Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید دشتی که پیش از این نمایش های دریبل و بلافیگورا بر عهده و در آثار متعددی نیز به عنوان بازیگر حضور داشته در جدید ترین تجربه کارگردانی خود درخصوص نمایش « ماربازی» در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت:نمایش « ماربازی» به روابط زناشویی , طلاق های عاطفی و طلاق های رسمی که  بخش اعظمی از آن به دلیل  توجه نداشتن زن و و شوهر به یکدیگر است,می پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما در این نمایش زن و شوهری را می بینیم که یکی تفکرات سنتی و دیگری تفکرات مدرن دارد و در حال حاضر این مدرنیته و سنت، فرهنگ ما را احاطه کرده و اغلب انسان ها دچار بحران هویت شده اند, در حالی که می خواهند خود را مدرن نشان دهند اما ریشه و ناخودآگاه سنتی دارند و البته کسانی را نیز داریم که کاملا عقاید سنتی دارند. من هیچکدام را تایید و تکذیب نمی کنم اما به آن بحران هویت می گویم.

دشتی با اشاره به اینکه آدم ها بدون علم , بدون مطالعه و بدون ایدئولوژی زندگی می کنند و تحت تاثیر برخی خوراک های فرهنگی هستند که ناخودآگاه وارد زندگیشان می شود, بیان کرد: این خوراک ذهنی از اینستاگرام , فضای مجازی , رسانه  و تمام مطالبی که بدون تفکر هستند , می آید. این مطالب دانشی برای انسان ها به ارمغان نمی آورد زیرا زمانی که شما آن مطلب را برای شخص دیگر می فرستید, این اطلاعات به دانشی عمومی تبدیل می شود و این اطلاعات عمومی به شما جهان بینی نمی دهد که همین موضوع باعث ایجاد بحران در زندگی می شود.

وی افزود: این فضاها ناخودآگاه انسان را به شخص دیگری تبدیل می کند . این شخص ازدواج کرده و با همسر خود در مسائل روزمره به مشکل می خورد. اگر بخواهم درباره کاراکترها صحبت کنم , باید بگویم صابر و طاهره زن و شوهری هستند که به روان شناس مراجعه کرده تا بتوانند مسائل بین خود را حل کنند.

دشتی درخصوص مخاطبان نمایش « ماربازی» گفت:تماشاگر در طول نمایش می خندد و  گریه می کند ولی در نهایت تفکر مخاطب برای ما مهم است که تا چه اندازه این کاراکترها در وجود من بوده و شاید من هم در بخشی از زندگی شبیه این کاراکتر هستم و آن را تحلیل کند تا بتواند آن موضوع را در خود از بین ببرد. ما چیزی را نقد نمی کنیم , ما فقط موقعیتی را نشان می دهیم که ممکن است هر شخصی با آن دست به گریبان باشد.

دشتی در خصوص انتخاب بازیگران نمایش «ماربازی» گفت: بهاره رهنما و کامبیز دیرباز از بازیگران  موفق تئاتر هستند و خواستگاه هر دو تئاتر است. بهاره رهنما حدود ۱۹ سال است که فعالیت تئاتر دارد و سالی ۲ الی ۳ نمایش را کارگردانی یا بازی می‌کند و کاملا به تئاتر تسلط دارد. کامبیز دیرباز نیز دانشجوی تئاتر بوده و درحال حاضر نیز روی صحنه تئاتر می‌درخشد. زمانی که به عنوان یک کارگردان نمایشنامه‌ای را می‌خوانم تحلیلی در ذهنم ایجاد می‌شود و اولین تصویر از آن کامبیز دیربازو بهاره رهنما  بود.

وی ادامه داد: قطعا در کنار اولویت های انتخاب , مسئله تجاری هم وجود دارد. زمانی که تهیه کننده وارد کار می شود , ناخودآگاه معادلات گیشه نیز وارد معادلات فنی کار می شود.

دشتی درخصوص استقبال مخاطبان گفت: استقبال مخاطبان بسیار خوب بوده و سعی می کنیم آخر هفته ها دو اجرا داشته باشیم.

گفتنی است نمایش «مار بازی» از ۲۳ اردیبهشت تا ۱۵ خرداد هر شب ساعت ۲۰ در سالن استاد سمندریان بر روی صحنه می‌رود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تئاتر بازیگر کارگردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۶۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش «آلاء» به تونس می‌رود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم تبار،   پیش از این در چهاردمین جشنواره بین المللی دائجون کره جنوبی، چهل و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، تئاتر شهر و همچنین سالن اصلی تالار مولوی به روی صحنه رفته بود اینبار در هفته دوم اردیبهشت ماه  در ششمین جشنواره مونودراما در شهر نابل تونس به روی صحنه می‌رود.

شیما جعفرزاده به عنوان بازیگر و همچنین فرهاد قائمیان و محمدرضا آزادفرد با صدا در این نمایش محمد کاظم‌تبار را یاری خواهند داد.   

از دیگر عوامل نمایش «آلاء» می‌توان از: مربی اریال یوگا: سپیده صمد پور، طراح حرکت: امیر آقاجان، طراح لباس: سمیه پسندیده خواه، طراح صدا و موسیقی: علی خاتمی، مدیر تولید: حامد گودرزی، دستیار تولید: محسن صفری، طراح نور: حسین نادری، دستیار کارگردان: محمد قیاسی، علیرضا افیونی، مبین آریا، مشاور طراحی صحنه: سینا ییلاق بیگی، منشی صحنه: رضوان مقدسی، طراح پوستر و بروشور: رامین رستمی، مشاور رسانه: ناصر ارباب نام‌برد.  
در خلاصه نمایش آمده است:چیزی تا سحر نمانده، لحظه‌ی وداع گاه اندوهگین نیست. هنگامه‌ای که شوق رسیدن در آن باشد. اکنون که جدایی بینمان جاری است. من به طلوع خورشید وصالمان ایمان دارم. به خنده‌های ممتد کنار هم. به دستانی که دوباره هم قسم خواهند شد و عشق، تبلور وجودیمان می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاهی به تئاتر شاماران/ردپای افسانه جاماسب در زندگی سیاه باز
  • این خبرها را از دست ندهید
  • «دروغ پارلمانی» در پردیس شهرزاد بازگو شد
  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • «دروغ پارلمانی» به شهرزاد آمد/ با دروغ همه چیز به دست میاد!
  • ۶ سال زندگی با «در انتظار گودو»!/ بازی با زمان بر صحنه تئاتر
  • پذیرفته شدگان پانزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد معرفی شدند
  • نمایش «آلاء» به تونس می‌رود
  • صفا آقاجانی بازیگر پیشکسوت جراحی شد