این کار در سال ۱۴۰۳ شروع خواهد شد. فراخوان بین المللی برای این کار خواهیم داد و جوایز بسیار خوب و ارزشمندی برای این کار در نظر گرفته ایم؛ در همین راستا جایزه‌ای که برای نفر برتر طراحی مجموعه آسمانه هنر ایران در نظر گرفته‌ایم که مبلغ ۴ میلیارد تومان است.

آسیب‌های معماری فعلی شهر محله‌ها

سید مجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این جلسه گفت:  امروز معماری ما به نسبت جهان اسلام و معاصر نیازمند راهبردی متمرکز است. 

وی با اشاره به ابعاد توسعه فرهنگ عمومی گفت: ما هدایت مکان رویدادها را نسبت به زمان رویدادها توجه نداریم،‌یکی از اشکالات ما این است که از نظام باآفرینی شهری جا مانده‌ایم اینها باید آسیب شناسی شود. لذا توقع داریم در قالب همایشی با عنوان «خانه،‌خانواده، محله،‌الگوی مسکن و شهرسازی» این گفتمان را زیرنظر دوستان هنری پیاده سازی کنیم. حتی توقع داریم جشنواره فجر هم در عرصه معماری فعال شود و حتما باید به این سمت برویم که تحولی فرهگنی در این عرصه داشته و شهر ـ محله را به رسمیت بشناسیم.

سپس محمد خراسانی زاده مدیرکل تجسمی وزارت فرهگن نیز با ابراز امیدواری ازاینکه این جلسات خروجی‌اش پایدار باشد،‌گفت: جریان معماری دنیا که سبک زندگی ما را تغییر داده یک جریان مشخص است این باید تبدیل به ساخترا شود حتی جشنواره‌ها هم نمی‌توانند آن اندازه اثرگذار باشند ما نیاز به بنیاد معماری داریم. 

وی سپس توضیحاتی درباره حضور ایران در دوسالانه ونیز داد.

همچنین امیر محمدخوانی نیز با اشاره به هجمه‌هایی که به قله‌های تمدنی ما در ایران وارد شده، گفت: هنر معماری در این سال‌ها مورد بی مهری قرار گرفته است و عواقبش هم این ست که تغییر را در سبک زندگی مردم می‌بینیم.

در پایان نیز وزیر فرهنگ طی حکمی رئیس دبیرخانه هنر معماری را منصوب کرد و امیر محمدخوانی به عنوان رئیس دبیرخانه هنر معماری منصوب شد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان ششمین جشنواره دو سالانه بین المللی «کارتون کتاب»
  • نخستین دوره جایزه داستان و بازآفرینی فراخوان داد
  • فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» منتشر شد
  • ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» فراخوان داد
  • فراخوان چهل‌ودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران منتشر شد
  • فراخوان هفتمین جشنواره علامه حلی در استان هرمزگان اعلام شد
  • فراخوان دهمین جشنواره ملی «بومتن» منتشر شد
  • جشنواره شعر نفس پاک فراخوان داد
  • از فراخوان جایزه ملی معماری تا انتصاب رئیس دبیرخانه هنر معماری
  • فراخوان بیستمین جشنواره فیلم کوتاه «نهال» منتشر شد