Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: با تلاش‌های شبانه روزی همه دست اندرکاران این حوزه و حمایت استانداران هیچ گونه خسارتی از این نوع آفت خطرناک در عرصه‌های زراعی و باغی کشور گزارش نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ محمدرضا درگاهی امروز(دوشنبه) در دیدار فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار کرد: عملیات مبارزه با ملخ صحرایی در بیش از 280هزار هکتار از اراضی مرتعی استان‌های جنوبی کشور انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به حرکت دسته جات زیاد ملخ صحرایی از مناطق کشورهای حاشیه خلیج فارس تاکنون 148 بار ریزش را به کشور داشتیم که هشت استان را درگیر مبارزه با ملخ صحرایی کرده است.

این مقام مسئول بیان کرد: اگر 6 استان جنوبی کشور واقعا پای کار نبودند و عملیات مبارزه با جدیت انجام نمی‌گرفت قطعا نفوذ و حرکت ملخ‌ها به سایر استان‌ها گسترش پیدا می‌کرد.

وی ادامه داد: همکاری و مشارکت شرکت خدمات هواپیمایی و همچنین همکاران جهاد کشاورزی جلوی خطر بسیار بزرگی که استانهای جنوبی کشور را تهدید می‌کرد را گرفت.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور یادآور شد: ملخ صحرایی به عنوان آفت خطرناک در دنیا شناخته شده؛ به طوری‌که امنیت غذایی را مورد تهدید قرار می‌دهد.

وی ابراز کرد: با تلاش‌های شبانه روزی همه دست اندرکاران این حوزه و حمایت استانداران هیچ گونه خسارتی از این نوع آفت خطرناک در عرصه‌های زراعی و باغی کشور گزارش نشده است.

 محمدرضا درگاهی به کشاورزان توصیه کرد: در صورت مشاهده این آفت مراتب را به نزدیک‌ترین مرکز جهاد کشاورزی و یا مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مربوطه اطلاع رسانی کنند.

مبارزه با ملخ در سطح 6هزار هکتار از اراضی قزوین

درگاهی در پایان گفت: طرح جامع قرنطینه کشور در دست تهیه است که با اجرای این طرح مراکز و مبادی قرنطینه کشور تحت کنترل قرار خواهند گرفت.

 فاطمه خمسه در این دیدار گفت: ازاول اسفند سال گذشته تاکنون ؛ عملیات مبارزه با آفت ملخ در سطح 6 هزار هکتار از مزارع کشاورزی این استان اجرا شده است.

وی عنوان کرد: کل اراضی پیش بینی شده برای مبارزه با آفت ملخ 12هزار هکتار است که شش هزار هکتار انجام شده و شش هزار هکتار دیگر نیز در حال مبارزه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ابراز کرد: مبارزه با آفت ملخ به عنوان یک آفت عمومی با تلاش کارشناسان و همکاران جهاد کشاورزی در حال انجام است که اگر این مبارزه بصورت جدی و در زمان مناسب انجام نشود مشکلات بسیاری را برای بخش کشاورزی استان ایجاد خواهد کرد.

این مسئول تصریح کرد: ملخ یکی از مهمترین آفات عمومی است که در صورت عدم کنترل آفت خسارت جبران ناپذیری به محصولات زراعی و باغی منطقه وارد می‌کند.

وی در پایان بیان کرد: استان قزوین هم اکنون اقدامات خوبی را بر علیه مبارزه با این آفت در مزارع کشاورزی انجام داده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۲۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد

به گزارش جام جم آنلاین همدان، سیدمجتبی حسینی در مراسم عملیاتی‌سازی جهش تولیدات کشاورزی با ایده مولدسازی روستاها اظهار داشت: در استان سه منبع درآمدی داریم که یکی از محورهای مهم آن کشاورزی است به طوری که نزدیک به ۳۰ درصد اقتصاد استان را در بر می‌گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به اینکه نام‌گذاری اقتصادی سال از سوی مقام معظم رهبری نشان از اهمیت این مهم دارد، افزود: یکی از راه‌های برون رفت از قتصاد دولتی و در هم تنیده موجود، مردمی سازی است به نحوی که تصدی گریی مردم در امور اقتصادی می‌تواند راهگشا باشد.

وی در ادامه گفت: ابتدای فروردین ماه، با ۳۵ مجموعه خصوصی و دولتی که تاثیر مستقیم در اقتصاد استان دارند جلسه هم فکری و هم اندیشی برگزار و ماموریت‌های تحقق شعار سال به بخش های مربوطه واگذار شد.

حسینی با اشاره به اینکه امروز بین ۳۵ پروژه‌ای که در راستای تحقق شعار سال تعریف شده، جهاد کشاورزی اولین دستگاهی است که در این مهم اقدامات لازم را انجام داده است، بیان کرد: چهار محور همچون توسعه دامداری‌های سبک و سنگین روستایی همچنین توسعه شیلات و زنبورستان‌ها، ایجاد صنایع کوچک روستایی در قالب صنایع لبنی، میوه خشک و صنعت بسته‌بندی، ایجاد گلخانه‌های کوچک مقیاس ۳۰۰ مترمربعی و توسعه فروشگاه‌های عرضه مستقیم محصولات روستایی از اهداف این طرح است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به اینکه این رویکرد، یک نگاه عملیاتی و علمی است، عنوان کرد: از سوی دیگر برون سپاری بخشی از وضعیت موجود حائز اهمیت است که یکی  راه‌های چابک سازی در دولت محسوب می‌شود.

وی در پایان با بیان اینکه ۳۰ درصد اقتصاد استان در سازمان جهاد و با کمک تصمیم سازان جهاد اتفاق می‌افتد، خاطرنشان کرد: سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان به عنوان اولین استانی که دست به این اقدام مهم زده  تدوین شده است.

دیگر خبرها

  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • درویش، کنشگر محیط زیست: شاهد کاهش شدید مشارکت مردم پس از بازداشت فعالان محیط زیست، بودیم
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد
  • شخم اولیه ۶۲ درصد از شالیزار‌های گیلان
  • مبارزه با آفت سِن گندم در مزارع جهرم
  • یک نفر بر اثر ریزش ساختمان در کلوان جان باخت
  • سمپاشی باغ‌های رودبار علیه ملخ مراکشی
  • آغاز مبارزه با ملخ مراکشی در گیلان
  • خزانه گیری ۱۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران