Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیروس همتی بازیگر نقش «دَیّان» در نمایش «مردی در آینه» در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این نمایش برخلاف سنت رایج در عرصه تولیدات نمایش دینی که هم به لحاظ فضاسازی و هم استفاده از گفتار و دیالوگ‌های ثقیل چندان ارتباط مؤثری با مخاطب برقرار نمی‌کنند در تلاش است که با مخاطب خود بیشترین ارتباط را برقرار کرده و بتواند تأثیرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسنده و کارگردان نمایش «فیش آباد» تصریح کرد: از آنجا که در طول تمرینات این نمایش علاوه‌بر ایفای نقشی که به عهده داشتم، وظیفه کار روی فن بیان بازیگران نیز به من محول شده بود، شاهد بودم که در مراحل تمرین و حتی در پروسه اجرای عمومی همه افراد گروه و به ویژه بازیگران، تمام تلاش خود را به کار بستند تا نقاط ضعف و قوت هر یک را پس از پایان هر اجرا به یکدیگر گوشزد کرده تا کاستی‌ها برای اجراهای بعدی مرتفع و روی نقاط قوت نیز صحه گذاشته شود. بنابراین با وجودی که شاید تصور شود که به غیر از چند بازیگر شاخص و چهره تئاتری، باقی بازیگران چندان سابقه‌ای در عرصه بازیگری ندارند، اما در عمل شاهد بازی‌هایی هم‌سطح و یک دست از سوی تمامی آن‌ها هستیم.

همتی افزود: معمولاً نمایش‌های دینی علاوه‌بر ویژگی‌های منحصر به فردی که به‌ویژه در محتوای خود دارند با یک مؤلفه دیگر هم شناخته می‌شود و آن هم طراحی و اجرای دکورهای حجیم و لباس‌های پرزرق و برق است تا بتوانند تداعی‌گر زمان و جغرافیای خاصی که روایت نمایش در آن می‌گذرد، باشند اما این نمایش مذهبی از هیچیک از قوانین و قراردادهای رایج و مرسوم در عرصه تولیدات نمایش دینی تبعیت نمی‌کند و به همین دلیل است که باید تولید و اجرای آن را نقطه عطفی در عرصه تولیدات نمایشی با محوریت موضوعات دینی به شمار آورد.

این بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما تأکید کرد: در رمضان‌های گذشته شاهد اجرای این نمایش با نام «توبه نمی‌کنم» به نویسندگی و کارگردانی سیدجواد هاشمی بوده‌ام اما «مردی در آینه» فارغ از تجارب اجرایی سال‌های گذشته، تبدیل به جریانی مستقل و منحصر به گروه اجرایی خود شده است که تلاش برای بیان مفهوم و منظوری متعالی با استفاده از ساده‌ترین کلام به مخاطب از جمله ویژگی‌های آن است.

وی در پایان گفت: با وجود آنکه «مردی در آینه» در عمل و اجرا ثابت کرده است که می‌توان با استفاده از ابتدایی‌ترین امکانات و اجتناب از تحمیل هزینه‌های زیاد، نمایشی تأثیرگذار تولید کرد اما اگر اداره کل هنرهای نمایشی و سایر متولیان عرصه هنرهای نمایشی وحدت رویه‌ای در زمینه حمایت از آثار نمایشی به ویژه نمایش‌های دینی و مذهبی اتخاذ کنند و اینگونه نباشد که در زمینه حمایت مادی و معنوی از تولید این آثار دچار نوسان شویم در نهایت نتیجه بهتری به دست خواهیم آورد و نمایش دینی نیز به جایگاه و اعتبار واقعی خود با توجه به اینکه بدنه حرفه‌ای تئاتر به آن اشتغال دارند، خواهد رسید.

نمایش «مردی در آینه» کاری از گروه هنری ایلیا به کارگردانی علی سلیمانی و تهیه‌کنندگی علی رضوانی تا ۸ خرداد هر روز ساعت ۱۸:۳۰ در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

کد خبر 4620772 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: سیروس همتی تالار وحدت تئاتر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۴۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنر نمایشی ابزار‌ی برای انتقال موضوعات و مفاهیم به جامعه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، احسان آهنگر در آئین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان دومین طنزواره استانی میرما در محمودآبادگفت: هر جامعه‌ای بتواند از ابزار هنر به نحو احسن استفاده کند مطمنا" حرکتش به سمت تعالی فرهنگی خواهد بود.

وی بیان داشت: هنر نمایشی یکی از ابزار‌ها برای انتقال موضوعات و مفاهیم، برای آحاد جامعه مورد استفاد قرار می‌گیرد و بسیاری از تحولات فرهنگی اجتماعی متاثر از نقش آفرینی فرهنگی و هنری جامعه است.

آهنگر برگزاری جشنواره‌های هنر‌های نمایش یک فرصت دانست و عنوان کرد: در برگزاری جشنواره‌های هنر‌های نمایشی ما شاهد یکی از جشنواره‌ها در شهرستان محمودآباد به عنوان طنزواره میر ما بودیم مطمنا" یک فرصتی برای انسجام گروه نمایشی و استعداد یابی هنرمندان خوب استان مازندران بوده است.

وی تصریح کرد: البته بک بستر مناسب و یک فرصت طلایی برای آگاهی بخشی آحاد جامعه در راستای آسیب‌های اجتماعی که وجود دارد به مردم کمک می‌کند که ما بتوانیم به صورت غیر مستقیم آسیب‌های اجتماعی را به اطلاع مردم برسانیم و آگاهی بخشی شان را زیاد کنیم و تلاش کنیم تا خود مردم با اطلاعاتی که از زبان هنر دریافت می‌کنند به کاهش آسیب‌های اجتماعی در خانواده و یا در جامعه دارند کمک کنند.

 مدیر کل هنر‌های نمایش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه طنزواره میرما بیان داشت: دومین طنزواره میر ما، جشنواره قابل توجه‌ای است و با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران که ۲ سال متوالی برگزار می‌شود

دکتر کاظم نظری افزود: هنرمندان بسیار خوب مازندران در این طنزواره شرکت و با موضوعات آسیب‌های اجتماعی کار کردند که مورد استقبال خوب قرار گرفت و امیدواریم که این طنزواره تداوم پیدا کند. ما در کل کشور با این طنزواره ۵۴ جشنواره برگزار شده است .

با اعلام آرا هییت داوران، دومین طنزواره استانی میرما برگزیدگان خود را در بخش‌های نمایش صحنه‌ای و استند اپ کمدی شناخت: دومین طنزواره استانی میرما با حضور ۶ گروه نمایشی و ۵ استند اپ کمدین از شهر‌های (محمودآباد، آمل، نور، نکا، ساری، جویبار) به میزبانی محمودآباد با همت شهرداری محمودآباد و با مجوز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار شد،

بر اساس اعلام آرا هییت داوران متشکل از محمد جونیان، شهرام نوشیر و سید حسین ساداتی این جشنواره برگزیدگان در بخش استند آپ کمدی:هییت داوران در این بخش با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ده میلیون ریال از سرکار خانم زهرا ذو الفقاری از شهرستان محمودآباد تقدیر کرد.

لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ پانزده میلیون ریال تعلق گرفت به سرکار خانم شبنم محمد تبار از شهرستان آمل لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ بیست میلیون ریال تعلق گرفت به جناب آقای مین ذبیحی نژاد از شهرستان نکا اهدا شد

هیئت داوران در این بخش هیچ اثری را حائز رتبه اول ندانست نمایش‌های صحنه‌ای: طراحی صحنه: هیئت داوران با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ پنج میلیون ریال از طراح صحنه نمایش ریتا به کارگردانی جناب آقای یاسر محمودی برنتی از ساری تقدیر به عمل آورد.

لوح تقدیر، تندیس جشواره و جایزه نقد‌ی به مبلغ ده میلیون ریال تعلق گرفت به طراح صحنه نمایش مرگ در زنه جناب آقای محمدرضا اصغری از شهرستان محمود آباد موسیقی: هیئت داوران با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ دو میلیون برای موسیقی نمایش سنبل الطبیب آقای داریوش‌ها تفراد از شهرستان جویبار تقدیربه عمل آورد.

هیئت داوران لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به مبلغ بیست میلیون ریال را برای انتخاب موسیقی نماش مرگ در زنه، به آقای میلاد عبدی از شهرستان محمود آباد اهدا نمود 

 آیین اختتامیه این رویداد با حضور  مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، کاظم نظری مدیر کل مرکز هنر‌های نمایشی کشور، فیاضی نماینده منتخب مردم شهر‌های محمودآباد و نور در مجلس شورای سالامی، فرمانداری، شهردار، فرماندهی سپاه، هنرمندان شهرستانی و استانی و علاقمندان در سالن غدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی محمودآباد برگزار شد.

دیگر خبرها

  • راهیابی ۲ نمایش از البرز به جشنواره سراسری تئاتر بچه های مسجد
  • تسویه حساب خواهر با برادر/ در «آگنیتاژ» پرواز می‌کنید؟
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنر‌های نمایشی به کار خود پایان داد
  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از چهارمحال و بختیاری به جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • مدیرکل هنرهای نمایشی به تماشای «شاماران» نشست
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • هنر نمایشی ابزار‌ی برای انتقال موضوعات و مفاهیم به جامعه
  • آغاز مرحله استانی جشنواره ملی هنر‌های نمایشی در چهارمحال و بختیاری