Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-03-29@05:53:33 GMT

برگزاری نخستین نشست تخصصی مركز مرات جهاد دانشگاهی فارس

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۱۸۳۲

برگزاری نخستین نشست تخصصی مركز مرات جهاد دانشگاهی فارس

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان فارس، دفتر مطالعات راهبردی و ارزیابی تاثیر (مرات) دفتر با توجه به نیاز روز افزون به دانش ارزیابی تاثیر و با هدف ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در این حوزه، توسط گروه علوم رفتاری جهاد دانشگاهی فارس تأسیس شده است.
این دفتر در مدت 6 ماه گذشته با برگزاری چندین كارگاه، فعالیت مطالعاتی و رسانه‌ای، ترجمه كتاب و تولید محتوا گام‌هایی برداشته است و در فاز جدید فعالیت خود تلاش دارد سلسله نشست‌ها و میز گردهایی را با حضور صاحبنظران برگزار كند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تمركز حوزه مطالعاتی ارزیابی تاثیر، مرتبط با فعالیت‌های توسعه‌ای اعم از سیاستگزاری‌ها، برنامه‌ها، و پروژه‌های عملیاتی است. با توجه به اینكه هر اقدام توسعه‌ای علاوه بر پیامدهای برنامه ریزی شده شامل برخی آثار و پیامدهای احتمالی ناشناخته خواهد بود، دانش ارزیابی تاثیر برای ارزیابی آنها بوجود آمده و توسعه پیدا كرده است.
از پیامدهایی كه دارای اهمیت است و مورد ارزیابی قرار می‌گیرد می توان به تاثیرات زیست محیطی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سلامت اشاره كرد.
پروژه دوچرخه راه شیراز كه از بهمن ماه سال گذشته در شیراز عملیاتی شده، از موارد مد نظر دفتر مرات جهاددانشگاهی فارس بوده که مطالعاتی نیز در همین ارتباط انجام و نتایج آن منتشر شده است.
در نشست آتی (چهارشنبه اول خردادماه) تلاش خواهد شد از دیدگاه رئیس هیئت دوچرخه سواری استان فارس به عنوان كارشناس ورزشی استفاده شود.
روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس برگزاری این نشست را برای عموم آزاد اعلام و اضافه کرده است که این جلسه ساعت یازده صبح روز چهارشنبه، اول خردادماه در محل سالن اجتماعات معاونت پژوهشی این مجموعه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي نشست تخصصي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۱۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت دانشجویان در فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان

مریم محمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عملکرد این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ در حوزه علم، فناوری و تولید دانش‌بنیان را تشریح و بیان کرد: سال گذشته موفق شدیم مجوز دانش‌بنیان دارو و فرآورده‌های حوزه تشخیص و درمان را از معاونت علمی ریاست جمهوری دریافت کنیم.

وی افزود: سال گذشته سعی کردیم از ظرفیت‌های دستگاهی دانشگاه برای پژوهش‌های فناورانه و دانش‌بنیان بیشتر استفاده کنیم. محصولاتی مانند انواع تقویت‌کننده‌های پوست حاوی بیواکتیو‌های جانوری، جلبک اسپیرولینا و گچ سبک آلفا و بتا ازجمله محصولاتی بودند که به مرحله تولید نیمه صنعتی رسیدند. 

به گفته محمدی، اکنون هشت هسته فناور، ۶ واحد فناور و یک شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان در حال فعالیت هستند. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان برنامه‌های این واحد دانشگاهی در سال ۱۴۰۳ در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان را تشریح کرد و گفت: در نظر داریم از دانشجویان به عنوان سرمایه‌های جوان و پرانرژی در فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان بیشتر استفاده کنیم و محصولات و خدمات نوآورانه را گسترش دهیم. 

وی در پاسخ به این پرسش که در حوزه مهارت و کارآفرینی چه فعالیت‌هایی در سال ۱۴۰۲ صورت گرفت و چه برنامه‌ای برای سال جدید دارید؟ یادآور شد: جلسات متعدد کارآفرینی و مهارت‌های کسب و کار در سال گذشته برای استادان و دانشجویان برگزار شد و امید است سال جاری توسعه یابد. یک جشنواره کسب و کار‌های فناورانه و دو جشنواره ایده‌آرا نیز سال گذشته در واحد دانشگاهی فلاورجان برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان با بیان اینکه مصمم هستیم حمایت‌های مادی و معنوی از فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان بیشتر و به ایده‌های جوانان جدی‌تر توجه شود، افزود: در این واحد دانشگاهی تصمیم داریم استعداد‌ دانشجویان در زمینه‌های مختلف فناوری را بیشتر شناسایی و برای شکوفاشدن آنها تلاش کنیم. 

محمدی یادآور شد: لازم است کمک‌های خارج از محدوده واحد دانشگاهی برای مراکز رشد و پژوهشگران دانشگاهی، بیشتر درنظر گرفته شود و صنایع بیشتر به سمت دانشگاه‌ها سوق داده شوند.

انتهای پیام/

احسان عربی مفرد

دیگر خبرها

  • ۱۳ مرکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده در کردستان فعالیت دارند
  • افتتاح نخستین مرکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در بندرعباس
  • اردوهای مطالعاتی نقش مهمی در ارتقای کیفیت آموزشی دانش‌آموزان دارد
  • فعالیت یکصد کمپ مطالعاتی ویژه دانش آموزان در فارس
  • استفاده از ظرفیت دانشجویان در فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان
  • مروری بر اقدامات جهاد دانشگاهی در نمایشگاه قرآن کریم
  • فعالیت ۱۰۰ کمپ مطالعاتی در فارس
  • پایش ۳۸۲ نمونه سوخت در کشور
  • جشنواره تئاتر دانشگاهی حذف شد؟/ خانه‌ای که روی آب ماند!
  • فعالیت ۲۴۳ مرکز خدمات جامع سلامت طی ایام نوروز در فارس