Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی گفت: از کشت محصولاتی مانند هندوانه در استان جلوگیری می شود چرا که این محصولات مصرف آب بالایی داشته و معمولا کشت آن ها در زمین هایی انجام می شود که دیم بوده و تحت شرب چاه نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عزت اله آمره ای مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب؛ با اشاره به لزوم هوشمند سازی چاه های آب استان، گفت: به همین منظور تسهیلات ارزان قیمت بانکی به کشاورزان ارائه می شود و ساز و کار آن در حال انجام است تا با نصب کنتورهای هوشمند این کار انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی قانون مقرر شد تا چاه هایی که قبل از سال ۱۳۸۵ حفاری شده اند و به چاه های فرم یک معروفند، بتوان در حد مصارف محدود مانند گلخانه از آن ها استفاده کرد و مجوز استفاده از آن صادر شود.

جلوگیری از کشت هندوانه در استان مرکزی

آمره ای در خصوص جلوگیری از کشت محصولات آب بر در استان، اظهار کرد: تصمیم بر این شد که از کشت محصولاتی مانند هندوانه در استان جلوگیری شود چرا که این محصولات مصرف آب بالایی داشته و معمولا کشت آن ها در زمین هایی انجام می شود که دیم بوده و تحت شرب چاه نیست که این کار به جهادکشاورزی، شرکت آب منطقه ای و محیط زیست محول شده است.

۱۴میلیارد مترمکعب حجم ریزش های جوی سال آبی۹۸

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی حجم کل ریزش های جوی استان طی بارندگی های سال آبی را ۱۴میلیارد متر مکعب دانست و اضافه کرد: از این حجم حدود یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون متر مکعب در پشت سد ها، بند ها و تالاب ها ذخیره شده و اکثر سد های استان پر شده و برخی سر ریز شدند. همچنین بخشی از این بارش ها به کمک منابع آب زیرزمینی آمده که باعث می شود تا افت سالیانه آب های زیرزمینی را برای امسال نداشته باشیم.

وی ضمن توصیه ای به باغداران و کشاورزان گفت: در صورت امکان به جای برداشت آب از چاه از نهرهای جاری استفاده شود تا هم منابع آب زیرزمینی حفظ شود و هم از آب های جاری استفاده بیشتری صورت گیرد.

نیاز به اعتبار بیشتر جهت تعیین حریم بستر رودخانه های استان

آمره ای طول مسیر رودخانه های اصلی در سطح استان را ۲۳۰۰ کیلومتر دانست و عنوان کرد: از این میزان نقشه برداری حدود ۶۰۰ کیلومتر آن انجام شده، ۴۶۰ کیلومتر تعیین حریم بستر شده و بخشی از آن لایروبی شده است و نیاز است تا با اختصاص اعتبارات لازم نقشه برداری و تعیین حریم بستر مابقی رودخانه های استان نیز انجام شود.

وی افزود: در سال ۹۸ نیاز است تا فرمانداران استان نسبت به تخصیص اعتبار جهت لایروبی و اصلاح مسیر رودخانه اقدام کنند و نسبت به رفع تصرفات حریم رودخانه ها کمک های لازم را به دستگاه های ذی ربط انجام دهند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۶۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رودخانه های رشت یک گام به احیا نزدیک تر شدند

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی صبح یکشنبه در همایش آغاز عملیات جمع آوری فاضلاب منطقه سیاه اسطلخ رشت اظهار کرد: حل مساله آلودگی رودخانه‌های رشت و چالش زیست محیطی گیلان و رشت پس از حضور رئیس جمهور و هیأت دولت به استان شکل رسمی به خود گرفت.

استاندار گیلان از ساماندهی فاضلاب رشت با اعتبار ۲ هزار میلیارد تومان خبر داد و اضافه کرد: فاز اول اجرای عملیات جمع آوری فاضلاب رشت در منطقه فخب پیگیری و انجام شد و اکنون هم این روند منطقه سیاه اسطلخ دنبال می‌شود.

عباسی از پیشرفت فیزیکی ۵۸ درصدی پروژه جمع آوری فاضلاب‌های شهری رشت خبر داد و بیان کرد: با اقداماتی که در دو سال اخیر صورت گرفت منشأ آلودگی‌های رودخانه‌های رشت مسدود شد.

وی با اشاره به حذف منشأ اصلی آلودگی‌های رشت افزود: ساماندهی بخشی از فاضلاب زندان لاکان، شهرک صنعتی و بیمارستان‌های رشت انجام شده و یا در حال انجام است.

استاندار گیلان از شناسایی ۱۰۰ نقطه آلوده در رودخانه‌های رشت خبر داد و اضافه کرد: ساماندهی پساب‌ها و فاضلاب‌های رشت با بهره گیری از علم روز و دانش بنیان در حال انجام است و این رودخانه‌ها یک گام به احیا نزدیک تر شده است.

عباسی با بیان اینکه ساماندهی شیرابه پسماند سراوان در مرحله عقد قرارداد قرار دارد، گفت: لایروبی‌ها رودخانه‌های رشت پس از قطع آلودگی‌ها آغاز شد که حرکت مثبتی در پاکسازی محیط زیست تلقی می‌شود.

وی با بیان اینکه حفظ سلامت مردم در اولویت قرار دارد، افزود: مشارکت مردم در پاک سازی محیط زیست، جمع آوری فاضلاب‌ها و احیای رودخانه‌ها بسیار مؤثر است.

استاندار گیلان از تغییر وضعیت فاضلاب و پساب‌های بیمارستانی رشت از قرمز به زرد و سبز خبر داد و بیان کرد: حذف منشأ آلودگی‌ها به داخل رودخانه‌های رشت گام مؤثر در احیای این شریان‌های حیاتی است.

کد خبر 6084072

دیگر خبرها

  • حال خوب سد شیرین‌دره بعد از بارندگی‌های بهاری + تصویر
  • جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه
  • جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه/ لزوم صیانت از منابع آب
  • اعتبار تکمیل مخزن ۲۰۰۰ متر مکعبی بندر امام حسن تخصیص یافت
  • آبگیری ۱۵ میلیون متر مکعبی سازه‌های آبخیزداری بندرلنگه
  • جلوگیری از خروج گندم تولیدی استان و انتقال آن به سایر استان‌ها
  • ساخت مخزن هزار متر مکعبی آب در بشاگرد
  • ذخیره ۱۸ میلیون مترمکعب آب در پشت سازه‌های آبخیزداری نیکشهر
  • آغاز عملیات جمع آوری فاضلاب سیاه اسطلخ رشت
  • رودخانه های رشت یک گام به احیا نزدیک تر شدند