Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@02:32:50 GMT

شرکت تکاب CNG و نقش آن در صنعت خودرو سازی

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۶۹۶۰

ایلنا؛ شرکت تکاب CNG یکی از بزرگترین تولید کنندگان قطعات CNG در کشور می باشد. به همین منظور امروز به این شرکت سری زده تا از روند کار آن و محصولاتی که تولید می کند، بیشتر آگاهی یابیم.

این شرکت در سال1388 توسط مهندس   امیدقلمی تاسیس شد. در ابتدا هدف از تاسیس این شرکت ساخت قطعاتی بود، که ماشین سازان داخلی را از وارد کردن مشابه خارجی آن بی نیاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این خصوص تلاش هایی بسیار صورت گرفت، تا اینکه بالاخره امروز پس از گذشت 10 سال توانسته ایم، به آن سطح از استاندارد جهانی برسیم، که تقریبا تمامی قطعات CNG مورد نیاز را در داخل تولید و در اختیار هموطنان عزیزمان قرار دهیم.

امروز در خدمت جناب آقای مهندس امید قلمی ، سرپرست گروه مهندسی شرکت تکاب CNG هستیم. از ایشان در خصوص فعالیتشان و محصولاتی که در این کارخانه تولید می کنند سوالاتی پرسیدیم. در این خصوص جناب آقای مهندس امید قلمی پاسخ دادند؛ در حال حاضر شرکت تکاب CNG تولید کننده 6 محصول  سنسور فشار مخزن گاز ، شیر پرکن، دسته سیم، لوازم یدکی و لوازم جانبی می باشد. هر کدام از این محصولات خود به زیر بخش هایی تقسیم می شوند که همگی آن ها توسط مهندسان و طراحان داخلی، طراحی و ساخته شده اند.

 در این مورد محصولات و قطعات سی ان جی همیشه حساسیت های خاصی حاکم است. حساسیت هایی که شاید بر روی قطعات بنزینی نباشد، آیا در این خصوص نیز شرکت تکاب برنامه هایی را در پیش گرفته است؟ باید عنوان کرد که هدف ما از روز اول، ساختن محصولاتی بوده است، که نه تنها برای هموطنانمان افتخار آمیز باشد، بلکه از استفاده خودرو ملی، احساس اطمینان کنند. از این رو هر وسیله؛ از مرحله طراحی تا تولید انبوه، بارها مورد آزمایش و بررسی قرار می گیرد و بعد از اطمینان صد در صدی، به دست خودروساز داده می شود.

عرض کردید که هر کدام از این قطعات، خود دارای زیر شاخه ها و انواعی هستند، آیا امکان دارد، که همگی این محصولات را شرح دهید؟ قطعا بله. این برای شرکت تکاب CNG یک افتخار است که در کمترین زمان ممکن، قادر به تولید انبوه این قطعات CNG بوده است. مثلا در خصوص سنسور ها، ما به تولید سه نوع سنسور فشار حرارتی، سنسور فشار ساعتی و سنسور فشار LPG پرداخته ایم. همچنین برای تولید شیر پرکن ها نیز، به ارائه قاب شیر پرکن، درب شیر پرکن و شیر پرکن CNG اقدام نموده ایم. این روند برای دسته سیم به تولید سیم های Takab 12 و Takab 5 و همچنین سیم رابط گیج ال پی جی منتهی شد. از دیگر قطعات CNG تولید شده توسط شرکت تکاب، لوازم یدکی اورینگ و مکمل سوخت می باشد. تمامی این محصولات تولید داخل بوده و نوسانات ارزی تاثیر بسیار کمی بر روی آن ها داشته اند. در واقع حسن کالای ایرانی همین است، که برای داشتن آن نیازی به شرکت ها و تجارت های خارجی نمی باشد.

پرفروش ترین محصول شرکت تکاب CNG چه می باشد؟ در واقع بیشتر برای خرید چه محصولی به شرکت شما مراجعه می شود؟ یکی از محصولاتی که بسیار پرکاربرد بوده و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است، سنسور فشار مخزن گاز می باشد. این محصول یکی از حساس ترین و مهمترین قطعات ماشین های گاز سوز بوده و از آنجایی که محصولات CNG شرکت تکاب از استاندارد بالایی برخوردار هستند، قطعا دارای خریداران داخلی و خارجی بسیاری نیز است.

برنامه شما برای آینده شرکت تکاب CNG چه می باشد؟ به عنوان مهندس ارشد این مجموعه، در تلاش هستیم تا با هر چه گسترده تر کردن دامنه فعالیتمان، بتوانیم محصولات CNG بیشتر و با کیفیت بهتر تولید کنیم.

نحوه خرید محصولات شرکت تکاب cng چگونه است؟

تامین کنندگان و مصرف کنندگان عزیز میتوانند با مراجعه به سایت تکاب cng به آدرس takab-cng.ir  محصولات شرکت را بصورت اینترنتی خریداری کرده و همچنین خرید قطعات سی ان جی بصورت تلفنی به شماره تماس 02165608280 امکانپذیر می باشد.برای دریافت تخفیف های ویژه خرید قطعات شرکت تکاب شما عزیزان میتوانید به صفحهات اجتماعی تکاب سی ان جی به آدرس takab_cng مراجعه فرمایید از تخفیف های فوق العاده این شرکت استفاده نمایید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تجارت خودرو صنعت گاز مصرف کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۶۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است