Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا صباغیان، رئیس کمیته بررسی طرح نحوه تشکیل اجتماعات و برگزاری راهپیمایی‌ها در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، به اعتمادآنلاین گفت: این همان طرح پیشنهادی آقای مازنی و بقیه نمایندگان در سال گذشته است. تفاوتی که این طرح با قانون‌های قبلی دارد این است که به جای گرفتن مجوز برای تجمع و راهپیمایی، به فرمانداری‌ها اطلاع می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او در ادامه افزود: با دادن اطلاع و گرفتن رسید از فرمانداری، مانعی ندارند و می‌توانند برای تجمع یا راهپیمایی خود اقدام کنند، مگر اینکه شورای تامین یا فرمانداری به این نتیجه برسد که این راهپیمایی مخل مبانی اسلام است یا حمل سلاح در آن انجام می‌شود که در این صورت می‌توانند با هماهنگی نیروی انتظامی مانع آن شوند، وگرنه چون راهپیمایی و تجمع بر اساس قانون اساسی حق شهروندان ایرانی است، می‌توانند راهپیمایی خود را صورت دهند.

 

او با اشاره به مکان‌های در نظر گرفته‌شده برای این راهپیمایی‌ها و تجمعات بیان کرد: درباره مکان راهپیمایی و تجمعات پیش‌بینی شده مکان‌هایی را برای این موضوع در نظر می‌گیرند. علاوه بر این درخواست‌کنندگان تجمع هم می‌توانند مکان مورد نظر خود را پیشنهاد دهند.

 

صباغیان در پاسخ به این سوال که «با توجه به مخالفت‌هایی که در گذشته با برگزاری این‌گونه مراسم‌ها وجود داشت، آیا این طرح می‌تواند از آن اتفاقات جلوگیری کند تا کمتر اعمال سلیقه در این خصوص انجام شود» توضیح داد: سال گذشته 11 هزار راهپیمایی و تجمع داشته‌ایم که اکثراً بدون مجوز برگزار شده است. چرا؟ چون یا مجوز نمی‌دهند یا درخواست‌کنندگان اقدامی برای دریافت مجوز نمی‌کنند. اما با این طرح تقریباً مسیر ساده شده و طبیعتاً افراد برای این کار اقدام به دریافت مجوز می‌کنند و در واقع راهپیمایی‌ها با هماهنگی فرمانداری‌ها انجام خواهد شد.

 

این عضو کمیسیون شوراها با بیان اینکه این طرح حدود 20 ماده داشته، گفت: کل این 20 ماده در کمیسیون شوراها تصویب شده و باید برای تصویب نهایی به صحن علنی مجلس برود.

 

او درباره درصد احتمال تایید این طرح در صحن علنی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: فکر می‌کنم چون خیلی زیاد روی این طرح کار انجام و حدود 20 جلسه با هماهنگی دستگاه‌های مسئول مرکز پژوهش‌‌ها برگزار شد، طرح پخته و چکش‌کاری‌شده‌ای است و تصور من این است که در صحن با مشکل زیادی روبه‌رو نشود.

 

صباغیان درباره نهادهایی که برای بررسی این طرح در کمیسیون شوراها حاضر می‌شدند، گفت: من از طرف کمیسیون مسئول کمیته بررسی بودم، بعضی دیگر از نمایندگان هم می‌آمدند. همچنین مرکز پژوهش‌ها و نهادهایی مانند نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، وزارت کشور، اطلاعات سپاه و دستگاه‌های مختلفی که در مجوز دادن و امنیت نقش دارند شرکت می‌کردند.

 

ابوالفضل ابوترابی، عضو دیگر کمیسیون شوراها، هم در گفت‌وگو با فارس درباره جزئیات دیگری از این طرح گفته در صورت درخواست برگزاری تجمعات خارج از مکان‌های مشخص‌شده، فرمانداران باید ظرف مدت یک هفته مجوز برپایی را صادر کنند.

