Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون سه هزار و 400 بیمار اعضای اهدایی بیماران مرگ مغزی در شمال شرق کشور را دریافت کرده اند.

به گزارش قدس آنلاین ؛ دکتر شاپور بدیعی روز دوشنبه در نشستی که در آستانه روز ملی اهدای عضو در مشهد برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: این اعضا از 884 بیمار مرگ مغزی به بیماران نیازمند اهدا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اعضای بدن این بیماران، جان 1400 بیمار کلیوی، 288 بیمار کبدی، 69 بیمار قلبی، 460 بیمار پوستی و 722 بیمار با مشکلات بینایی را نجات بخشیده یا از مشکلات آنها کاسته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این مدت 6 پیوند همزمان کلیه و کبد و هفت پیوند همزمان کلیه و پانکراس نیز انجام شده است.
بدیعی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم اکنون رتبه سوم در پیوند قلب و پیوند کبد را در سطح کشور به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: ارتقاء شاخص اهدای عضو از اهدافی است که دنبال می شود چرا که در هر دقیقه یک نفر به لیست انتظار پیوند عضو در کشور اضافه می شود و روزانه بین هفت تا 10 نفر از آنان فوت می کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال 97 بالاترین آمار اهدای عضو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد رقم خورد یعنی اعضای بدن 123 بیمار مرگ مغزی به 526 بیمار نیازمند اهدا شد.
بدیعی افزود: از ابتدای امسال تاکنون نیز اعضای بدن 26 بیمار مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به 105 بیمار نیازمند اهدا شده است.
مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امور اجتماعی نیز از برگزاری 'جشن نفس' با حضور خانواده های بیماران مرگ مغزی و بیماران گیرنده عضو در 23 خردادماه امسال به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد.
دکتر غلامحسین خدایی افزود: انجمن پیوند اعضای مهر رضوی تشکیل شده است و ترویج فرهنگ اهدای عضو در جامعه و حمایت معنوی از خانواده های اهدا کننده و گیرندگان عضو از اهداف تشکیل این انجمن است.
واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمال شرق کشور را زیر پوشش دارد از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
منبع : ایرنا

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمار مرگ مغزی مرگ مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۹۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس

مهرداد شریفی با اشاره به اینکه ۱۷ آوریل برابر با ۲۹ فروردین به عنوان روز جهانی هموفیلی نامگذاری شده است، گفت: براساس بسته‌های حمایتی ابلاغی وزارت بهداشت، خدمات مورد نیاز به بیماران هموفیلی با هدف کاهش هزینه‌های تشخیص و درمان در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت‌الله دستغیب شیراز به عنوان تنها مرکز جامع هموفیلی دانشگاه ارایه می‌شود.

او ادامه داد: ویزیت بیماران توسط پزشک فوق تخصص خون و سرطان‌شناسی، فیزیوتراپی، دندانپزشکی، تهیه و توزیع فاکتور‌های انعقادی رایگان، تزریق فاکتور‌های نادر انعقادی و فرآورده‌های خونی، آموزش، مشاوره و مددکاری به بیماران مبتلا به هموفیلی ارائه می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام اینکه بیشتر بیماران مبتلا به هموفیلی دارای پیشینه خانوادگی خونریزی هستند، ادامه داد: از مجموع بیماران شناسایی شده، حدود ۴۲۲ نفر به هموفیلی نوع A، بالغ بر ۵۵ نفر به هموفیلی نوع B و حدود ۴۴۱ نفر به سایر اختلالات انعقادی مبتلا هستند.

شریفی اضافه کرد: بر همین اساس، ۶۶۷ مرد و ۲۵۱ مورد زن مبتلا به هموفیلی تاکنون در شیراز و شهرستان‌های استان فارس شناسایی شده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: تغذیه سالم، ورزش منظم و مستمر، پرهیز از استرس و فشار‌های روانی و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی تا حد قابل توجهی می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های خاص پیشگیری کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • بانوی مرگ مغزی به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید
  • آمار پایین اهدای عضو در کشور
  • اعضای جوان مرگ مغزی نیشابوری به چهار بیمار جان بخشید
  • شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی از میانگین کشوری فراتر رفت
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • اعضای کودک خردسال مشهدی جان ۵ نفر را نجات داد
  • ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند