Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@03:49:29 GMT

روستاهای اطراف جازموریان در معرض تهدید ملخ صحرایی

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۰۴۲۶

روستاهای اطراف جازموریان در معرض تهدید ملخ صحرایی

رییس سازمان جهادکشاورزی جنوب استان کرمان گفت: همه روستاهای اطراف جازموریان در معرض هجوم پوره‌های ملخ هستند.

به گزارش ایسنا، "برخوری" صبح امروز 30 اردیبهشت ماه در جلسه شورای مدیریت بحران استان کرمان اظهار کرد: در بحث مبارزه با ملخ‌ها در جنوب استان براساس برنامه پیش می‌رفتیم و براساس اطلاعات سازمان فائو انتظار می‌رفت این روند تا تیرماه ادامه داشته اما روند نزولی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اوضاع کنترل شده و تقریبا ملخ پروازی را کنترل کرده و به دنبال کانون‌های تخم ریزی رفتیم و امیدوار بودیم با گرم شدن هوا خیلی از تخم ریزی‌ها تفریق نشوند و کوره‌های تخم ریزی در حال تخریب بود.

برخوری تصریح کرد: اما بارندگی روزهای اخیر کار ما در مبارزه را دو هفته عقب انداخت و رطوبت هوا موجب تکثیر و افزایش ملخ‌ها شده است.

وی تاکید کرد: هم‌چنین بارندگی موجب از بین رفتن باند فرودگاه قلعه گنج شده و هواپیمایی که سم پاشی را انجام می‌داده در همین باند است و مسئله اضطراری این است که ابتدا باند فرودگاه اصلاح شود تا هواپیما بتواند پرواز کند.

رییس جهادکشاورزی جنوب استان کرمان گفت: آنچه که در جنوب اتفاق می‌افتد، چیزی کمتر از سیل نیست و باید مدیران دستگاه‌های اجرایی برای همکاری در این وضعیت خودروهای خوب برای سمپاشی برای ما بفرستند.

وی افزود: شرایط سخت است و 45 روز است که همه همکاران ما در جازموریان کار سمپاشی را انجام می‌دهند و همه کمک کرده‌اند.

برخوری تصریح کرد: همه روستاهای اطراف جازموریان در معرض هجوم پوره‌های ملخ هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۰۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا این موجود هشت‌ پا به هیچ شکلی نمی‌میرد؟ (+عکس)

استراتژی بقای آن‌ها یک ابرقهرمان چند بعدی است؛ در ابتدا یک پروتئین سرکوب‌کننده از DNA آن‌ها محافظت می‌کند، حالت «تون» منجر به انقباض اندام و کاهش قابل توجه ذخایر آب داخلی آنها می‌شود که توانایی آنها را برای زنده ماندن بسیار افزایش می‌دهد و در حال حاضر دانشمندان یک بعد جدید از این ابرقهرمان را کشف کردند.

به گزارش خبرآنلاین، گروهی از دانشمندان به رهبری زیست‌شناس، کورتنی کلارک هاچتل، از دانشگاه کارولینای شمالی در اشتون، تاردیگرادها را با پرتوهای گاما منفجر کردند و واکنش آن‌ها را مشاهده کردند؛ باب گلدشتاین، زیست‌شناس از دانشگاه کارولینای شمالی، در چاپل هیل گفت:« آنچه دیدیم ما را شگفت‌زده کرد. تاردیگرادها کاری را انجام دادند که انتظارش را نداشتیم.»

برای چندین دهه مقاومت شگفت‌انگیز تاردیگرادها در برابر تشعشعات انسان‌ها را شگفت‌زده کرده‌است؛ آنها می‌توانند حدود ۱۰۰۰ برابر دوزی که برای انسان کشنده‌است را تحمل کنند و به زندگی کوچک خود ادامه دهند؛ به گونه‌ای که انگار هیچ اتفاقی نیافتاده است.

تصور می‌شود که پروتئین سرکوب‌کننده آسیب، «Dsup»، در این امر برای برخی از تاردگریدها نقش دارد، اما همه گونه‌های تاردیگرادها «Dsup» یا همولوگ آن را ندارند، که نشان می‌دهد ابزار دیگری برای بقا در اختیار دارند؛ برای پی بردن به این موضوع، محققان تأثیر تشعشعات گاما را بر روی گونه‌ای از تاردیگرادها به نام «Hypsibius exemplaris» بررسی کردند.

آنها تاردیگرادها را در یک پرتودهی رومیزی قرار دادند که موجودات را در معرض پرتوهای گامای ساطع شده از واپاشی بتا سزیم-۱۳۷ قرار می‌دهد. آنها تاردیگرادها را در معرض دوزهای مشخصی قرار دادند؛ یک دوز کمتر که در حد قابل تحمل است و یک دوز متوسط کشنده بسیار بالاتر.

تاردیگرادها به جای استفاده از استراتژی محافظت پیش از آسیب، تولید ژن‌های ترمیم DNA را افزایش دادند. تا ۲۴ ساعت پس از قرار گرفتن در معرض تابش، تاردیگرادها بیشتر DNA شکسته شده توسط پرتوهای یونیزان را ترمیم کردند.

در ادامه، محققان برخی از ژن‌های ترمیم‌کننده تاردیگراد را در کشت اشریشیا کلی بیان کردند و نمونه‌هایی از این باکتری را در معرض تشعشعات یونیزان قرار دادند. باکتری‌هایی که با ژن‌های تاردیگرادها تلقیح شده بودند، توانایی ترمیم DNA مشابه را داشتند.

کلارک هاچتل گفت:« این حیوانات واکنش باورنکردنی به تشعشعات نشان می‌دهند و به نظر می‌رسد که این راز توانایی‌های شدید آنها برای بقا باشد.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • میکروپلاستیک ها از روده به سایر اندام حرکت می کنند
  • کاهش وزن در این دوره خطر مرگ زودرس دارد؟
  • آمادگی ایران برای کمک به مردم در معرض سیل در امارات
  • چرا این موجود هشت‌ پا به هیچ شکلی نمی‌میرد؟ (+عکس)
  • این موجود هشت‌پا هیچ‌جوره نمی‌میرد!
  • روز اسیر فلسطینی در سایه نسل کشی علیه غزه 
  • استاندار کرمان: سیل جنوب استان تلفات جانی نداشت
  • هشدار قرمز هواشناسی در جنوب کرمان بدون تلفات جانی/ سیل امسال خسارت کمتری داشته است 
  • ۱۰۰ درصد روستاهای بلوچستان از آب شرب بهره‌مند می‌شوند
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری