Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: میزان مشارکت اقتصادی بانوان در استان مرکزی پایین‌تر از نرم کشوری است که باید تدابیر ویژه‌ای در این خصوص اندیشیده شود.به گزارش بلاغ،بهروز اکرمی صبح امروز در نشست کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان مرکزی با اشاره به برگزاری آیین تجلیل از زنان مفاخر استان در خرداد ماه اظهار داشت: بخش عظیمی از مفاخر کشور برخاسته از استان مرکزی هستند که در این میان زنان مفاخر استان نیز حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه در حوزه زنان در استان مفاخری برخاسته‌اند و قابل اعتنا بودند فلذا اکنون هم می‌توان از ظرفیت بانوان نیز بهره‌گیری کرد و این مهم نشان از توانمندی‌های بانوان سرزمین است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با اشاره به میزان ورودی زنان در دانشگاه‌ها نیز بیان کرد: در کشور میزان ورودی دختران در دانشگاه‌ها متغیر بین ۳۵ تا ۶۵ درصد است واین در حالی است که این میزان در استان ۴۵ درصد و متفاوت از نرم کشوری است.

اکرمی میزان مشارکت اقتصادی زنان در استان را پایین‌تر از نرم کشوری عنوان کرد و گفت: میزان مشارکت اقتصادی بانوان در سطح کشور ۱۴.۹ درصد و در استان ۸.۱ درصد است که با توجه به نقش کمرنگ بانوان در این خصوص باید اقدامات ویژه‌ای در راستای افزایش نرخ مشارکت زنان انجام داد.

وی با بیان اینکه به لحاظ پست‌های مدیریتی زنان، استان مرکزی جزء ۵ استان برتر کشور است، بیان کرد: در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی اقدامات موثری صورت گرفته که از جمله می‌توان به آموزش‌های پیش از ازدواج که به صورت تقریبی در استان الزامی شده اشاره کرد چرا که این مهم در کاهش نرخ طلاق تاثیرگذار است.
اکرمی بر اولویت‌بندی مسائل زنان استان تاکید کرد و گفت: باید اولویت اشتغال، آسیب‌های اجتماعی، مشارکت اقتصادی زنان، میزان زنان سرپرست خانوار و ... بر اساس اولویت مطرح  و به صورت بخشی لحاظ شود و در تصمیمات کلان کشور تدابیر ویژه‌ای در این خصوص اندیشیده شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری عنوان کرد: جامعه متعادل، جامعه‌ای است که زنان و مردان در کنار هم و در جایگاه خود مسئولیت‌های خود را ایفا کنند.
اکرمی تصریح کرد: در سطح ملی باید سه مقوله ایجاد فهم مشترک، تعریف واحد از مسائل زنان و اقدام هماهنگ و پرهیز از موازی کاری ارائه داد و سناریو طراحی کرد.
وی ادامه داد: مسائل زنان، مسائل ثابتی نیستند و در گذر زمان  متفاوت بروز می‌کند و مرتفع کردن مشکلات زنان با نگاه متفاوت، نیازمند راهکارهای ویژه در سطح ملی است.
اکرمی با بیان اینکه برای داشتن جامعه خوب، باید حال بانوان جامعه خوب باشد، افزود: خروجی تمامی کارگروه‌ها  در دستگاه‌های اجرایی نیازمند طرح‌هایی است که بر اساس وضعیت استان‌ها، نقش اقتصادی، تربیتی و اجتماعی بانوان باز تعریف شود و این مهم باید در سطح ملی عملیاتی شود.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۳۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوی تفریحی جامعه هدف بهزیستی ( زنان سرپرست خانوار) بهزیستی شاهین دژ

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    تعدادی از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش حوزه امور اجتماعی بهزیستی شاهین دژ در اردویی فرهنگی تفریحی در مجتمع تفریحی و زیارتگاه شهر کشاورز حاضر و از امکانات تفریحی و زیارتی مکان مذکور استفاده کردند.
رئیس بهزیستی شاهین دژ گفت: این اردوی یک روزه با هدف ارتقاء روحیه و در راستای سلامت روان زنان سرپرست خانوار تحت پوشش حوزه اجتماعی برگزار شد و بهانه‌ای برای تقدیر از زنان زحمت کش و موفق بود.
  داداشیان  افزود:  این اردو شامل آموزش مهارت‌های زندگی، آموزش برای راه‌اندازی اشتغال، برنامه‌های فرهنگی و ... بود و در همین راستا برنامه‌های فرهنگی و گذران اوقات فراغت برای بانوان سرپرست خانوار و اعضای خانواده آنها نیز در نظر گرفته شده است.
وی درادامه گفت:  برگزاری دوره‌های آموزشی و همچنین اردوی یک روزه، از اهداف دفتر توانمند سازی بانوان و خانواده سازمان بهزیستی، بازتوانی و ایجاد آمادگی برای خروج بانوان از چرخه حمایتی سازمان بهزیستی است که به منظور دستیابی به این اهداف، برنامه‌های مختلف برای آنان اجرا می‌شود.
  این اردوی تفریحی فرهنگی برای   ۳۰ نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی شاهین دژ با همکاری مرکز مثبت زندگی شهر کشاورز برگزار شد.

دیگر خبرها

  • ۶ مدال بانوان مازندران در مسابقات کشوری کوراش
  • اجرایی شدن طرح همساز برای نوهمسران
  • دلیل کیفیت خواب پایین تر زنان نسبت به مردان مشخص شد
  • نایب قهرمانی تیم کوراش بانوان نهاوند در رقابت‌های کشوری
  • بازارچه خاص بانوان در سمنان احداث می‌شود
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان ۱۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • اردوی تفریحی جامعه هدف بهزیستی ( زنان سرپرست خانوار) بهزیستی شاهین دژ
  • تشکیل مجلس مشورتی بانوان، فرصتی برای مشارکت گسترده‌تر زنان در جامعه
  • حمایت از بازارچه‌های صنایع دستی تولید بانوان
  • قدرت خرید کارگران در پایین‌ترین میزان قرار گرفت