Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@20:25:59 GMT

سیاست فشار حداکثری آمریکا به ایران نتیجه نداشته است

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۶۶۰۱

سیاست فشار حداکثری آمریکا به ایران نتیجه نداشته است

رئیس کمیته سیاست خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه آمریکایی‌ها از شرایط فعلی ترسیده‌اند گفت: به نظر می‌رسد که آمریکایی‌ها نتوانستند از سیاست فشار حداکثری به ایران نتیجه بگیرند و اکنون در شرایطی هستند که نشان می‌دهد آنها خیلی ترسیده‌اند.

مرتضی صفاری نطنزی در گفت‌وگو با ایسنا در تحلیل رفتارها و اظهارات اخیر مقامات آمریکایی گفت: سیاست آمریکایی‌ها فشار حداکثری به ایران بود که از آن نتیجه مثبتی نگرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا امروز با سوالات افکار عمومی درباره دلیل این سیاست مواجه‌اند. یک سال از خروج ترامپ از برجام می‌گذرد. نه تنها سیاست فشار به ایران نتیجه نداشته که حتی نتوانستند ایران را به میز مذاکره کشانده و امتیاز بگیرند.

وی افزود: اکنون مقامات آمریکا در شرایطی قرار گرفته که نه راه پس و نه راه پیش دارند. از یک طرف با یک سری ادعاهای بی پاسخ مواجه‌اند و از یک طرف نمی‌خواهند در منطقه بحران و درگیری ایجاد شود چون می‌دانند که به نفعشان نخواهد بود.

صفاری نطنزی در ادامه توضیح داد: در چنین شرایطی مقامات آمریکایی از یک طرف بحث فشار مضاعف را مطرح کرده و از طرفی نمی‌خواهند که اتفاقی در منطقه بیفتد. آنها به دنبال ایجاد روزنه‌ای هستند تا به صورت آبرومندانه بتوانند با ایران کنار آیند. البته که به نظر جمهوری اسلامی ایران کنار آمدن با این افراد مناسب نیست. چون آنها مورد اعتماد و اتکاء نیستند که با آنها مذاکره شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین گفت: سفر اخیر مقامات آمریکایی در منطقه و اروپا هم در این راستا ارزیابی می‌شود که به خیال آنها ایران متقاعد شده و کوتاه بیاید و اینکه در منطقه تنش و درگیری ایجاد نشود حال اینکه خودشان عامل تنش هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمریکا و ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۶۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریه آمریکایی: رشد صنایع دفاعی ایران نتیجه تحریم است

یک نشریه آمریکایی پیشرفت‌های ایران در زمینه ساخت تسلیحات بومی را ناشی از تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران دانسته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یک پایگاه آمریکایی در تحلیلی روز سه‌شنبه با اشاره به رونمایی از نسخه پیشرفته سامانه پدافند هوایی باور 373 با استناد به مقامات ایران، از این سامانه به عنوان تسلیحاتی یاد کرده که قادر به نابود کردن هواپیماهای پنهان‌کار آمریکا است.

پایگاه نیوزویک در این تحلیل به قلم «جان جکسون» نوشته است که باور 373 که در داخل ایران تولید شده برای اولین بار در سال 2019 عملیاتی شد و از لحاظ قابلیت‌ها می‌توان آن را با سامانه‌های موشکی اس-300 روسیه و سامانه پاتریوت که ساخت آمریکا است مقایسه کرد. 

نویسنده با یادآوری اینکه ایران در جریان یک مراسم نظامی در روز 17 آوریل از سامانه باور 373 رونمایی کرد گفت این اقدام در شرایطی انجام شده که تنش‌ها میان ایران و اسرائیل بعد از پاسخ تهران به حمله تل‌آویو به ساختمان کنسولی ایران در سوریه کماکان ادامه دارند.

به نوشته نیوزویک، نشریه نظامی SOFREP به تازگی یکی از گزارش‌های خود را به بررسی نسخه جدید باور 373 اختصاص داده و درباره آن نوشته است: «این تحولی مهم برای صنایع دفاعی ایران است که هم خوداتکایی فزاینده ایران و هم آرمان‌هایش برای داشتن یک شبکه دفاعی پیشرفته‌تر را نشان می‌دهد.»

SOFREP نوشته مقام‌های ایرانی «ادعاهای جسورانه‌ای» درباره این سامانه مطرح کرده‌ و از جمله گفته‌اند که قابلیت‌های آن با سیستم اس‌400 روسی برابری دارد و حتی از آن نیز توانمندتر است.

این نشریه رشد بخش دفاعی ایران را به تحریم‌های بین‌المللی ربط داده و نوشته که این تحریم‌ها موجب شده تهران منابع بیشتری را به ساخت سلاح‌های داخلی اختصاص دهد. SOFREP علاوه بر این نوشته دلیل دیگر این است که ایران با کشورهایی مانند روسیه و چین همکاری‌های راهبردی دارد.

در بخش دیگری از گزارش نشریه مذکور تصریح شده که یکی از اهداف ایران از رونمایی از نسخه ارتقاءیافته باور 373 ارسال پیام بازدارندگی علیه دشمنانش به ویژه در شرایط پیچیده ژئوپولیتیک در خاورمیانه است.

سردار پاکپور: دشمن به باور قطعی رسیده که شکست ایران غیرممکن استساخت نسخه دوم سامانه باور373 در دستور پدافند هوایی ارتش

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه
  • انزجار افکار عمومی جهان از سرکوب دانشجویان آمریکایی معترض نسل‌کشی صهیونیست‌ها
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی برای خواننده رپ زیرزمینی | ادعای مقام آمریکایی برای اعمال فشار بر ایران
  • نشریه آمریکایی: رشد صنایع دفاعی ایران نتیجه تحریم است
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟
  • حکایت قالی‌ایرانی و موکت‌آمریکایی/ یادداشت تحلیلی سردبیر روزنامه البناء لبنان درباره شرایط جدید منطقه
  • حکایت قالی‌ایرانی و موکت‌آمریکایی/ ترجمه یادداشت تحلیلی سردبیر روزنامه البناء لبنان درباره شرایط جدید منطقه
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • واکنش روسیه به کمک ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین | اوکراین ۵۰۰ هزار سرباز از دست داده است
  • شویگو: اوکراین نیم‌ میلیون سرباز از دست داده است