Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@09:29:07 GMT

برنامه ریزی برای واردات ۱۰ هزار نفر شتر

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۵۳۳۵

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، علیرضا رفیعی‌پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری اظهار کرد: وضعیت فعلی ما در کشور شرایط جنگی است و دشمن تولید و اقتصاد ما را هدف گرفته است و هر روز با یک ترفند وارد می‌شود. در این شرایط خاص باید همه به کمک تولیدکنندگان بیاییم.

وی افزود: 10 میلیون تن شیر خام در ایران تولید می‌شود و این محصول در مراکز صنعتی به صدها محصول سالم و باکیفیت تبدیل می‌شود که علاوه بر بازار داخلی به بازار کشورهای مختلفی صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: ما وظیفه داریم که رونق کسب و کار ایجاد کرده و موانع تولید را رفع کنیم. همچنین فعالیت‌های خود را در حوزه دامپزشکی به بخش خصوصی واگذار کنیم.

رفیعی‌پور با اشاره به اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور برای مقابله با تحریم گفت: بر اساس لطف الهی و اقداماتی که قبل از آغاز تحریم‌ها انجام شد اکنون وضعیت تولید در شرایط مناسبی به سر می‌برد اما باید توجه داشت که همواره باید با خلاقیت و ایده‌پردازی‌های جدید حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: برای اولین بار در کشور مسئولی برای مواجهه با شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کردیم و موفقیت‌های خوبی را نیز در حوزه دانش‌بنیان، دامپزشکی به دست آوردیم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: تولیدکننده باید نگرانی جز تولید نداشته باشد و در سال جاری ما به دنبال آن هستیم که تمام خدمات مورد نیاز تولیدکنندگان بدون حضور وی انجام شود و در صورت لزوم ما به محل تولید مراجعه خواهیم کرد.

رفیعی‌پور با بیان اینکه در سال 97 موفقیت‌های خوبی را در حوزه دامپزشکی به مرحله اجرا گذاشتیم گفت: تکنولوژی تولید واکسن تب برفکی روغنی در کشور آغاز شد و برای اولین بار شرکت‌های خصوصی واکسن‌سازی کشور از یک شرکت به 3 شرکت افزایش یافتند و در آینده نزدیک به 4 شرکت ارتقاء پیدا می‌کنند و در کنار موسسه سرم‌سازی رازی قرار می‌گیرند.

وی یادآور شد که بر اساس تفاهمنامه‌ای که با کشور همسایه ترکیه منعقد شده است انتقال تکنولوژی واکسن از این کشور به ایران منتقل شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: سال‌ها بذر واکسن مورد نیاز خود را از کشورهای دیگر وارد می‌کردیم اما اکنون در موسسه سرم‌سازی رازی و شرکت پسوک و مرکز تشخیص دامپزشکی کشور اقدام به تولید بذر واکسن می‌کنیم.

رفیعی‌پور یادآور شد: شرکت دانش‌بنیانی نیز اعتباراتی دریافت کرده که بذر کلیه عوامل دامی طیور و آبزیان را در داخل تولید کند.

اولین کشتارگاه دام زنده با سطح بهداشتی بالا در کشور ایجاد شد

رئیس سازمان دامپزشکی با بیان اینکه اولین کشتارگاه با سطح بهداشتی بالا در کشور راه‌اندازی شد گفت: کشتارگاه مرزی خرمشهر برای واردات دام زنده از کشورهای با سطح بهداشتی بالا نظیر کشورهای استرالیا و اروپا فراهم شده است و در این کشتارگاه‌ها رفاه دام‌هایی که ذبح می‌شوند فراهم می‌شود.

10 هزار نفر شتر از قطر به ایران وارد می‌شود

وی گفت: برای اولین بار همچنین 500 نفر شتر از قطر به کشور وارد کردیم و برنامه‌ریزی شده است 10 هزار نفر دیگر از این کشور وارد کنیم.

رفیعی‌پور تصریح کرد: تا به امروز از صنعت شتر در کشور غفلت شده است گفت: همکاری مشترکی با قطر برای پرورش این محصول در کشور خواهیم داشت.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: امیدواریم در سال جاری با واردات دام زنده مولد به جای دام‌ زنده و گوشت قرمز خودمان بتوانیم کسری مورد نیاز گوشت قرمز را تامین و حتی صادرات داشته باشیم.

وی گفت: در سال جاری با وجود تحریم‌ها تفاهمنامه‌ای در زمینه صنعت اسب با اتحادیه اروپا منعقد شده که امیدواریم درآمدزایی مناسبی برای کشورمان داشته باشد.

