Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ارتباط با اساتید برجسته خارجی و تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه های بین المللی یکی از اهداف مهم دانشگاه است و در این ارتباط نیاز است دولت سیاست های جدیدی برای بهبود و تقویت این ارتباط ارائه دهد تا همکاری های علمی و دانشگاهی در سطوح مختلف صورت گیرد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن قاسمی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر که در بیست و هفتمین آئین نکوداشت اساتید نمونه کشوری به عنوان استاد نمونه انتخاب شد، در خصوص فعالیت‌های علمی و آموزشی خود گفت: مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۶۷ در رشته مهندسی مکانیک جامدات از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کردم و پس از آن از طریق بورس وزارت علوم مدرک کارشناسی ارشد رشته مهندسی دریا را از دانشگاه صنعتی گدانسک لهستان دریافت کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدرک دکتری خود را نیز در سال ۱۳۷۵ از طریق بورس مونبوشو دولت ژاپن از دانشگاه ملی یوکوهاما اخذ کردم.

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: پس از اخذ مدرک دکتری، دو سال برای پسا دکتری (سال‌های ۷۸-۷۹) به دانشگاه مموریال نیوفوندلند کانادا رفتم و در نهایت سال ۱۳۷۹ به ایران بازگشته و از همان زمان تاکنون در دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشغول خدمت هستم.

دکتر قاسمی افزود: موضوع رساله دکتری من در زمینه سیستم‌های رانش شناورها و طراحی و هیدرودینامیک پروانه کشتی بوده و حدود ۳۴ سال است که در این زمینه فعالیت می‌کنم.

وی عنوان کرد: در دیگر زمینه‌ها یعنی شناورهای تندرو- انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه سازی و هیدرومکانیک شناورها نیز فعالیت‌های تحقیقاتی زیادی انجام داده‌ام و در سال‌هایی که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده ام در بخش آموزش و پژوهش و ارتباط با صنعت تلاش بسیاری داشتم و با مراکز و صنایع دریایی ارتباطات خوبی ایجاد کرده ام.

وی اضافه کرد: تاکنون ۳ مرتبه از همایش سالیانه صنایع دریایی جایزه دریافت کرده ام و در دومین جشنواره انرژی‌های تجدیدپذیر برای «طراحی و ساخت دستگاه جاذب نقطه‌ای امواج» به همراه دانشجوی کارشناسی ارشد خود مهندس نظری مقام دوم را کسب کردم.

وی خاطرنشان کرد: در حدود ۴۰ سال یعنی از سال ۱۳۷۰ که در حوزه دریایی فعالیت دارم، دریافته‌ام که کشور ما در حوزه دریایی بسیار غنی است، خلیج فارس منبع انرژی و اقتصاد جهان است و حوزه پارس جنوبی قلب اقتصادی کشور است. همچنین بنادر جنوبی کشور برای حمل و نقل دریایی از جایگاه بالایی برخوردارند بنابراین پروژه‌های زیادی در حوزه مهندسی دریا در کشور وجود دارد.

دکتر قاسمی اضافه کرد: زمینه‌ای که من بیشتر کار کردم تهیه نرم افرار برای رانش و طراحی پروانه است که این فعالیت تحقیقاتی را از دوره دکتری خود آغاز و اکنون نیز به کمک دانشجویان دکتری آن را توسعه می‌دهم.

وی با بیان اینکه دانشکده مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر بهترین و با سابقه ترین دانشکده‌های دریایی کشور است، افزود: این دانشکده در سه گرایش هیدردینامیک و رانش - سازه و مهندسی فراساحل و سازه‌های دریایی فعال است. این دانشکده از سال ۱۳۶۵ تأسیس و تاکنون بیش از ۲۰۰۰ فارغ التحصیل و بیش از ۵۰ دانش آموخته‌های دکتری داشته که اکثر آنها در دانشگاه‌های مختلف مشغول خدمت هستند.

وی تاکید کرد: این دانشکده در حال حاضر بیش از ۵۰ دانشجوی دکتری و ۱۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و ۲۰۰ دانشجوی کارشناسی دارد که در تهران و بندرعباس مشغول به تحصیل هستند.

عضوی هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر پیشتاز رشته‌های نوین در کشور بوده و در سه دهه اخیر اقدام به راه اندازی رشته‌های جدید از جمله رشته‌های مهندسی کشتی سازی، مهندسی پزشکی، مهندسی هوافضا، مهندسی پلیمر، مهندسی نفت، انرژی تجدیدپذیر کرده است.

دکتر قاسمی افزود: دانشکده مهندسی دریا پروژه‌های تحقیقاتی و آموزشی با مراکز دریایی مختلف دارد که از جمله آن می‌توان به مراکز دفاعی کشور، شرکت ملی نفتکش و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، سازمان بنادر و دریانوردی و شرکت‌های کشتی سازی اشاره کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، استاد نمونه کشوری در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه توازون خوبی میان محققان و اساتید با صنعت وجود ندارد و از توان برخی اساتید استفاده نمی‌شود، صنعت باید نیازهای خود را به دانشگاه‌ها اعلام و از توان تمامی اساتید استفاده کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه اميركبير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۴۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت دیپلماسی اقتصادی مازندران با کشور‌های همسایه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سید محمود حسینی‌پور در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مازندران در ساری افزود: تولید محصولات کشاورزی مازندران با تغییر تعرفه برق به صنعتی به شدت دچار چالش خواهد شد.

