Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@13:09:14 GMT

فرایند ثبت‌نام برای «فرزندخواندگی» اعلام شد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۸۲۲۱

فرایند ثبت‌نام برای «فرزندخواندگی» اعلام شد

به گزارش ایکنا، تسنیم نوشت: حبیب‌الله مسعودی فرید در ارتباط با فرایند ثبت‌نام افراد متقاضی برای فرزندخواندگی اظهار کرد: شهروندان تهرانی می‌توانند با مراجعه به سامانه  فرزندخواندگی‌، فرایند ثبت‌نام خود را پیگیری کنند.

وی تصریح کرد: پس از ورود به سامانه فرزندخواندگی با دو گزینه مواجه می‌شویم؛ "ثبت‌نام متقاضی" و "استعلام وضعیت درخواست" و پس از آن درخواست‌های وارد شده در سامانه ثبت و در اسرع وقت از سوی کارشناسان سازمان بهزیستی رسیدگی و جهت ادامه مراحل فرزندپذیری به متقاضیان اطلاع‌رسانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعودی فرید افزود: هم‌اکنون اولویت‌هایی ذکر شده که در پذیرش سرپرستی به ترتیب با زن و شوهر فاقد فرزند، دختران و زنان مجرد و بدون فرزند و سپس زوجین دارای فرزند‌ است؛ اکنون کثرت متقاضیان اولویت اول سبب شده که سرپرستی کودکان زیر دو سال به زن و شوهرهای فاقد فرزند انجام شود؛ در حال حاضر واگذاری طفل زیر دو سال به متقاضیان اولویت‌های دوم و سوم یعنی دختران و زنان مجرد و بدون فرزند و سپس زوجین دارای فرزند‌ امکان‌پذیر نیست.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: درخواست متقاضیان فرزند با جنسیت پسر و در مقطع سنی بالای 3 سال خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت و درخواست متقاضیان سرپرستی کودکان دارای پیگیری‌های درمانی خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: درخواست متقاضیان فرزند در مقطع سنی بالای 7 سال خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

مسعودی فرید درباره مدارک لازم جهت تشکیل پرونده نیز تصریح کرد: تصویر تمام صفحات شناسنامه متقاضیان (زن و شوهر)، تصویر سند ازدواج،  تصویر سند مالکیت منزل یا اجاره‌نامه، گواهی ناباروری با تعیین فرد نابارور، گواهی عدم سوء پیشینه متقاضیان، گواهی سلامت جسمانی متقاضیان، گواهی سلامت روان از متخصص، گواهی اشتغال به همراه میزان تقریبی درآمد زوجین، گواهی مشاوره فرزندخواندگی، گزارش مربوط به مصاحبه اولیه، گزارش بازدید منزل و تصویر کارت پایان خدمت از مدارک مورد نیاز است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۸۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح خانواده میزبان در فارس

عبدالرحمن سلیم حقیقی گفت: طرح «خانواده میزبان» با عنوان طرح میزبان ویژه مراقبت موقت از کودکان و نوجوانان فاقد سرپرست موثر در ۱۳ استان کشور اجرایی شده که استان فارس هم از این جمله است و مجموعاً در کل کشور تاکنون ۸۷ کودک وارد خانواده‌های میزبان شده‌اند.

او بیان کرد: این طرح که به دنبال اصلاح آیین‌نامه اجرایی ماده ۲۲ قانون حمایت از کودکان و نوجوانان فاقد سرپرست موثر (مصوب ۱۳۹۲) به تصویب رسید پس از ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی توسط وزیر دادگستری در مهرماه سال ۱۴۰۲ به سازمان بهزیستی ابلاغ شده و تکمیل‌کننده سایر طرح‌های خانواده محوری است که در سال‌های گذشته در کشور اجرا شده است.

سلیم حقیقی تصریح کرد: در فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی تا ۲۰۰ سال پیش هیچ کودک فاقد سرپرستی در مرکز شبانه‌روزی نگه‌داری نمی‌شد، جای این کودکان در خانواده خویشاوندان بود، اما به مرور با گسترش شهرنشینی و ورود الگوی غربی، مراکزی با نام دارالایتام که سپس به یتیم‌خانه و پرورشگاه تغییر نام یافت در کشور راه‌اندازی شد و گسترش یافت.

سخنگوی بهزیستی فارس یادآور شد: اجرای طرح خانواده میزبان مکملی برای بازپیوند کودکان به خانواده، ورود کودکان به خانواده جایگزین خویشاوندان و همچنین فرزندخواندگی است و یک مرحله دیگر از ورود کودک به مراکز نگه‌داری شبانه‌روزی جلوگیری می‌کند.

او همچنین با بیان این موضوع که بهزیستی فارس در سال گذشته جزو ۵ استان برتر در حوزه فرزندخواندگی بوده است، گفت: این طرح جایگزین طرح فرزندخواندگی نیست و شیوه جدیدی از فرزندپذیری برای بهره‌مندی کودکان و نوجوانان فاقد سرپرست موثر از نعمت خانواده است.

سلیم حقیقی همچنین گفت: صلاحیت خانواده‌های میزبان در کارگروه‌های شهرستانی و استانی مورد بررسی قرار گرفته و پس از آن با طی کردن دوره آموزشی، در صورت آمادگی میزبان، کودکان به صورت موقت تا زمان تعیین تکلیف آنان برای ورود به خانواده دائمی خود (بازپیوند به خانواده زیستی، نگهداری در خانواده خویشاوندان و یا فرزندخواندگی) به عنوان مهمان در خانواده میزبان حضور خواهند داشت.

سخنگوی بهزیستی فارس ادامه داد: این طرح به ویژه برای حضور کودکان نیازمند مراقبت ویژه که اقبال کمتری برای حضور در فرزندخواندگی دارند، حائز اهمیت است.

مشاور اجرایی مدیرکل بهزیستی فارس در پایان اظهار کرد: خانواده‌های متقاضی می‌توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سامانه ملی فرزندپذیری به آدرس http://adoption.behzisti.net بخش «خانواده میزبان» مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • گواهی عدم‌حضور چیست و چه فوایدی دارد؟
  • جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌های تهران پس از اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی
  • درخواست شهروندان اهوازی از شهردار
  • ‌تأیید درخواست متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن ممسنی و رستم
  • ‌تأیید درخواست ۲۱۱۱ نفر متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن ممسنی و رستم
  • دوره توانمندسازی مربیان کودکستان‌ها در ۸ استان برگزار شد
  • مسوولان قضایی ملارد با برپایی میز خدمت پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • گلایه متقاضیان نهاوندی از تاخیر در تحویل زمین و خودرو طرح جوانی جمعیت