Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@21:33:57 GMT

تولید در صنایع متاثر از تحریم نفتی در گرو حمایت دولت است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۴۲۲۴

تولید در صنایع متاثر از تحریم نفتی در گرو حمایت دولت است

اهواز - ایرنا - استاندار خوزستان گفت: حفظ تولید در صنایع خوزستان که تحریم های نفتی بر آنها تاثیر می گذارد، در گرو حمایت و همکاری دولت است.

به گزارش ایرنا، غلامرضا شریعتی روز دوشنبه در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خوزستان که در سرسرای شهید رجایی استانداری خوزستان برگزار شد، بیان کرد: تحریم های اعمال شده کاهش احتمالی تولید نفت در داخل کشور را در پی دارد و این موضوع می تواند بر صنایع پایین دست از جمله تامین کنندگان و قطعه سازان تاثیر بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تقویت این واحدها می تواند جبران کننده کاهش درآمدها باشد، گفت:در سال رونق تولید باید جدا از منابعی که دولت در اختیار استان قرار می دهد به توانمند سازی واحدهای اقتصادی کمک شود.
شریعتی افزود: از موارد مورد نیاز در حمایت از رونق تولید، تامین منابع از جمله آن بانک ها، بازار سرمایه و ... برای واحدهای اقتصادی است تا برنامه ریزی صورت گرفته محقق شود.
وی گفت: امسال نسبت به 40 سال گذشته شدیدترین تحریم ها ضد جمهوری اسلامی اعمال شده و این امر می طلبد که بانک ها همکاری بیشتری داشته باشند.

** نارضایتی از میزان پرداخت تسهیلات کمک فنی و اعتباری
وی گفت: برای کاهش بخشی از فشارهای ناشی از شرایط اقتصادی سود بخشی از این تسهیلات در استان از سوی دولت پرداخت شده تا واحدهای تولیدی با شرایط بهتری کار کنند.
شریعتی افزود: نتیجه این کار ایجاد فرصت های شغلی بیشتر در خوزستان است ولی با این وجود بانک ها برای پرداخت این نوع تسهیلات کمک فنی و اعتباری استقبال خوبی از خود نشان نداده اند.
وی اختصاص منابع بیشتر به امر تولید در واحدهای اقتصادی خوزستان را ضروری دانست و گفت: با برنامه ریزی انجام شده، سود 10 درصدی این تسهیلات را پیش از موعد مقرر به بانک ها پرداخت کرده ایم ولی با وجود استقبال مدیران عامل بانک های کشور شاهد آن هستیم که در استان چنین استقبالی صورت نگرفته است.
وی میزان تسهیلات معطل مانده در بانک های استان به منظور پرداخت کمک فنی و اعتباری را سه هزار میلیارد ریال بیان کرد.

** تاب آوری کشور در مقابل تحریم های 40 ساله
استاندار خوزستان همچنین به نامگذاری امسال به نام سال رونق تولید اشاره کرد و گفت: این نامگذاری در راستای شعار پارسال که اقتصاد مقاومتی بود، صورت گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه اراده نظام در جهت خودکفایی در تولید کالای استراتژیک و بالا بردن درآمدهای ارزی غیرنفتی است، افزود:به همین منظور باید تراز تجاری کشور بدون لحاظ نفت و فرآورده های آن شکل مثبتی پیدا کند.
او ادامه داد: نیاز است در حوزه های مختلف ظرفیت لازم برای تولید ثروت و تامین منابع مورد نیاز کشور از راه هایی غیر ازدرآمدهای حاصل از فروش نفت تامین شود.
استاندار خوزستان افزود: با وجود سختی زیاد اما تاب آوری کشور در مقابل تحریم ها نسبت به دوره هشت سال دفاع مقدس خیلی بهتر شده به این دلیل که تنوع ارزی و تولید در داخل کشور نسبت به گذشته بیشتر شده است.
شریعتی با بیان اینکه ایران با 300تا 400 میلیون دلار درآمد غیرنفتی در گذشته به کشوری با 50 میلیارد دلار درآمد در تجارت خارجی تبدیل شده، گفت: این نشان می دهد که به مرور زمان تاب آوری تجاری در حال افزایش است.
9931/ 6037

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد رونق توليد اقتصاد مقاومتي درآمدهاي نفتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۴۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران

وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر گسترش تحریم‌ها بر صنایع پهپادی و موشکی ایران به توافق رسیدند. قرار است مسئول سیاست خارجی اتحادیه فهرستی مشخص از این تحریم‌ها آماده کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از دویچه وله؛ جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دیروز دوشنبه، سوم اردیبهشت، با تصمیم مشترک ۲۷ وزیر خارجه این اتحادیه مأموریت یافت تا پیشنهادات مشخصی را برای تشدید تحریم ایران تهیه و ارائه کند.

