Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@19:57:25 GMT

جشنواره زدگی آفت فرهنگی/مدیران بی توجه به فعالیت های هنری

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۵۹۹۹

جشنواره زدگی آفت فرهنگی/مدیران بی توجه به فعالیت های هنری

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه یکشنبه شماری از فعالان فرهنگی و هنری استان کردستان با نماینده ولی فقیه در استان کردستان دیدار کرده و در این نشست به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود در عرصه‌های مختلف پرداختند.

بهزاد کرم الهی شاعر و مجری کردستانی در این نشست طی سخنانی افزود: امروز جشنواره زدگی یکی از آفت‌های اصلی برنامه‌های فرهنگی به ویژه در حوزه ادبیات است و به همین دلیل این روند مشکلات متعددی را برای حوزه شعر و داستان استان ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یک جوان که در ابتدای راه شعر و داستان قرار دارد با حضور در این جشنواره‌ها و کسب یک جایزه دچار توهم شده و مسیر فعالیت هنری وی با مشکلات متعددی مواجه می‌شود و به همین دلیل امروز این وضعیت به یک آفت جدی تبدیل شده است.

وی ضمن اشاره به روند نامناسب فعالیت‌های حوزه شعر و ادبیات در استان کردستان و دیگر نقاط کشور، یادآور شد: انتظار می‌رود که در سایه رهنمودهای جنابعالی بتوانیم بخشی از این مشکلات در مسیر فعالیت‌های فرهنگی و هنری در استان کردستان را رفع کنیم.

مدیران نسبت به فعالیت‌های فرهنگی و هنری بی تفاوت هستند

مازیار قبادی نویسنده، کارگردان و بازیگر تئاتر استان کردستان نیز دیگر هنرمندی بود که در سخنان خود از بی تفاوتی‌های بعضی از مدیران نسبت به فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و هنری در این استان انتقاد کرد.

وی گفت: وقتی که رهبر معظم انقلاب اسلامی کردستان را یک استان فرهنگی نامگذاری کردند دیگر حجت بر تمامی مدیران و مسئولان تمام شده است و همه آنها باید در این مسیر حرکت کرده و به معنی واقعی کلمه از فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و هنری حمایت کنند.

این هنرمند کردستانی با بیان اینکه امروز بعضی از مدیران بی تفاوت از کنار فعالیت‌های فرهنگی و هنری عبور می‌کنند، یادآور شد: انتظار می‌رود که در سایه همبستگی و وحدت بهتر شاهد ارتقا سطح فعالیت‌ها و برنامه‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان باشیم.

وی ضمن تقدیر از حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان در راستای حمایت از فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی این استان، افزود: خوشبختانه امروز حوزه هنری در این استان یک شیوه و روش خوبی را در راستای حمایت از فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و هنری عرضه کرده است.

امجد ویسی، سید جلال حسینی و سالار شریعتی دو هنرمند دیگر کردستانی بودند که در این مراسم به قرائت شعر پرداخته و اشعار آنها از سوی حاضران مورد استقبال قرار گرفت.

ظرفیت‌های ادبیات پایداری در کردستان نادیده گرفته می‌شود

شیلان آویهنگی نویسنده و محقق حوزه ادبیات پایداری نیز در این نشست طی سخنانی با اشاره به ظرفیت‌ها و استعدادهای بالای استان کردستان در این بخش، افزود: کردستان معدن استعداد و ظرفیت‌های نهفته در حوزه ادبیات پایداری است ولی متأسفانه تاکنون خروجی این بخش ناچیز و حداقلی بوده است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی کردستان را سرزمین مجاهدت‌های خاموش نامگذاری کرده‌اند، ادامه داد: سوال اینجاست که چرا تاکنون از ظرفیت‌های حوزه ادبیات پایداری در این استان به خوبی استفاده نشده و کردستان جزو محدود استان‌های کشور است که حتی یک کتاب شاخص در حوزه ادبیات پایداری ندارد.

این نویسنده و محقق ادبیات پایداری افزود: نیاز است که یک تجدید نظر جدی در حوزه تالیفات ادبیات پایداری در استان کردستان صورت گیرد و سازمان‌های مسئول به جای کمیت به دنبال ارتقا کیفیت آثار باشند.

