Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد علیپور، رئیس سندیکای بیمه کشور در گفت‌وگو با خبرنگار بورس، بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  با تأکید بر همکاری نزدیک سندیکای بیمه با قوانین و چارچوب بیمه مرکزی، اظهار کرد: بیمه مرکزی مرجع دولتی و سندیکای بیمه مرجع شرکت‌های خصوصی این حوزه هستند.

رئیس سندیکای بیمه کشور با بیان اینکه سندیکای بیمه ۱۵ کارگروه زیر مجموعه  دارد که امسال ۲ کارگروه دیگر به مجموعه اضافه می‌شود، گفت: از مهم‌ترین کارگروه‌های این صنعت می‌توان به بیمه آتش سوزی با ضریب نفوذ ۵ تا ۶ درصد در اقتصاد کشور اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بیشتر بخوانید: تلاش برای حذف مالیات بر ارزش افزوده در بودجه سال ۹۸ / بیشترین حق بیمه سانچی پرداخته شده است

وی با اشاره به ارتقای سواد بیمه‌ها در سال‌های متوالی، گفت: صنعت  بیمه باید در سطح بین‌الملل با رشد صنعت و ساختمان سازی، همگام  باشد یعنی هر چه تعداد شاخه‌های صنعتی افزایش پیدا کند، بیمه نیز باید راهکارهای حمایتی در حوزه بیمه آتش سوزی داشته باشد.   رئیس سندیکای بیمه بیان کرد: ایران برای مقابله با حوادث و بلایایی طبیعی قدم‌های خوبی برداشته است، راه اندازی صندوق بیمه حوادث و بلایای طبیعی موضوعی است که در صورت تأیید مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان، نگرانی از خسارات سنگین بلایایی طبیعی را از بین خواهد برد، بنابراین صندوق در ابتدا نیازمند سرمایه گذاری دولت است. خصوصی سازی صنعت بیمه موفق نبوده است علیپور در مورد مشکلات خصوصی سازی بیمه ها، تصریح کرد: خصوصی سازی صنعت بیمه سال ۸۰ و ۸۱  آغاز به کار کرد و فعالیت  شرکت‌های خصوصی این صنعت به طور رسمی از سال ۸۱ در بازار‌های مختلف کلید خورد؛ اما به دلیل اینکه سندیکا و شرکت‌های خصوصی بیمه، هیچ متولی و حکمران مشخصی نداشتند،  تاکنون به خوبی عمل نکرده‌اند.   وی گفت: واگذاری شرکت‌های دولتی به منظور ایجاد یک فضای رقابتی صورت می‌گیرد، بیمه‌گران عضو در سندیکای بیمه نیازمند برنامه جامعی برای ایجاد این رقابت در بازارهای هدف هستند که معتقدم بیمه مرکزی باید در این موضوع دقت عمل داشته باشد.   این فعال صنعت بیمه، گفت:  تلاش می‌کنیم که امسال برای رونق فعالیت‌های صنعت بیمه به کمک شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌های این حیطه در سطح کلان و خرد برویم. رونق فعالیت بیمه‌ها در کشور، ریسک پذیری واحدهای تولیدی را بالا برده و منجر به رونق تولید در واحدهای صنعتی کشور می‌شود. یعنی تولیدکننده با آرامش خاطر و پشتوانه بیمه‌ای، تولیدات خود را افزایش می‌دهد.

علیپور اضافه کرد: رونق فعالیت شرکت‌های بیمه‌ای هم بستگی به حمایت‌های قوانین دولتی دارد؛ به طور مثال  باید نرخ تعرفه برای انواع شرکت‌های بیمه توسط سندیکا و یا بیمه مرکزی معین شود که تاکنون این موضوع محقق نشده و تعیین نرخ بیمه‌ها در هیئت دولت صورت می‌گیرد.   رئیس سندیکای بیمه گران با اشاره به تأثیر رشد اقتصادی در افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور، گفت: نقش دولت‌ها برای افزایش ضریب نفوذ بیم‌ها در خانوارها بسیار پررنگ است، زیرا هر چه نیازهای اساسی مردم به سادگی و با قیمت‌های متعادل برطرف شود، مردم بیمه را در سبد هزینه‌های خود قرار خواهند داد. برای مثال در سیل اخیر اگر وضعیت اقتصادی مناسبی در روستاها حاکم بود قطعا واحدهای مسکونی بیشتری  بیمه شده بودند.   وی با اشاره به اینکه بیمه‌های زندگی در کشورهای دنیا سهم بیشتری دارند،  بیان کرد: بیمه عمر در بسیاری از شرایط سخت اعم از بیماری‌های صعب العلاج هم ورود کرده و  این افراد را حمایت می‌کند، متأسفانه سهم بیمه عمر در کشور ما کمتر از کشورهای دیگر است. مردم باید علاوه بر اموال خود جان خود را نیز بیمه کنند.   انتهای پیام/ دولت تعیین نرخ بیمه را به بخش خصوصی واگذار کند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رونق تولید بیمه اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۶۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور

رئیس شورای هماهنگی شرکت‌های بیمه استان یزد گفت: استان یزد از نظر ضریب نفوذ بیمه جایگاه اول را در کشور داراست و این امر نشان می‌دهد سطح فرهنگ مردم استان یزد در بحث بیمه‌ای بالا است.

روح الله حیدری در حاشیه شورای هماهنگی شرکت‌های بیمه استان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در یزد اظهار کرد: به منظور همکاری و همراهی همه شرکت‌های بیمه‌ای در استان جهت ارائه بهتر خدمات بهینه بیمه‌ای به شهروندان یزدی جلسه سندیکای شرکت‌های بیمه در استان یزد شکل گرفت و در آن حول محور کارگروه‌های متعدد بحث و تبادل نظر شد و پیشنهادات خوبی نیز مطرح گردید.

وی با بیان اینکه در تلاش هستیم در سال جدید خدمات بهتری را به مردم استان یزد ارائه دهیم خاطر نشان کرد: در طی سال‌های اخیر در استان یزد متأسفانه شاهد بلایای طبیعی هستیم، در این بین برخی از مردم و اهالی شهرها و روستاها فاقد بیمه‌نامه منازل مسکونی و اماکن تجاری خود هستند که در بلایای طبیعی دچار گرفتاری می‌شوند.

رئیس شورای هماهنگی شرکت‌های بیمه استان تصریح کرد: شاهد این هستیم که پس از خسارت‌های وارده مردم به دستگاه‌های حمایتی مراجعه دارند و این معضلی برای مردم فاقد بیمه شده است.

حیدری افزود: لازم است با هماهنگی‌های بیشتر به مردم جهت تهیه بیمه نامه‌ها اطلاع رسانی شود تا بتوانند در زمان خسارت از شرکت‌های بیمه‌ای مطالبه کنند.

وی تاکید کرد: به جهت تحقق این امر انتظار است تا مدیران استان همکاری و کمک داشته باشند تا شرکت‌های بیمه‌ای بتوانند در راستای خدمات مؤثر واقع شوند.

رئیس شورای هماهنگی شرکت‌های بیمه استان گفت: یکی از اقداماتی که شرکت‌های بیمه‌ای انجام می‌دهند و در طی سال‌های گذشته آن را تقویت کردند بیمه‌های بازنشستگی به کمک بیمه‌های تجاری است، لذا توصیه ما به مردم استفاده از پارامترهای بیمه‌ای در این خصوص در شرکت‌های بیمه است.

حیدری با بیان اینکه استان یزد از نظر ضریب نفوذ بیمه جایگاه اول را در کشور دارد ادامه داد: این امر نشان می‌دهد سطح فرهنگ مردم استان یزد در بحث بیمه بالا است و این جای خوشحالی و تبریک به مردم استان دارد.

وی تاکید کرد: امیدواریم تا با پوشش گسترده بیمه در استان در زمان حوادث، خسارت کمتری به مردم وارد شود و خسارت‌ها تا حدی جبران شود.

کد خبر 747129

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!
  • استان یزد، رتبه نخست ضریب بیمه در کشور
  • به‌زودی، قیمت‌گذاری شوینده‌ها حذف می‌شود
  • رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران : بی‌کیفیتی مودم های تولید داخل بهانه است؛ به دنبال خرید مودم های ارزان‌قیمت و بنجل چینی اند
  • ۵۰ درصد برق کشور در واحدهای صنعتی مصرف می‌شود
  • ۳۰ هزار میلیارد تومان بدهی صنعت برق تسویه شد