Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@11:35:36 GMT

نظر رئیس پلیس راهور ناجا درباره تصادف پورشه

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۴۰۴۵

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی گفت: پلیس در حال پیگیری لایحه ماده ۱۹ در مجلس برای اجباری کردن استفاده از صندلی کودک است و در صورت تصویب با متخلفان برخورد می‌کند.

به گزارش ایسنا سردار سید کمال هادیانفر در حاشیه مراسم افطار با ایتام با بیان اینکه سالانه ۱.۳ میلیون نفر در حوادث رانندگی جهان کشته می شوند، اظهارکرد: در کشور ما سالانه ۱۷ هزار نفر در تصادفات رانندگی کشته و ۳۵۰ هزار نفر مجروح می‌شوند این در حالیست که کودکان و نوجوانان زیر ۱۰ سال حدود ۱۳ درصد کشته‌های سوانح را به خود اختصاص داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از ۴۶ کشته تصادفات روزانه در کشور هفت نفر کودک است، گفت: اخیرا مجلس قانونی را در حمایت از کودکان تصویب کرده است که پس از تصویب شورای نگهبان اجرایی می شود. بر اساس این قانون از حبس تعزیری تا جریمه نقدی برای متخلفان رانندگی که جان کودکان را به خطر بیندازند در نظر گرفته شده است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی ادامه داد: خارج شدن کودکان از شیشه و سقف خودرو و نشستن آنان در صندلی جلو یا روی پای راننده تخلف است زیرا موجب به خطر افتادن جان کودکان می‌شود.

هادیانفر با بیان اینکه صندلی کودک باید به صندلی عقب خودرو با کمربند ایمنی مهار شود و پس از آن کودک در آن قرار گیرد، اظهارکرد: پلیس در حال پیگیری لایحه ماده ۱۹ در مجلس برای اجباری کردن استفاده از صندلی کودک است و در صورت تصویب با متخلفان برخورد می‌کند.

وی تصریح کرد: نرخ جریمه‌های فعلی به‌خصوص برای تخلفات حادثه‌ساز و موضوعات مرتبط با کودکان اصلا بازدارنده نیست و پلیس راهور در شورای عالی ترافیک موضوع افزایش نرخ جریمه‌ها را در این بخش‌ها در دستورکار قرار داده است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی افزود: بر اساس قانون استفاده از کمربند ایمنی توسط سرنشین جلو در شهرها و سرنشینان عقب در جاده‌ها الزامی است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا ادامه داد: واژگونی خودرو، حدود ۴۳ درصد تصادفات نوروز امسال را به خود اختصاص داد و در این نوع از تصادفات، صدمات جدی به کودکان وارد می‌شود.

سردار هادیانفر به سهم ۱۸ درصدی همیاران پلیس در کاهش حوادث ترافیکی اشاره و اظهارکرد: امروز ۱۳ میلیون همیار پلیس داریم و به‌طور جد پلیس راهور روی این موضوع برنامه‌ریزی کرده است.

وی خاطرنشان کرد: پلیس راهور ناجا هدفگذاری امسال خود را در کاهش ۱۲ درصدی جان باختگان حوادث رانندگی قرار داده است. در صورت مشارکت ۳۳ دستگاه دخیل در موضوع تصادفات، امسال می‌توانیم ۲۰۰۰ نفر کاهش کشته داشته باشیم.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس راهور ناجا درباره تصادف خودروی پورشه در اصفهان با پراید و مرگ راننده پراید گفت: پلیس بر اساس قانون خودروها را توقیف و به پارکینگ فرستاده است و پرونده این حادثه به مرجع قضائی رفته است. امیدواریم با توجه به فیلم منتشر شده در فضای مجازی و اظهارات مقصر حادثه، قاضی اشد مجازات را برای وی در نظر بگیرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی صندلی کودک تصادف پورشه شورای نگهبان تصادف پورشه در اصفهان جان بولتون بغداد عشایر عراق پرونده یاسین رامین مهلا مومن زاده جواد نکونام مسعود شجاعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۴۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: بیش از ۲۳ هزار کودک قربانی سلاح های انفجاری شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد: بیش از ۲۰ هزار کودک در دنیا، ظرف ۴ سال، بر اثر سلاح های انفجاری کشته یا معلول شده اند. در فاصله سال های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲، حدود ۴۷ هزار و ۵۰۰ کودک در جهان در درگیری های نظامی کشته و یا دچار معلولیت شده اند.

به گفته استفان دو جاریک، نزدیک به نیمی از این کودکان (بیش از ۲۳ هزار) به دلیل استفاده از سلاح های انفجاری علیه مناطق مسکونی، کشته یا معلول شده اند.

سخنگوی سازمان ملل با بیان اینکه اکثر این حوادث در مناطق مسکونی رخ داده است گفت: مطالعه یونیسف نشان می دهد طی پنج سال منتهی به سال ۲۰۲۲، سلاح های انفجاری تقریباً دو برابر بیشتر از اسلحه های گرم، کشته یا زخمی شدن شدید کودکان را موجب شده اند.

«تد چایبان» معاون مدیر اجرایی یونیسف نیز پیشتر گفته بود: زمانی که از سلاح های انفجاری در مناطق مسکونی استفاده می شود، کودکان علاوه بر آسیب های فیزیکی، در تمام جنبه های زندگی دچار آسیب های عمیقی می شوند.

کد خبر 6086801

دیگر خبرها

  • یک کشته و ۶ مصدوم در تصادف تنگه راز
  • تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت
  • انتقاد سناتور سندرز در سنای آمریکا علیه کمک مالی به تل آویو
  • سوانح رانندگی خراسان رضوی ۲ کشته و ۱۲۲ مصدوم در پی داشت
  • سوانح شهری خراسان رضوی ۲ کشته و ۱۲۲ مصدوم در پی داشت
  • سازمان ملل: بیش از ۲۳ هزار کودک قربانی سلاح های انفجاری شدند
  • راننده نیسان عابر پیاده‌ای را کشت
  • برخورد شدید جرثقیل نیسان با عابر پیاده حادثه ساز شد
  • فوت یک کودک در پی موتورسواری نوجوان ۱۳ ساله
  • موتورسواری مرگبار نوجوان ۱۳ ساله در اصفهان / مرگ کودک ۶ ساله