Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@05:56:40 GMT

تولید سریالهای اجتماعی باید با نظر متخصصان باشد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۱۴۸۷

تولید سریالهای اجتماعی باید با نظر متخصصان باشد

مشهد - ایرنا - معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: تولید سریال در حوزه مسایل اجتماعی و خانواده باید با کسب نظر از متخصصان فن، جامعه شناسان و روانشناسان باشد.

غلامحسین حقدادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تولیدات و محصولات سینمایی در بخش های صدا و سیما، سینما و شبکه نمایش خانگی مخاطبان فراوان دارد و از اثر گذاری بسیار برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه در حوزه مسائل اجتماعی نمی توان محصول استریل تولید کرد اظهار داشت: تولید هر محصول می تواند برای عده ای بدآموزی داشته باشد و حتی جدا کردن و محدود کردن مخاطبان نیز کار بسیار سختی است.
وی گفت: در چنین شرایطی می توان محصولاتی را تولید کرد که با در نظر گرفتن مخاطرات و آثار منفی آن در جامعه، دارای آثار و پیامدهای مثبت باشد و با نظر خواهی از متخصصان در عرصه های مختلف اجتماعی، جامعه شناسی و روانشاسی تولید شود.
این روانپزشک افزود: برای اینکه از عوارض منفی محصولات سینمایی و سریالها کاسته شود می توان جنبه های روانشناختی و اجتماعی این تولیدات را قبل از تولید در زمینه دیالوگها، فضاسازی و نحوه ایفای نقش ها بررسی کرد تا هم محصول نزدیک تر به واقعیت تولید شود و هم با آسیب کمتر همراه باشد.
وی اظهار داشت: در هر کار رسانه ای باید چگونگی انتقال مطلب و شناخت مخاطب را در نظر گرفت و بخصوص در مسائل خانوادگی باید محتاط تر عمل کرد تا فضای رسانه اثر منفی و ناهنجاری بر خانواده نداشته باشد.
وی با بیان اینکه بهتر است در تولیدات سینمایی برای اثر گذاری بهتر به عوامل موثر و شایع در طلاق و از هم گسیختگی خانواده بیشتر پرداخته شود گفت: به عنوان مثال باید به نقش مشکلات روانی در انتخاب همسر و طلاق توجه فراوان شود.
حقدادی افزود: با توجه به شیوع طلاق باید در رسانه ها به مشاوره در انتخاب دقیق همسر و آسان سازی و رایج کردن این فرهنگ در جامعه بیشتر پرداخته شود.
وی اظهار داشت: فیلم سازان می توانند در زمینه عوامل شایع در طلاق از ما درخواست درصد و ارائه وضعیت کنند تا بتوانند شایع ترین دلایل را در جامعه مطرح و در کنار فرهنگ سازی برای رفع آن به آموزش و پیشگیری نیز اقدام کنند و تولیدات موثر داشته باشند.
وی با بیان اینکه خشونت از مناظر مختلف کلامی، روانی و جسمی در خانواده ها وجود دارد، گفت: بیش از آنکه در ارتباط با خشونت فیزیکی می توان کار کرد باید به پیشگیری از خشونت روانی که توهین و تحقیر را شامل می شود پرداخت.
معاون بهزیستی خراسان رضوی افزود: توهین و تحقیر می تواند فضای مسمومی را در خانواده ایجاد کند که برای تک تک اعضا عواقب و پیامدهای منفی دارد.
وی اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که ازدواج و طلاق را توامان تحت تاثیر قرار داده است، مسئولیت پذیری مردان در پذیرش زندگی متاهلی است که در حال حاضر در این زمینه ضعف فراوان در خانواده ها مشاهده می شود و به این موضوع نیز پرداخته نشده است.
وی گفت: رسانه ها در بخش های مختلف تصویری، مکتوب و صوتی می توانند نقش مهم در حفظ و تداوم فرهنگ و هنجارهای جامعه و نیز هدایت نسل جوان و نوجوان به این سو داشته باشند بنابراین سریالها باید با هدف و نیت تاثیر گذاری مثبت و رفع مشکلات موجود در جامعه تولید شوند.
7496 / 6053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي نمايش خانگي توليدات سينمايي خراسان رضوي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۱۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبک زندگی ایرانی - اسلامی باید در جامعه نهادینه شود

کبری علیخانی دبیر ستاد جمعیت استان قزوین در پنجمین جلسه برش استانی مهندسی فرهنگی کشور با رویکرد کمیته اجتماعی زنان و خانواده، گفت: نهادینه سازی سبک زندگی ایرانی - اسلامی در جامعه با تدوین و ترویج الگوی خانواده تراز جمهوری اسلامی ایرانی و گفتمان سازی صورت خواهد گرفت.

وی افزود: تهیه و اجرای پیوست خانواده در شاخص ارزیابی قوانین و بازنگری تمام سیاست‌ها و قوانین تاکید بر تنظیم خانواده، همچنین تدوین و اجرای برنامه جامع سبک زندگی ایرانی - اسلامی از دیگر اقداماتی است که باید در این راستا صورت گیرد.

علیخانی، تولید و عرضه آثار و محصولات علمی و فرهنگی معرفی زن اسلامی را نیز مهم برشمرد و ادامه داد: مدیریت و برنامه ریزی راهبردی مهد کودک‌ها و تمرکز اداره آن در بخش دولتی و عمومی نیز مساله‌ای است که می‌تواند آموزش را از کودکی نهادینه کند.

دبیر ستاد جمعیت استان قزوین، گام بعدی را توجه به نهادینه سازی الگوی سوم زن مسلمان دانست و توضیح داد: تغییر اولویت‌های بانوان، کاهش ارزش خانه داری، عدم توجه به مساله جمعیت و فرزندآوری از جمله ابعاد عدم توجه به الگوی سوم زن مسلمان در جامعه است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • طلاق مهدی قائدی از همسر خود؛ ملک و املاکی که همه آن به نام ستاره معصومی بود!
  • ۷ متهم طلاق بعد از ۲۰ سال زندگی
  • اطلاعیه و گزارش پلیس درباره اجرای طرح نور
  • ارائه دستاورد‌های علمی در همایش متخصصان اورولوژی اطفال درآمل
  • اوج اخلاق اجتماعی غربی «دیگرخواهی» است
  • تجلیل از خانواده‌های اعضای وابسته فرماندهی انتظامی لرستان
  • استحکام پایه‌های جامعه از نور و انرژی شهدا است
  • اجرای طرح « نور» مطالبه عمومی است
  • سبک زندگی ایرانی - اسلامی باید در جامعه نهادینه شود
  • فیک بیوتی