Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@00:08:13 GMT

تنها یک اردوگاه اضطراری در خوزستان فعال است

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۲۱۶۱

تنها یک اردوگاه اضطراری در خوزستان فعال است

علی خدادادی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تعداد ۴۶ هزار و ۸۰۸ خانوار با جمعیتی معادل ۲۵۶ هزار و ۷۰۱ نفر در سیل خوزستان امدادرسانی شدند.

وی افزود: در مدت درگیری شهرهای استان با سیل تعداد ۸ هزار و ۸۶۰ نفر توسط بالگردها، قایق‌ها و خودروهای امدادی به مناطق امن انتقال یافتند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان تعداد خودروهای رهاسازی شده از سیلاب را ۱۵ دستگاه برشمرد و بیان کرد: در جریان سیل خوزستان با بکارگیری ۲۱۸ تیم هزار و ۳۷ نفره، ۴۴۷ شهر، روستا، مناطق عشایر نشین و محور کوهستانی امدادرسانی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدادادی با بیان اینکه از ۴ فروردین تا ۲۹ اردیبهشت ،۲۱ شهرستان شامل بهبهان، لالی، گتوند، ایذه، شوشتر، باغملک، هفتکل، آبادان، شادگان، هویزه، رامهرمز، اندیمشک، اندیکا، باوی، مسجدسلیمان، دزفول، شوش، اهواز، دشت آزادگان، کارون و حمیدیه متأثر از سیل شده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: در سیل استان شاهد حضور تیم‌های پشتیبان امداد ونجات از اصفهان، فارس، تهران، البرز، کرمان و بوشهر و حضور تیم‌های درمان اضطراری از استان‌های یزد، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال بختیاری و تهران بودیم که در این راستا تعداد ۷۵ هزار و ۷۵۵ نفر ویزیت رایگان شدند.

وی ادامه داد: تعداد ۲۴ دستگاه آمبولانس، ۷۲ خودروی پشتیبانی، ۱۵ خودروی سواری، ۱۱ دستگاه کامیون، ۷ تریلی، ۶ دستگاه مینی بوس، ۷ فروند بالگرد و ۴۴ فروند قایق در سیل استان بکارگیری شدند.

خدادادی در خصوص اقلام امدادی توزیع شده بین سیل زدگان خوزستان گفت: ۲۷ هزار و ۱۹۸ دستگاه چادر امدادی، ۵۲ هزار و ۵۲ تخته پتو، ۳۰ هزار و ۵۸۸ متر مربع موکت، یک هزار و ۲۵۴ شعله والور، ۲۰ هزار و ۹۲ کیلوگرم نایلون پوششی، ۸۸ هزار و ۴۸۸ بسته غذایی یک ماهه و ۷۲ ساعته، ۱۷۸ قوطی انواع کنسروجات، یکصدهزار کیلوگرم اقلام معیشتی از قبیل روغن، حبوبات، برنج، نمک، چای، قند و شکر، یک میلیون و ۹۴ هزار قرص نان و ۳۲۳ هزار بطری بزرگ آب معدنی، ۲۰ هزار عدد گونی، یک میلیون و ۲۷ هزار وعده غذای گرم، ۷۶ هزار و پانصد بسته بسکوییت، ۷۰ هزار ست بهداشتی زنان و کودکان، ۱۶ هزار قوطی مایع ظرفشویی و دستشویی، ۱۵ هزار قالب صابون، ۵ هزار قوطی شیر خشک، ۹ هزار قوطی پودر لباس شویی، ۹ هزار البسه و اقلام دیگری از قبیل کلمن، گالن آب و مواد شوینده بین سیل زدگان توزیع شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با بیان اینکخ تنها یک اردوگاه اسکان اضطراری در مناطق سیل‌زده استان خوزستان فعال است، بیان کرد: از تعداد ۹۱ اردوگاه اسکان اضطراری که از آغاز سیل در مناطق آسیب‌دیده خوزستان برپا شده بود، تنها یک اردوگاه فعال در شهرستان حمیدیه و در یادمان ثامن الائمه دایر است.

وی ادامه داد: تعداد ۳۵۲ نفر از افراد آسیب‌دیده در این اردوگاه حضور دارند که این تعداد با توجه به فروکش کردن سیلاب، در حال کاهش است.

خدادادی تصریح کرد: در مجموع ۱۵۶ هزار ۵۵۶ نفر در اردوگاه‌های اسکان اضطراری ساکن شده و از خدمات جمعیت هلال احمر و سایر دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران استان خوزستان بهره مند شدند.

کد خبر 4620894

منبع: مهر

کلیدواژه: هلال احمر خوزستان سیل خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۲۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال

مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با تاکید بر اینکه بیش از ده سال است که ناوگان اتوبوسرانی نوسازی نشده است و این وقفه زیاد سبب شده که تولید کنندگان داخلی اتوبوس تقریبا خط تولید را نیمه تعطیل یا تعطیل کنند، اظهار کرد: در سالجاری بیش از۵۰ درصد بودجه شهرداری تهران به حوزه حمل ونقل اختصاص داده شد و براساس برنامه چهارم توسعه تا پایان سال ۱۴۰۴ باید ۷۵۰۰ اتوبوس فعال داشته باشیم، اما اتفاقی که در سال گذشته رخ داد این بود که قرارداد خرید ۲۵۰۰ اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که از این تعداد ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس دیزلی و ۵۰۰ دستگاه برقی خواهد بود که بنا است تا پایان سال تحویل شهرداری تهران شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته شهرداری تهران قرار دادی با یکی از شرکت‌های چینی برای خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری برقی منعقد شدگفت: مجموعا اتوبوس‌های نو تولید داخل و وارداتی به ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس می‌رسد و در حال مذاکره هستیم که خدمات پس از فروش اتوبوس‌های چینی را به شرکت‌های تولید داخلی داشته باشیم و به محض توافق و بعد از اولین پرداخت، بنا است که ظرف مدت ۵ الی ۶ ماه، ۲۵۰۰ اتوبوس را تحویل دهند و براساس برنامه ریزی‌ها تا پایان سال این اتوبوس‌ها وارد می‌شود که ۵ هزار اتوبوس فعال و نوسازی شده وارد چرخه شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد ورود اتوبوس‌های نو به ناوگان حمل ونقل عمومی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰۰ اتوبوس نوسازی شد گفت: از ابتدای این دوره مدیریت شهری تاکنون ۹۰۰ دستگاه اتوبوس نو از طریق خرید‌های شهرداری تهران و تعهدات وزارت کشور وارد چرخه حمل ونقل عمومی تهران شد و این روند ادامه خواهد داشت بگونه‌ای که در آینده‌ای نزدیک آنقدر اتوبوس خواهیم داشت که دچار کمبود راننده خواهیم شد.

وی در مورد وضعیت اورهال اتوبوس‌های شرکت واحد با بیان اینکه براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در سالجاری ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری بازسازی خواهد شد افزود: در کنار نوسازی و اورهال اتوبوس ها، ورود مینی بوس به چرخه فعالیت را نیز خواهیم داشت چراکه نسبت به مهندسی خطوط اتوبوس اقدام کردیم به این علت که برخی از خطوط اتوبوسرانی مسافر کمی دارند و فعالیت اتوبوسهای۱۲ متری در این خطوط به صرفه نیست به همین علت در این خطوط کم مسافر از مینی بوس استفاده می‌کنیم و اتوبوس‌ها به خطوط پرمسافر تزریق می‌شوند.

علیزاده در مورد کمبود حقوق رانندگان اتوبوس بخش خصوصی با تاکید بر اینکه ۱۷ شرکت بخش خصوصی با شرکت واحد قرارداد دارند گفت: بخشی از اتوبوس‌های شهر تهران ملکی شهرداری تهران هستند و بخش دیگر نتعلق به بخش خصوصی است که شرکت واحد دخل وتصرفی در حقوق رانندگان بخش خصوصی ندارد و تنها به صورت ماهانه براساس خدمات و پیمایش یارانه پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد چرایی تغییر جایگاه زنان و مردان در اتوبوس‌های بی. آر. تی با بیان اینکه از سال گذشته برنامه ریزی برای خطوط تندور آغاز شد و ما شکایت‌های زیادی وهم تصافات جرحی در مورد این خصوص داشتیم گفت: در خطوط تندور با وجود کمک و همکاری پلیس راهور نتوانستیم نسبت به ساماندهی موتورسیکلت‌ها اقدام کنیم و این ترمز‌های ناگهانی اتوبوس‌ها و تعداد بالای مسافران زن در اتوبوس‌های تندرو موجب بروز تصادفات می‌شود.

علیزاده با بیان اینکه آسیب پذیری بانوان بیشتر است و در تصادفات دچار جرح می‌شوند گفت: دقت داشته باشید که تعداد مسافران زن در خطوط تندرو در ساعات پیک بیشتر از آقایان است و نیاز به فضای بیشتری داشتند و قسمت انتهایی اتوبوس نیز فضای بیشتری به نسبت فضای جلو دارند و این تغییر مکان موجب رضایت نسبی مسافران شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • شناسایی ۳۰۰ تارنمای فعال در زمینه فروش سوالات کنکور
  • شناسایی ۳۰۰ تارنمای فعال در زمینه تبلیغ فروش سوالات کنکور/ ۲۰ نفر دستگیر شدند
  • بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سوالات کنکوری + جزئیات | شناسایی ۳۰۰ فقره تارنمای فعال در این زمینه
  • ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • جلسه اضطراری حفظ سهمیه خوزستان!
  • وجود هزار و ۷۹۶ تخت بیمارستانی فعال در چهارمحال و بختیاری
  • همه دستگاه‌ها در موضوع عفاف و حجاب باید فعال شوند
  • اژه ای: همه دستگاه ها در موضوع عفاف و حجاب باید فعال شوند
  • دعوت از همه دستگاه‌ها برای حضور فعال در طرح نور