 

ابوترابی درباره ضمانت اجرای این طرح تاکید کرد: اگر فرمانداری مجوز را صادر نکرد، به انفصال سه ماه تا یک سال از مسئولیت دولتی محکوم خواهد شد؛ اما اگر دو شرط مذکورِ اعلام‌شده رعایت نشود، فرمانداری می‌تواند برپایی آن تجمع را تایید نکند.

 

تصویب طرح نحوه تشکیل اجتماعات و برگزاری راهپیمایی‌ها در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس در واقع اولین قدم در راه ساماندهی تجمعات و راهپیمایی‌ها در کشور است. این طرح برای تبدیل شدن به قانون ابتدا باید در صحن علنی مجلس تصویب شود و پس از آن منتظر تایید شورای نگهبان بماند.

 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۶۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا از مرز ۴۰۰ هزار مجوز عبور کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،آقای امیر سیاح رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار در گفتگو با بخش خبری اقتصاد و بازار شبکه خبر به تشریح وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا پرداخت . متن این گفتگو به شرح ذیل است : 

سوال: بفرمایید که چه تعداد از مجوز‌های کاغذی چه صنفی و چه دستگاهی تاکنون شناسه یکتا گرفتند؟

آقای سیاح: ساعاتی پیش ۴۰۰ هزارمین مجوز کاغذی شناسه یکتا شد و تعداد مجوز‌های کاغذی که تا امروز شناسه یکتا گرفتند از ۴۰۰ هزار تا گذشت، دو دقیقه پیش ۴۰۱ هزار و ۴۹۰ تا بوده و به همت الحمدلله فراخوانی که صدا و سیما داده و اتحادیه و استانداری‌ها داده این لحظه‌ای بالا می‌رود، استان‌هایی که پیشتاز هستند همچنان لرستان و گیلان با فاصله پیشتازند بعد از آن همدان و خراسان جنوبی و چهارمحال دارند تعقیب شان می‌کنند، تهران و زنجان و البرز هم خوب هستند، آنهایی که عقب هستند و باید حرکت کنند و هنوز ۱۰ درصد هم نشدند گلستان و بوشهر و ایلام باید بیشتر تلاش کنند، آنهایی که رشدشان حرکتی زدند از پریروز تاکنون اردبیل رشدش زیاد بوده، قم زیاد بوده، کهگیلویه و بویراحمد نسبت به هفته پیش خیلی رشد کرده، تهران و زنجان و البرز هم ششم و هفتم و هشتم هستند جزو بالا و آذربایجان شرقی دارد تعقیب شان می‌کند. در دستگاهی ها، ملی استاندارد از همه جلوتر است و بعد از آن وزارت ورزش اینها همه بالای ۲۰ درصد مجوزهایشان را الکترونیکی کردند، انرژی اتمی، نظام پزشکی، وزارت نفت، نظام مهندسی کشاورزی و نظام دامپزشکی مجوزهایشان را بیشتر از همه الکترونیکی کردند. امروز خبر خاصی که اتفاق افتاد به جز این که از مرز ۴۰۰ هزار تا عبور کردند این است که بزرگان اتحادیه املاک کشور تشریف آوردند به مرکز ملی بهبود کسب و کار و خودشان مجوز‌های کاغذی شان را الکترونیکی کردند و اعضای اتحادیه را در سراسر کشور دعوت کردند که مجوزشان را الکترونیکی کنند و نشان دهند که جلوتر از همه به قانون احترام می‌گذارند و آماده نظارت‌های پسینی هستند و آماده هستند که آنهایی که زیرزمینی کار می‌کنند، بدون مجوز کار می‌کنند ان شاءالله یا قانونی و با مجوز باشند یا از میدان کاسبی حذف شوند، بدون مجوز نباید کشی باشد. امیدواریم که با همت اتاق اصناف و وزارت صمت و همه اتحادیه‌های املاک در سطح کشور واقعاً اولین اتحادیه‌ای که همه مجوزهایش الکترونیکی شود و جشن خداحافظی با مجوز‌های کاغذی را می‌گیرد همین مشاوره‌های املاک باشند.

