Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@13:08:39 GMT

جمعیت شناسی لازمه برنامه ریزی در بخش های مختلف است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۹۱۰۱

جمعیت شناسی لازمه برنامه ریزی در بخش های مختلف است

زاهدی گفت: ما به عنوان برنامه ریزان، مجریان جامعه و متولیان امور مختلف مردم در کشور و استان اگر جمعیت، تحولات و تغییرات آن را نشناسیم برنامه ریزی ها به نتیجه نمی رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «عبدالمحمد زاهدی» در همایش روز ملی جمعیت که امروز (دوشنبه ۳۰ اردیهشت) در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: مسئله جمعیت شناسی بحث مهمی است و پایه ترین آمار و اطلاعاتی است که در هر نوع برنامه ریزی و جامعه باید وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار قزوین ادامه داد: ما هر برنامه ای که تدوین می کنیم، هدف آن انسان است و برای شناخت انسان، ابتدا باید مسئله جمعیت شناسی را داشته باشیم و ما به عنوان برنامه ریزان، مجریان جامعه و متولیان امور مختلف مردم در کشور و استان اگر جمعیت، تحولات و تغییرات آن را نشناسیم برنامه ریزی ها به نتیجه نمی رسد و شناخت این مسائل باعث ارتقا زندگی در جامعه شهری و روستایی می شود.

 

وی عنوان کرد: ما وقتی می گوییم جمعیت ابتدا جمعی از مردم در ذهن ما شکل می گیرد که چند نفر هستند، همین که می گوییم جمعیت چند نفر است ده ها، صدها و شاید هزاران مطلب ذیل این امر وجود دارد که باید به آن دسترسی یابیم.

 

زاهدی افزود: بحث مهاجرت یک موضوع است که در همه شهرستان های ما وجود دارد و استان قزوین هم مهاجر فرست و هم مهاجرپذیر است.

 

وی تأکید کرد: در خصوص مسئله جمعیت شناسی، باید به جامعه شناسی و روانشناسی هم بپردازیم؛ هر برنامه ای می خواهیم برای ازدواج، مسکن، فرهنگ، سیاست و امنیت داشته باشیم باید عناصر جمعیتی شامل ترکیب سنی، جنسی، وقایع حیاتی و بافت جمعیتی را در آن بشناسیم.

 

استاندار قزوین گفت: بحث جمعیت مهم است و دقت کنیم مسئله با یک آماری که تهیه می کنیم تمام نمی شود و مسائل دگیری در این حوزه وجود دارد تا به برنامه ر یزی هدفمند در ارتباط با جمعیت و توسعه پایدار برسیم.

 

وی تصریح کرد: نکته دیگر این است که در هر برنامه ریزی تا نخبگان جامعه به درک مشترک از آن موضوع نرسند، آن هدف محقق نمی شود و امروز حتی در تعریف جمعیت هم این مسئله مطرح می شود؛ بنابراین حتی برای امنیت ملی هم باید جمعیت را بشناسیم و اگر نگوییم تک تک جمعیت ولی باید جوامع همگن را شناسایی کنیم و همه رفتارها را بتوانیم تحلیل کنیم.

 

زاهدی خاطر نشان کرد: بحث مهاجرت بسیار اهمیت دارد و در کشور و استان اگر بتوانیم سامانه ای داشته باشیم که این امر ثبت شود می توانیم در برنامه ریزی ها این مسائل را لحاظ کنیم.

 

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان خراسان جنوبي مسجد ماه مبارک رمضان مجلس کانون های مساجد سبک زندگی اسلامی قرآن کریم برنامه های ماه رمضان کمیته امداد جمعیت شناسی استاندار قزوین مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۹۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: اگر بحث تفکیک از مبدا زباله در شهرهای کردستان اجرایی شود، تعداد سگ‌های ولگرد نیز کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، اقبال حمیدی، امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در حاشیه وبینار رئیس سازمان محیط زیست کشور با مدیران مناطق کل استان‌ها و شورای عالی استان‌های کشور در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: بحث تفکیک زباله جزو مطالبات اصلی ما است که اگر این مسئله صورت نگیرد تعداد سگ‌های ولگرد نیز روز به روز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در شهرهای کردستان بحث تفکیک از مبدا زباله نهادینه نشده است و زباله تر و خشک با همدیگر دفع شده که باعث ایجاد مشکلاتی همچون افزایش بیماری‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: سایر استان‌های کشور به این مسئله ورود کرده و جلوتر از ما هستند و قاعدتاً کمتر درگیر مشکلات زیست محیطی می‌شوند.

حمیدی تاکید کرد: لازم است که شهرداری‌های استان کردستان هرچه سریع‌تر نسبت به تفکیک از مبدا زباله اقدام کنند و برای آن برنامه داشته باشند.

وی تصریح کرد: از شوراهای شهر نیز که کار نظارت بر فعالیت شهرداری‌ها را بر عهده دارند درخواست می‌کنیم که برای اجرایی شدن این مسئله ورود کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: سیستم فاضلاب معابر در استان کردستان معیوب بوده و این فاضلاب وارد فاضلاب انسانی می‌شود که باید شهرداری‌ها نسبت به حل این مشکل اهتمام داشته باشند.

به گزارش ایمنا، در این وبینار مهمترین مسائل و پیشنهادات مناطق محیط زیست کشور که استان کردستان جزو منطقه دو (استان‌های اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، قزوین، زنجان و کردستان) است، مطرح شد.

کد خبر 747205

دیگر خبرها

  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • جلد دوم کتاب «تاریخ تحلیلی جامعه شناسی دیوان سالاری در ایران» چاپ و رونمایی شد
  • درآمدی بر روش‌شناسی رئالیسم انتقادی
  • حمایت از لایحه جوانی جمعیت برنامه اصلی شهرداری قزوین
  • اهمیت مسئله جمعیت به درستی در جامعه تبیین شود
  • تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود
  • مسئله اختصاص زمین به طرح جوانی جمعیت باید حل و فصل شود
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ویژه خانواده و بانوان در البرز
  • بازگشت به روایت اقتصاد و جامعه
  • مطالعات جامعه‌شناسی فاجعه