Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-20@00:33:23 GMT

حریری: اهانت به هر کشور عربی اهانت به لبنان است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۷۶۶۵

نخست وزیر لبنان با اشاره به اینکه بیروت از موضعگیری‌های خود در حمایت از کشورهای دوست دست نخواهد کشید، تاکید کرد، نقض سیاست عدم مداخله در درگیری‌های منطقه‌ای به منافع لبنان آسیب می‌زند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه الیوم السابع چاپ مصر، سعد حریری، نخست وزیر لبنان در مراسم افطاری جریان المستقبل این کشور در بیروت تاکید کرد که نقض سیاست دوری از درگیری‌ها به منزله دعوت مستقیم برای هدف قرار دادن منافع لبنان و مردم آن در کشورهای عربی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: اهانت به هر کشور عربی الزاما به معنای اهانت به لبنان است، این مساله یکی از انگیزه‌ها برای حصول توافق دولتی درباره سیاست دوری از درگیری‌ها و دخالت نکردن در امور داخلی کشورهای عربی برای حفظ لبنان در مقابل درگیری‌ها در منطقه بوده است.

حریری گفت: همه ما شاهد تنش‌ها در منطقه و حملات علیه امارات و عربستان هستیم، لبنان نیازی به موضعگیری‌هایی ندارد که منافع اقتصادی‌اش را به خطر انداخته و روابطش با کشورهای دوست را تهدید کند، چراکه تاریخ مشترک آنها با ما سرشار از حمایت از همه گروه‌های لبنانی‌ بوده است.

نخست وزیر لبنان تاکید کرد: تلاش‌هایی که برای تصویب بودجه سال ۲۰۱۹ انجام می‌شود، تلاش‌هایی معمول نیستند، ما در راستای تعیین اصول کاملی به منظور اصلاح مالی جدی برای پنج سال آینده و استناد به آنها در بودجه‌های سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ تلاش می‌کنیم.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه طی هفته آینده لایحه بودجه برای تصویب به پارلمان تحویل داده شود، گفت: اکنون باید تصمیم‌گیری شود و کابینه باید به مردم لبنان اعلام کند، فرصتی که وجود دارد هرگز از دست نخواهد رفت و نقشه راهی برای توقف هدررفت پول، نظارت بر بودجه کل و اجرای اصلاحات داریم.

این مسئول لبنانی افزود: اقتصاد لبنان در طول‌ سال‌های بسیاری هزینه تاخیر در اجرای اصلاحات و فرار از آنها را پرداخت کرده و اکنون به دیواری رسیده که باید آن را ویران کند، ما باید اصلاحات جدی و سیاست‌های مالی و اقتصادی برای کاهش کسری بودجه، پرداخت وام‌ها و توقف هزینه‌ها را در پیش بگیریم و به این شکل از اقتصاد کشور و خانواده‌های کم‌درآمد و طبقه متوسط جامعه حمایت کنیم.

وی ادامه داد: مشکلی در بخش دولتی وجود دارد که هزینه آن را سایر مردم لبنان می‌پردازند، رفیق حریری، نخست وزیر فقید لبنان در سال ۱۹۹۹ به صورت کامل درباره این مشکل صحبت کرده بود و امروز که از مشکلات اقتصادی و مالی و لزوم اجرای اصلاحات اداری صحبت می‌کنیم باید به آمارها و اطلاعاتی که او در کتاب خود "دولت و مسئولیت" ارائه کرده، مراجعه کنیم، زیرا چیزی که ما امروز در کابینه و پارلمان مطرح می‌کنیم همانی است که رفیق حریری ۲۰ سال قبل گفته بود و آن زمان کسی به سخنان او گوش نکرده بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: حریری لبنان کشورهای عربی جان بولتون هوشنگ امیراحمدی حسین طائب پرونده یاسین رامین مهلا مومن زاده جواد نکونام نشست فوق العاده اتحادیه عرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۷۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس برنامه و بودجه کشور: رشد تولید باید به جهش تبدیل شود

داوود منظور عصر پنجشنبه در نشست با فعالان اقتصادی دامغان در سالن جلسات دانشگاه دامغان در قالب برنامه‌های سفر دولت سیزدهم به استان سمنان، افزود: طبق آمارها طی سه سال گذشته رشد تولید در کشور رقم خورد، اما کشور می‌تواند جهش داشته باشد که رشدی فراتر از معمول محقق شود و این جهش، بدون شک حاصل فعالیت و مشارکت مردم است.

وی به رشد تولید در کشور اشاره کرد و گفت: با وجود تحریم‌های اقتصادی، سال ۱۴۰۲ ایران به رشد بالای ۶ درصد رسید که این امر با تلاش مضاعف فعالان اقتصادی، تبدیل تهدیدها به فرصت، فاصله‌گیری از خام‌فروشی و در سایه روحیه تعاملی شکل گرفت.

منظور اضافه کرد: برای جهش تولید باید از ظرفیت منطقه ای و بین‌المللی استفاده شود، به شرکت‌های دانش‌بنیان بیشتر توجه داشت و سهم دانش را در تولید افزایش داد و از تولید منبع‌محور به تولید دانش‌پایه حرکت کرد.

وی گفت: فعالان عرصه تولید بهترین مشاوران دولت در تحقق اهداف اقتصادی هستند که با تعامل متقابل آنها رونق اقتصادی شکل می‌گیرد.

به گفته این مسوول، فعالان عرصه تولید بهترین مشاوران دولت در تحقق اهداف اقتصادی هستند که نقش دولت و فعالان اقتصادی به واقع مکمل یکدیگر است و با این تعامل، یک مشارکت عمومی و خصوصی شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد: نتیجه این رویکرد همکارانه با وجود تمام فشارهای دشمن، تحریم‌ها و محدودیت‌های موجود، جهش و شکوفایی اقتصادی است.

منظور اظهار داشت: تولید کلید حل مسائل کشور است و فعالان اقتصادی در خط مقدم جنگ اقتصادی و ترکیبی هستند که این امر نشان می‌دهد کلید حل مشکلات به دست تولیدکنندگان، فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران است.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور اضافه کرد: تولید وقتی سرعت و جهش می‌گیرد که گره از پای تولید باز شود و این امر با پشتیبانی و برنامه‌ریزی درست شکل می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • چرا کشور‌های عربی در زمان حمله ایران به اسرائیل کمک کردند؟
  • پس‌لرزه‌های تعطیلی پنج‌شنبه‌ها؛ نگاهی به روزهای کاری ۷ کشور عربی | اینفوگرافیک
  • خط و نشان ایران برای کشور‌های عربی منطقه | پایگاه خود را در اختیار اسرائیل قرار دهید، پاسخی سخت خواهید گرفت
  • کنایه رهبر انصارالله یمن به کشورهای اسلامی در حمایت از فلسطین
  • رئیس برنامه و بودجه کشور: رشد تولید باید به جهش تبدیل شود
  • حمایتی که برای اسرائیلی‌ها هم قفل بود/ وقتی اردن برای دفاع از صهیونیست‌ها مردم خود را به خطر می‌اندازد!
  • ۱۳ میلیون تن آسفالت راه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • نگاهی به نیم قرن سیاست اعراب درباره رژیم اسرائیل؛ از اکتبر 1973 تا اکتبر 2023، استحاله عربی چگونه رقم خورد؟ + اسناد
  • طرح جدید آمریکا و کشورهای عربی برای آینده غزه
  • عملیات وعده صادق ضربه کاری به رژیم صهیونیستی زد