سوال:  اگر فعالان اقتصادی چه صنفی، چه دستگاهی اقدام نکنند برای دریافت و تبدیل مجوز‌های کاغذی به مجوز‌های الکترونیکی و شناسه یکتا تبعاتش چیست؟

آقای سیاح: ما امیدواریم که این اتفاق نیفتد و تا ۲۵ اردیبهشت دیگر همه مجوز‌های کاغذی شناسه یکتا شده باشند، اما اگر کسی خدایی نکرده نه به دلیل لجبازی با قانون مثلاً مسافرت بوده مریض بوده نتوانسته برود و این کار را انجام بدهد به تدریج خدمات دولتی شان قطع می‌شود چرا که طبق نص صریح قانون دو سال بعد از لازم الاجرا شدن قانون تصویب صدور مجوز‌ها یعنی روز ۲۶-۲-۱۴۰۳ دو سالگی لازم الاجرا شدن این قانون دیگر مجوز‌های کاغذی بدون اعتبار هستند و، چون ارتباطات شهروندان با حکومت و فعالان اقتصادی و حکومت دارد الکترونیکی می‌شود، سیستم‌های حکومتی و بانکی و قضایی و اماکن پلیس و همه سیستم‌های حکومتی دیگر مجوز‌های کاغذی را از فردای ۲۵ اردیبهشت یعنی ۲۴ اردیبهشت دیگر نمی‌شناسند و خدایی نکرده اگر کسی تا آن موقع مجوزش را الکترونیکی نکرده باشد ممکن است دچار مشکل شود، این کار هم خیلی آسان است ۲۴ ساعته در خانه شب با گوشی هر کسی می‌تواند انجام دهد در مجوز‌های آر بروند یک فیلم راهنما است فیلم دو دقیقه بیشتر نیست، فیلم را نگاه کنند و مراحلش را یاد بگیرند ۱ - ۲- ۳- ۴ چهار مرحله بیشتر ندارد و یک کد می‌دهند به گوشی شان و پروانه الکترونیکی شان صادر می‌شود، کاملاً غیرحضوری، کاملاً بدون کاغذ و رایگان شبانه روزی هم است یک کار آسانی است که کسبه محترم، فعالان اقتصادی انجام بدهند تا ان شاءالله ارتباط شان با حکومت غیرحضوری شود و سرویس‌های حکومتی را غیرحضوری بگیرند و از آن مهمتر آنهایی که زیرزمینی و بدون مجوز کار می‌کنند را سیستم‌های دولتی بتوانند بشناسند و ان شاءالله آنها را حذف کنند یا بیایند تحت نظارت با جواز و مجوز کار کنند یا اگر نمی‌توانند قانونی کار کنند، اگر نمی‌توانند استاندارد داشته باشند، تأییدیه بهداشتی داشته باشند، تحت نظارت پلیس باشند و قانونی نمی‌توانند کار کنند حذف شوند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پخش یورو ۲۰۲۴ در بلاروس بدون مجوز یوفا!
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • دلیل تجمع اعتراضی در مقابل فرمانداری بندرعباس چه بود؟
  • ماجرای تجمع اعتراضی در مقابل فرمانداری بندرعباس/ روایت خبرگزاری فارس
  • ماجرای تجمع اعتراضی در مقابل فرمانداری بندرعباس
  • گزارش یک خبرگزاری از ماجرای تجمع امروز در مقابل فرمانداری بندرعباس + فیلم
  • تجمع مقابل دیوان عالی آمریکا در حمایت از افراد بی خانمان
  • تصاویری از تجمع و راهپیمایی خودجوش مقابله با بی‌حجابی در پایتخت
  • (ویدئو) تجمع و راهپیمایی مقابله با بی‌حجابی در تهران
  • تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا از مرز ۴۰۰ هزار مجوز عبور کرد