وی تصریح کرد: باید این اصلاحات به نفع کشاورزی به خصوص برای واحد‌های تولیدی محصولات کشاورزی مازندران در سطح ملی مورد توجه قرار بگیرد.

استاندار مازندران با بیان این‌که توسعه زیرساخت‌های برق به خصوص انرژی تجدیدپذیر در استان مورد تاکید است، ادامه داد: اقدامات دولت سیزدهم طی ۲ سال گذشته برای کاهش ناترازی تولید و مصرف برق قابل توجه بوده است.

حسینی‌پور با اشاره به این آمار که افزایش ۲۵ درصدی مصرف برق کشور در سال گذشته مشکلات کشور را دوچندان کرده است، بیان داشت: تعریف طرح‌های جدید زیرساخت برق در مازندران با راهبرد‌های نوین ضروری است.

نماینده عالی دولت در مازندران، خاطرنشان کرد: جهش تولید با گسترش و توسعه حمایت دولت که سبب افزایش انگیزه برای صاحبان واحد‌های تولیدی و صنعتی می‌شود، ضروری است.

وی افزود: تامین برق به عنوان مهم‌ترین انرژی واحد‌های تولیدی و صنعتی در مازندران با محدودیت‌هایی مواجه می‌شود که باید نسبت به تامین انرژی تجدیدپذیر اقدام عملی شود. همسو با این رویکرد، طرح‌های نیمه‌تمام مازندران باید بر اساس اولویت به پایان برسد.

استاندار مازندران بر لزوم اصلاح مصرف انرژی برق در واحد‌های تولیدی و صنعتی به خصوص مشترکان خانگی مازندران تاکید کرد و گفت: دولت و بخش خصوصی باید همه نظام مسایل را در مسیر تعاملی، مقوله تولید و مصرف بهینه انرژی برق مازندران حل و فصل کنند.

حسینی‌پور تصریح کرد: تغییر ناگهانی هزینه برق مصرفی واحد‌های کشاورزی با تعرفه واحد‌های صنعتی، امنیت غذایی را با توجه به نقش مازندران در امنیت ملی غذایی دچار چالش می‌کند. شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مازندران پیشنهاد‌های خوبی را به کشور می‌دهد و باید پایه‌های کارشناسی این شورا در استان حفظ و تقویت شود.

نماینده عالی دولت در مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلات مطرح شده از سوی واحد‌های صنعتی و تولیدی، شرکت توزیع برق استان مهلت سه ماهه دریافت مابه‌التفاوت هزینه‌های برق واحد‌های تولیدی و صنعتی مازندران را مورد تاکید قرار داده است.

حسینی‌پور بر لزوم پایش مصرف برق واحد‌های تولیدی و صنعتی مازندران تاکید کرد و ادامه داد: استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در مازندران با استفاده از فناوری‌های نوین با توجه به حساسیت‌های زیست‌محیطی باید مورد اهتمام ویژه قرار بگیرد.

وی تاکید کرد که بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در مازندران مورد حمایت همه‌جانبه مسوولان استان است.

استاندار مازندران توصیه کرد که از ظرفیت کانون وکلای مازندران در اصلاح برخی از مقررات و قوانین بهره‌گیری شود و گفت: شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مازندران نیازمند استفاده از راهبرد‌های قانونی کارشناسان کانون وکلا است.

استاندار مازندران به اهمیت فعالیت شرکت‌های بین‌المللی حمل‌ونقل کالا در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به گزارش‌های ارایه شده از سوی اتاق بازرگانی، با وجود ثبت ۶ شرکت بین‌المللی حمل و نقل کالا در استان هنوز فعالیت‌های آنان در استان اصلا محسوس نیست و باید تعیین تکلیف شوند.

حسینی‌پور افزایش و تقویت دیپلماسی اقتصادی مازندران با کشور‌های همسایه و قرار گرفتن استان در کریدور شمال به جنوب را مهم‌ترین رویکرد دولت سیزدهم برای توسعه این استان برشمرد و تصریح کرد: این‌که نقش شرکت‌های بین‌المللی حمل و نقل کالا در کاهش هزینه ۳۰ درصدی صادرات محصولات استان بسیار کمرنگ باشد، اصلا پذیرفتنی نیست.

وی افزود: خودمختاری تعیین قیمت از سوی رانندگان که سبب مشکلات حمل کالا‌های صادراتی در مازندران می‌شود نگران‌کننده است. معاونت هماهنگی اقتصادی استانداری مازندران تا یک هفته آینده باید وضعیت فعالیت این شرکت‌های ثبت شده در استان را تعیین تکلیف کند.

دیگر خبرها

  • اخذمجوز پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی
  • پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد
  • حسینی، نماینده مجلس: به جای تغییر در تیم اقتصادی دولت باید به دنبال بهبود سیاست‌ها بود/ اتفاقات بین‌المللی در قیمت ارز به شدت تاثیرگذار است
  • تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا شهریور سال جاری
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر
  • تقویت دیپلماسی اقتصادی مازندران با کشور‌های همسایه