Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی حسین حسین زاده، معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان درخصوص تجاوز به حریم رودخانه‌ها لزوم آزادسازی این حریم ها، گفت: پاکسازی حریم و بستر رودخانه‌ها باید از ساخت و ساز‌های غیرمجاز سازمان‌های دولتی آغاز شود.

وی افزود: سازمان‌های مرتبط معتقد هستند که ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حریم و بستر رودخانه‌ها پیامد‌هایی همچون خسارت سیلاب اخیر دارد، اما برای اصلاح و پاکسازی حریم رودخانه‌ها باید مسائلی مدنظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین زاده بیان داشت: اگر قرار باشد حریم و بستر رودخانه‌ها در سطح استان حفاظت شود، این کار نخست باید از دولت شروع شود و ارگان‌ها و دستگاه‌هایی که برخلاف قانون، نه در حریم بلکه در بستر رودخانه‌ها ساخت و ساز کرده اند، باید برچیده شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه مردم شاهد تخلف این دستگاه‌ها هستند، اظهار داشت: وقتی دستگاه‌هایی که خود باید حافظ حریم رودخانه باشند برخلاف قانون، سازه ایجاد می‌کنند، نمی‌توان از اقدام یک کشاورز که به دلیل سال‌های خشکسالی در محدوده رودخانه کشت کرده، جلوگیری کرد، اگر چه اقدام آن کشاورز نیز خلاف قانون باشد.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه پاکسازی حریم و بستر باید از ساختمان‌های غیرمجاز دولتی آغاز شود، گفت: سازمان آب و برق و استانداری، ساخت و ساز‌هایی در بستر ایجاد کرده اند که باید اقدام برای آزاد سازی حریم را از خودشان آغاز کنند و بعد به سراغ مردم بروند.

وی همچنین درباره طرح جابجایی و ادغام برخی روستا‌های واقع در بستر رودخانه‌ها بیان کرد: این طرح باید با موافقت ذینفعان و اهالی روستا‌ها که قرار است جابه جا شوند، اجرا شود و نظر و خواست و پیشنهادات آن‌ها مورد توجه قرار گیرد.

علی حسین حسین زاده اذعان داشت: با مساله جابه جایی روستا‌ها نمی‌توان به صورت فیزیکی و طرح صرفا عمرانی برخورد کرد و باید جنبه‌های فرهنگی اجتماعی، به ویژه خواسته‌های ذینفعان، نیز در آن لحاظ شود.

وی در ادامه اظهار کرد: تعیین محل جدید برای استقرار روستاها، بدون نظر روستائیان و ذینفعان به صلاح نیست و قابل استفاده نخواهد بود.

حسین زاده با اشاره به تجارب بازسازی بعد از جنگ گفت: طرح‌های بازسازی در برخی روستا‌ها که عملیات عمرانی بدون نظر ذینفعان انجام شده، موفقیت آمیز نبوده و در برخی مناطق قابلیت استفاده برای مردم نداشت، به طوری که مردم در برخی روستا‌ها مصالح را جابه جا کرده و در جا‌های دیگر استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/گ

تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۴۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه/ لزوم صیانت از منابع آب

سید هادی خاضعی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان لنده افزود: این جلسه با هدف صیانت از منابع آبی و سازگاری با کم آبی با حضور اعضای شورای حفاظت از منابع آب در فرمانداری شهرستان لنده برگزار شد.

وی با توجه به وضعیت افت آب‌های زیرزمینی شهرستان هشدار داد و تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های چند سال گذشته و افت شدید سفره منابع آب زیرزمینی، لزوم بر برنامه ریزی، صیانت، مراقبت و مدیریت منابع آب شرب و کشاورزی بیش از گذشته احساس می‌شود.

رئیس امور آب شهرستان کهگیلویه تاکید کرد: با توجه به اینکه قسمتی از رودخانه مارون در محدوده شهرستان لنده است، جهت تأمین آب اراضی، در صورت داشتن شرایط و پتانسیل آبیاری صدور مجوز با طی مراحل قانونی محدودیت ندارد.

وی در ادامه با یادآوری بر ضرورت و لزوم صیانت از منابع آبی تاکید کرد: همه مسؤولان باید توجه ویژه ای به مدیریت و استفاده‌ی بهینه از آب‌های زیرزمینی و سطحی منطقه داشته باشند.

خاضعی با تأکید بر آگاهی بخشی به مردم در جهت صرفه جویی در مصرف آب، تصریح کرد: باید فرهنگ صحیح مصرف منابع آب به مردم آموزش داده شود تا آنها حداکثر بهره برداری را داشته باشند.

رئیس اداره امور آب شهرستان کهگیلویه بیان کرد: بر اساس اصل ۴۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب، بستر رودخانه‌ها در اختیار جمهوری اسلامی ایران است و تولیت آن به وزارت نیرو و در استان شرکت آب منطقه‌ای گذاشته شده است.

وی تأکید کرد: طبق این قانون، هرگونه تجاوز به اراضی بستر و حریم رودخانه ممنوع بوده و از مردم تقاضا داریم نسبت به تصرف بستر، خاکریزی و تغییر کاربری اراضی واقع در بستر و حریم رودخانه‌ها جداً خودداری کنند.

خاضعی در پایان خاطر نشان کرد: جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز و پر و مسلوب المنفعه نمودن چاه‌های غیر مجاز محفوره و رفع تصرفات اراضی بستر رودخانه‌ها در اولویت کاری این اداره قرار دارد.

کد خبر 6085968

دیگر خبرها

  • صدور سند برای ۵۶ هزار هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها در خوزستان
  • آماده باش دستگاه‌های خدمت رسان در بخش یزدان آباد
  • هلال احمر استان یزد در حالت آماده باش/در صورت وقوع حادثه با شماره ۱۱۲ تماس بگیرید
  • پاکسازی حریم رودخانه زاینده رود
  • هلال احمر استان یزد در حالت آماده باش
  • جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه
  • جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه/ لزوم صیانت از منابع آب
  • اسناد مالکیت ۲۵ هزار هکتار حریم و بستر رودخانه در خوزستان صادر شد
  • ضرورت لایروبی رودخانه‌های شهرستان هشترود
  • ساماندهی حریم رودخانه هروچایی خلخال