فردین صادق ایوبی هنرمند نقاش و نویسنده کردستانی نیز در این نشست در سخنانی با اشاره به اینکه امروز دنیا به سمت و سوی رسیدن به معنویت تلاش می‌کند، بیان کرد: روح و ذات اصلی هنر تلاش در راستای رسیدن به اخلاق و کمال انسانی است و به همین دلیل است که امروز حتی غربی‌ها نیز در این مسیر برنامه‌ریزی می‌کنند.

اسماعیل احمدی نویسنده و مدرس دانشگاه نیز در این نشست در سخنانی از کپی برداری فعالیت‌های موفق فرهنگی در استان کردستان انتقاد کرد و گفت: امروز تعداد و کمیت در رأس قرار گرفته و دیگر کسی به کیفیت آثار توجهی ندارد.

فتح الله فاتحی مجری این نشست نیز خود در پایان با قرائتی شعر طنز از رویه کنونی شماری از مدیران در خصوص نوع اطلاع رسانی فعالیت‌ها و برنامه‌هایی خود انتقاد کرد.

در پایان این مراسم کتاب خبر از من نمی‌پرسی امجد ویسی شاعر کردستانی رونمایی شد و یک تابلوی خوشنویسی از سوی سید وریا هاشمی هنرمند خوشنویس کردستانی به نماینده ولی فقیه در این استان اهدا شد.

کد خبر 4621306

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه هنری کردستان نماینده ولی فقیه در کردستان برنامه فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۵۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۵۳۶کانون فرهنگی هنری در لرستان

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان از فعالیت ۵۳۶کانون فرهنگی هنری در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محمد چگنی‌نژاد، ظهر امروز، در دیدار با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: مسجد تراز اسلامی در سایۀ تعامل حداکثری میان متولیان مساجد و نهادهای فرهنگی محقق می‌شود.

او اضافه کرد: تعامل حداکثری ادارات و نهادهای فرهنگی با مساجد بسترساز تقویت فرهنگ دینی و فرهنگ عمومی در جامعه است.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان عنوان کرد: تحقق مسجد تراز اسلامی منجر به تعالی جایگاه و نقش این اماکن امن الهی در جامعه، تقویت فرهنگ دینی و مقابله با توطئه‌های دشمنان می‌شود.

چگنی‌نژاد با اشاره به فعالیت 498 کانون فرهنگی هنری عمومی و 38 کانون فرهنگی هنری تخصصی خواهران در لرستان، بیان کرد: هر قدمی در راستای حمایت از کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برداشته شود منجر به آبادانی معنوی مساجد می‌شود.

اعظم روانشاد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، نیز در این دیدار گفت: تقویت فعالیت‌های دینی و قرآنی در اولویت فعالیت‌های اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارد.

او اضافه کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به‌رغم محدودیت‌های مالی فعالیت‌های مؤثر و خوبی در حوزه‌های دینی، قرآنی و مسجدمحوری دارند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه جذب اعضای جوان و نوجوان شاخص محور فعالیت کانون‌های مساجد است، خاطرنشان کرد: این کانون‌ها نقش مهمی در تقویت فعالیت‌های دینی و قرآنی و مقابله با توطئه‌های دشمنان دارند.

روانشاد بیان کرد: همکاری و تعامل خوبی بین ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان وجود دارد.

او با تأکید بر ضرورت تقویت فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، اضافه کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در حدّ توان از فعالیت این کانون‌ها حمایت می‌کند.

انتهای پیام/645

دیگر خبرها

  • کتاب «اوستا علی» در ترازوی نقد اهالی فرهنگ خراسان جنوبی
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • فیلمی با موضوع امام رضا در راه جشنواره فجر
  • گزارش تصویری | نشست خبری بیست ویکمین جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع)
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • ۳۵۰ اثر به جشنواره خوشنویسی رضوی ارسال شد
  • دبیر جشنواره فرهنگی-هنری اتقان انتخاب شد
  • فعالیت ۵۳۶کانون فرهنگی هنری در لرستان
  • محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی هنری اتقان شد