Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-23@08:04:38 GMT

مردم چین خواستار بایکوت محصولات شرکت اپل شدند

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۷۲۰۵

مردم چین خواستار بایکوت محصولات شرکت اپل شدند

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، به دنبال تشدید تنش‌های تجاری میان واشنگتن و پکن که منجر به اعمال برخی محدودیت‌ها برای شرکت مخابراتی هواوی چین شد، مردم این کشور خواستار تحریم محصولات شرکت اپل شدند.

کاربران سینا ویبو، وبگاه چینی مشابه شبکه اجتماعی توئیتر، در واکنش به افزایش فشار‌ها بر شرکت هواوی و قرار گرفتن نام این شرکت در لیست سیاه از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهورآمریکا، خواستار بایکوت محصولات شرکت اپل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دونالد ترامپ روز چهارشنبه با امضای دستوری اجرایی شرکت‌های آمریکایی را از نصب تجهیزات خارجی که تهدیدی برای امنیت ملی این کشور به حساب می‌آیند، منع کرد و در دستور جداگانه‌ای شرکت چینی هواوی را از خرید فناوری‌های ساخت آمریکا بدون دریافت مجوز دولتی منع کرد.

یکی از کاربران سینا ویبو نوشت: کارکرد شرکت هواوی قابل مقایسه با اپل یا حتی بهتر از آن است. ما یک گوشی هوشمند جایگزین خوب داریم چرا ما همچنان از اپل استفاده می‌کنیم. براساس گزارش‌های منتشره میزان فروش محصولات شرکت اپل در چین در سه ماهه آخر سال ۲۰۱۸، نزدیک به ۲۰ درصد کاهش داشته است، این در حالی است که براساس گزارش دیگری به نقل از بازفید فروش گوشی‌های هوشمند هواوی در دوره مشابه نزدیک به ۲۵ درصد افزایش داشته است. تیم کوک، مدیر عامل شرکت اپل در ماه ژانویه در نامه‌ای به سرمایه گذاران این شرکت اعلام کرد: ما کاهش فروش بویژه در چین را پیش‌بینی نمی‌کردیم.

تحلیلگران برآورد کردند که شرکت اپل برای تطابق با تعرفه‌ها مجبور به افزایش ۱۴ درصدی قیمت گوشی‌های آیفون خواهد بود.

هفته گذشته، شرکت هواوی و ۷۰ شرکت وابسته به آن در فهرست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا قرار گرفتند. قرار گرفتن شرکت هواوی در فهرست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا به این معناست که عرضه کنندگان آمریکایی برای فروش محصولات به این شرکت باید مجوز بگیرند. وزارت بازرگانی آمریکا ادعا کرد مبنایی منطقی دارد که معتقد است هواوی درگیر فعالیت‌هایی شده که مغایر با امنیت ملی آمریکاست.

شرکت هواوی نیز در بیانیه‌ای در واکنش به این دستور ترامپ اعلام کرد چنین حرکتی در نهایت منافع مصرف‌کنندگان آمریکایی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. وزارت بازگانی چین پنجشنبه گذشته اعلام کرد این موضوع سوءاستفاده آمریکا از موضوع امنیت ملی و تحریم‌های یک جانبه است و این کشور برای حفظ منافع شرکت‌های چینی اقدامات لازم را در پیش خواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا چین اقتصاد جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۷۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی تجهیزات آب و هواشناسی + فیلم

احمدرضا جمشیدی مدیرعامل یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح زمینه فعالیت این شرکت اظهار کرد:‌ هدف از ایجاد این شرکت تولید تجهیزات آب و هواشناسی بود که پس از چند سال کار و تحقیق موفق شدیم اکثر تجهیزات مربوط به آب و هواشناسی را در کشور بومی‌سازی کنیم.

وی افزود:‌ فعالیت این شرکت تولید تجهیزات آب و هواشناسی است، سنسور‌ها و تجهیزات مختلفی که پارامتر‌های محیطی مانند دما، رطوبت، فشار هوا، سرعت و جهت باد و ... را اندازه‌گیری می‌کند، تولید می‌کنیم و در اختیار عموم قرار می‌دهیم.

مدیرعامل شرکت فناور «صبا پردازش خاورمیانه» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت:‌ این شرکت سال ۱۳۹۴ ثبت شد؛ اما تحقیق و توسعه و در واقع آغاز به کار شرکت از سال ۱۳۹۵ بود. در مدت فعالیت این شرکت ارتقای تجهیزات تولیدی در دستور کار بوده و اکنون تجهیزات تولیدی می‌تواند با تجهیزات اروپایی و آمریکایی رقابت کند. برنامه‌هایی که در آینده نزدیک دنبال می‌کنیم، استفاده از تکنولوژی‌ها و سیستم‌های جدید و به‌روز دنیا برای ارتقا و به‌روزرسانی تجهیزات تولیدی است.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

جمشیدی با بیان نواقص و کمبود‌ها در راه تجاری‌سازی محصولات فناور عنوان کرد: بی‌اعتمادی مردم و مسئولان به تجهیزات و محصولات فناور تولید داخل شاید بزرگ‌ترین مشکل شرکت‌های فناور در راه تجاری‌سازی محصولات باشد از طرفی وجود مشکلات در صادرات به دلیل تحریم‌ها نیز یکی دیگر از نواقص در راه تجاری‌سازی محصولات است.

وی با اشاره به اینکه حمایت خاصی از هیچ نهادی دریافت نکردیم و فقط حمایت از سوی مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر بوده است، مطرح کرد:‌ حمایت از جوانان نوآور در همه زمینه‌ها باعث پیشرفت کشور می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لغو جایزه «انجمن قلم آمریکا» در پی تحریم نویسندگان
  • معرفی اطلس فام سهند؛ شرکت ایرانی تولید رنگ و رزین در سطح جهانی!
  • قابلیت ویژه گوشی پرچم‌دار ۲۰۲۴ هواوی برای اصلاح عکس‌ها با هوش مصنوعی
  • بومی‌سازی تجهیزات آب و هواشناسی + فیلم
  • برنامه های مدیرعامل شرکت پاکسان برای سال جدید اعلام شد
  • ممنوعیت تیک تاک آزادی بیان مردم آمریکا را نقض می‌کند
  • خشم تل آویو از کشورهایی که خواستار عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد شدند
  • کناره‌گیری نویسندگان از «انجمن قلم آمریکا» در حمایت از غزه
  • مورگان پلاس 8 جی تی آر؛ یک خودرو دست ساز ببینیم
  • ایجاد نانوپوشش روی محصولات آشپزخانه