رفیعی‌پور با اشاره به سیل‌های اخیر در مناطق مختلف کشور گفت: بر اساس اقداماتی که سازمان دامپزشکی انجام داد از اپیدمی بیماری‌های دامی در مناطق سیل‌زده جلوگیری به عمل آمد این در حالیست که امکان داشت خسارت زیادی در این بخش متوجه کشور شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: بر این اساس یک میلیون راس دام و 7 میلیون متر مکعب سطح سمپاشی صورت گرفت و عوامل بیماری‌زا خفه و جلوی اپیدمی بیماری‌ها گرفته شد.

وی ادامه داد: در این مناطق 8 هزار راس دام دفن شد و یک میلیون قطعه طیور دفن شد.

97 درصد بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان مهار شد

رفیعی‌پور در ارتباط با وضعیت مهار بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور گفت: این بیماری در سال 95 منجر به از دست رفتن و معدوم‌سازی 10 میلیون و 500 هزار قطعه و در سال 96، 27 میلیون قطعه شد اما بر اساس اقداماتی که انجام شد این رقم در سال 97 به 2 میلیون قطعه کاهش یافت که بیشتر آن نیز مربوط به طیور خانگی بود و در مهار آنفلوانزای فوق حاد پردندگان 97 درصد موفقیت داشتیم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور یادآور شد که در سال 97 علاوه بر تامین نیاز کشور به فرآورده‌های لبنی 3 هزار تن فرآورده لبنی از کشورمان صادر شد.

وی آماری نیز در ارتباط با واردات گوشت قرمز به کشور داد و گفت: ثبت سفارش برای واردات 375 هزار تن گوشت گرم و منجمد گوسفند و گوساله انجام شد که از این رقم 151 هزار تن آن به کشور وارد شد.

رفیعی‌پور افزود: همچنین برای یک میلیون و 3 هزار راس دام زنده مجوز صادر شد که 100 هزار راس آن به کشور آمد.

وی گفت: همچنین مجوز واردات 27 میلیون تن واردات نهاده‌های دامی به کشور صادر شد که از این رقم 11 میلیون تن آن به کشور آمد و در مجموع واردات بدون مشکلی داشتیم.

رئیس سازمان دامپزشکی در پایان صحبت‌های خود گفت: برای مقابله با تحریم مجوز واردات دام زنده از 42 کشور صادر شده است که این امر می‌تواند در شرایط خاص به کمک ما بیاید.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۵۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی

مشاور معاون وزیر و مسئول جهاد دامپزشکی از ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی پس از دریافت مکتوب گزارش فعالیت‌های جهادی دامپزشکی در سال ۱۴۰۲ خورشیدی، از خدمات جهاد دامپزشکی به عنوان خدمت مؤثر سازمان دامپزشکی کشور به بهره‌برداران مناطق روستایی و عشایری صعب‌العبور تقدیر و تشکر کرده است.

امین اسدی، مشاور معاون وزیر و مسئول جهاد دامپزشکی در این خصوصی با ابراز خشنودی از این تقدیر دلگرم کننده وزیر جهاد کشاورزی خطاب به جهادگران دامپزشک اظهار کرد: این رضایتمندی عزم همکاران جهاد دامپزشکی جهت گستردگی بیشتر خدمات جهاد دامپزشکی در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردم نیز مزین شده است را دوچندان خواهد کرد.

وی افزود: تاکنون بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور در زمینه‌هایی همچون واکسیناسیون، درمان، تشخیص، آموزش و ترویج و مدیریت بیماری‌های دامی انجام داده است و در رزمایش‌های جهاد دامپزشکی از ظرفیت‌های دیگر ارگان‌های دولتی و غیردولتی، سپاه و بسیج و گروه‌های جهادی، برای تسریع خدمت‌رسانی به مناطق صعب‌العبور استفاده می‌شود.

لازم به ذکر است؛ از آنجا که کنترل بیماری‌های دام و طیور از جمله وظایف سازمان دامپزشکی است، سازمان دامپزشکی کشور در سالی که مزین به نام جهش تولید با مشارکت مردم است، با توسعه کمی و کیفی خدمت جهاد دامپزشکی به تولیدکنندگان می‌تواند در اجرای سیاست‌های این سازمان برای کشف استعداد و ظرفیت‌های گروه‌های جهادی در مناطق روستایی و خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی به تولیدکنندگان مناطق روستایی و عشایری کشور استفاده بهینه کند.

کد خبر 747162

دیگر خبرها

  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور
  • ۴ هزار و ۸۰۰ مجوز دامداری و پرورش طیور رد شد
  • آموزش‌های مرتبط با آبزیان در استان بوشهر گسترش می‌یابد
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است
  • تورم سالانه قم پس از ۱۹ ماه به زیر ۴۰ درصد رسید
  • برنامه ریزی برای واگذاری یک میلیون زمین روستایی در کشور
  • برنامه‌ریزی برای تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای