Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-18@22:18:20 GMT

خروجی دانشکده‌های طب سنتی نمود عینی ندارد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۳۰۲۴

خروجی دانشکده‌های طب سنتی نمود عینی ندارد

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: آنچه که برونداد دانشکده‌های طب سنتی بوده، خیلی نمود عینی ندارد و نتوانستند طب سنتی را به خوبی در قالب علمی درآورند به همین دلیل تلاش‌هایی در این زمینه دیده نمی‌شود. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۳ اجتماعی طب سنتی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ احمد همتی با اشاره به اینکه دانشکده‌های طب سنتی حرکت کُندی دارند، اظهار کرد: آنچه که برونداد دانشکده‌های طب سنتی بوده، خیلی نمود عینی ندارد و نتوانستند طب سنتی را به خوبی در قالب علمی درآورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه طب سنتی باید پایه علمی داشته باشد، متذکر شد: باید اینها را در قالب علم، توجیهات و استدلالات علمی بیاورند و مستندات علمی برای آنها پیدا کنند اما در این زمینه خیلی تلاش‌هایی را نمی‌بینیم و آنچنان پیشرفت و توسعه‌ای در این زمینه وجود ندارد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مورد اینکه برخی پزشکان طب سنتی به جای پیشرو بودن به اسم طب سنتی داروهای گیاهی را به اشتباه رواج می‌دهند، تصریح کرد: بخشی از طب سنتی شامل سازه‌های گیاهی نیز است اما هر دارویی که استفاده می‌شود چه گیاهی و چه شیمیایی، طبق علوم جدید ساختمان شیمیایی و محل اثر آن دارو مشخص است، اگر بخواهیم فقط به صورت تجربی صرفا از این داروها استفاده کنیم، تا یک مرحله‌ای قابل قبول است اما باید اثر و عملکرد این داروها را در قالب یک پروژه علمی اثبات کنیم تا اتفاقات اشتباه کمتر پیش بیاید.

این نماینده مردم در مجلس دهم به خانه ملت گفت: البته در این زمینه کمتر کار شده و به همین دلیل خیلی توسعه و پیشرفتی در این زمینه ندیدیم.

طب سنتی | افزایش احتمال ابتلا به "افسردگی" در پی مصرف غذاهایی با طبع سردچه ارتباطی بین افسردگی و آب‌و‌هوا وجود دارد؟ + پاسخ حکمای طب سنتینمکی: وزارت بهداشت نباید بنگاه‌داری کند/طب سنتی را ساماندهی می‌کنیم9 راهکار و دستور ضروری طب سنتی برای حُسن روزه‌داریتوجه به طب سنتی سبب پیشرفت سلامت کشور می‌شودتوجه ویژه رهبر معظم انقلاب به یک منبع مهم طب سنتی + فیلم

انتهای پیام/

R1538/P/S2,1302/CT12 واژه های کاربردی مرتبط کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دهم وزارت بهداشت طب سنتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دهم وزارت بهداشت طب سنتی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دهم وزارت بهداشت طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۳۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون علمی آرد و نان در البرز راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مجرد پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری گرامیداشت روز ملی گندم و نان که در سالن جلسات مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برگزار شد، ضمن ابراز امیدواری از افزایش ارتباط این مجموعه با شرکت غله و خدمات بازرگانی البرز گفت: مباحث مشترک بسیاری داریم که می‌توانیم در زمینه تحقیقات و اجرا با بهره گیری از علم و تخصص به یکدیگر کمک کنیم.

وی بیان کرد: اعتقاد دارم که اگر اقتصاد هر کار تولیدی چه در بخش کشاورزی و چه در بخش‌های عرضه و واسطه‌ها به درستی کار نکند، آن فعالیت محکوم به شکست است، بنابراین حتماً باید اقتصاد نان اصلاح شود تا بتوانیم از نان کامل و مناسب صحبت کنیم.

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان البرز با اشاره به ضایعات گندم در مرحله برداشت و کمبود تکنولوژی در آسیابانی تصریح کرد: با توجه به سیاست‌های غلط ما قسمت خوب گندم را جدا می‌کنیم و آنها را در اختیار گاوها و گوسفندها قرار می‌دهیم و خودمان نشاسته‌ای که می‌ماند را پخت و مصرف می‌کنیم که این روند نیازمند اصلاح است.

مجرد با اشاره به اینکه تحقق این امر به حرف نیست و مستلزم اصلاح اقتصاد است وگرنه همین روند ادامه می‌یابد، خاطرنشان کرد: با توجه به تأکیدات دولت، مجلس و حاکمیت بر توسعه نان کامل اقدامات لازم در این زمینه را آغاز کرده‌ایم و در حال آنالیز قیمت آرد کامل به منظور عرضه آن هستیم تا در سامانه فروش آرد قرار گیرد و نانوا بتواند آن را خریداری کند.

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان البرز با تاکید بر ضرورت در نظر گرفتن هزینه تولید و آسیابانی آرد کامل بیان کرد: امسال این روند را تا حد امکان در استان البرز اصلاح می‌کنیم. مراکزی در استان وجود دارند که آرد کامل تولید کنند تا متقاضیان بتوانند به آنها دسترسی داشته باشند.

وی از راه اندازی کانون علمی آرد و نان در استان البرز در سال جاری خبر داد و مطرح کرد: در این زمینه از ظرفیت‌های مرکز تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و مرکز پژوهش‌ها نیز بهره می‌گیریم. اگر بتوانیم تخصص انباشته شده را در زمینه اجرای این طرح به کار گیریم، به پیشرفت امور و درست کار کردن کمک خواهیم کرد.

کد خبر 6081115

دیگر خبرها

  • درمان سنتی عفونت لثه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • شناسایی و پلمپ یک واحد طب سنتی غیرمجاز در سرایان
  • سرپرست دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی منصوب شد
  • کانون علمی آرد و نان در البرز راه اندازی می‌شود
  • ۲ هزار بازرسی بهداشتی در قالب بسیج سلامت نوروزی گناوه انجام شد
  • تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب ایرانی
  • جذب ۲۶ هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت
  • مجوز دانشکده علوم پزشکی ملایر در آستانه صدور قرار دارد ‌
  • نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست به میزبانی شهرکرد برگزار شد
  • اطلس دانش سنتی محیط زیست کشور تدوین می‌شود