بما به این گزارش؛ این تحریم‌ها باید ناظر بر محدودسازی تجارت با ایران باشند، به گونه‌ای که این کشور در ساخت و توسعه پهپادها و موشک‌های خود با مشکل روبه‌رو شود. علاوه بر این باید تحریم متوجه اشخاص، نهادها و شرکت‌هایی شود که در تولید پهپادها و موشک‌ها و نیز ارسال آنها برای نیروهای شبه‌نظامی متحد جمهوری اسلامی در منطقه مشارکت دارند.

توافق اولیه بر سر تشدید تحریم‌های ایران هفته پیش در پی بالا گرفتن تنش میان ایران و اسرائیل صورت گرفت.

به گفته آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان، در حاشیه اجلاس وزاری خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ: «مسئله بر سر این است که همه امکانات تحریمی برای ممانعت از حمله ایران و متحدانش به اسرائیل به کار گرفته شود.»

بورل خود نیز به خبرنگاران گفت که تحریم‌های پیشنهادی، ممانعت از انتقال قطعات مورد نیاز برای تولید پهپاد و موشک در ایران و تحویل آنها به "گروه‌های نیابتی ایران" را شامل می‌شود.

او با اشاره به توافق قبلی اتحادیه اروپا بر سر تحریم‌ پهپادی و موشکی ایران در ارتباط با همکاری این کشور با روسیه در جنگ با اوکراین، گفت که حالا حوزه تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی باید بر اساس تصمیم جدید به کل منطقه خاورمیانه و دریای سرخ گسترش یابد.

بعد از حمله ایران به اسرائیل در روز ۲۵ اردیبهشت که در جریان آن بیش از ۳۰۰ پرتابه از جهت‌های مختلف به سوی اهدافی در اسرائیل شلیک شد، اتحادیه اروپا درباره رشته‌ تحریم‌هایی برای گسترش محدودیت تولید پهیادهای ایران و نیز ایجاد دشواری در ساخت موشک از سوی این کشور به توافق رسید.

بزرگترین و متنوع‌ترین زرادخانه موشکی در منطقه خاورمیانه 

برآورد می‌شود که ایران دارای بزرگترین و متنوع‌ترین زرادخانه موشکی در منطقه خاورمیانه است، با بیش از سه هزار موشک که تا ۲۰۰۰ کیلومتر برد دارند. 

گرچه بخش عمده تولید موشکی و پهپادی ایران بومی است، ولی این کشور مثل گذشته به قطعات و اجزایی از خارج نیز نیازمند است. در همین رابطه جمهوری اسلامی در سال‌های گذشته شبکه‌ای پیچیده از خرید و فروش این قطعات ایجاد کرده است که از طریق آن می‌تواند به کالاهایی فنی دست یابد که دارای استفاده دوگانه، هم برای مصارف غیرنظامی و هم کاربرد در عرصه نظامی، هستند. با کمک این شبکه پیچیده ایران تحریم‌های بین‌المللی را دور می‌زند. تصمیمات جدید در اروپا و آمریکا ناظر بر دشوارساختن این دور زدن‌هاست.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رویترز : اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) درباره تحریم ایران تشکیل جلسه می‌دهد توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم های بیشتر علیه ایران

دیگر خبرها

  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان
  • اقتصاد ایران تا اطلاع ثانوی، نفتی، رانتی و دستوری است
  • ۷ اقدام بانک مرکزی در حمایت از تولید
  • صنایع برنامه‌محور خراسان رضوی حمایت ویژه می‌شوند
  • چرا معطلی تصویب لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در مجلس به ضرر کشور است؟
  • بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه صنعت نفت ونزوئلا
  • دانش‌بنیان شدن صنعت نفت به توسعه زنجیره ارزش کمک می‌کند
  • حمایت وزارت صمت از تولیدکنندگان هواپیما‌های تفریحی آموزشی