Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@15:36:32 GMT

قیمت مناسب محصولات دامی فرصتی مناسب برای توسعه دامداری است

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۷۷۷۶

قیمت مناسب محصولات دامی فرصتی مناسب برای توسعه دامداری است

به گزارش خبرنگار مهر، خالد جعفری شامگاه دوشنبه در جلسه برنامه‌ریزی مهاجرت معکوس که با حضور معاونین فنی و رؤسای ادارت امور دام جهاد کشاورزی شهرستان‌های استان کردستان برگزار شد، بخش امور دام در شهرستان‌ها را یکی از بخش‌های مهم و حیاتی سازمان جهاد کشاورزی استان دانست و اظهار داشت: شرایط اقتصادی امروز و قیمت مناسب تولیدات بخش کشاورزی در بازار بهترین شرایط را برای توسعه کشاورزی بخصوص دامداری در استان فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزایش سطح انتظارات بهره برداران و بالا رفتن سطح رفاه جامعه را مانعی برای گسترش فعالیت دامداری در روستاها دانست و افزود: ما باید عوامل محدود کننده را با حمایت‌های قانونی مرتفع کنیم و مشوق‌های لازم برای گسترش دامداری در روستاها و شهرهای کم جمعیت را فراهم کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان ادامه داد: اقتصادی بودن دامداری در شرایط کنونی اشتیاق سرمایه گذاران برای ایجاد دامداری‌های صنعتی و مدرن و نیز نیمه صنعتی را افزایش داده و صرفه اقتصادی این فعالیت بهترین شرایط ممکن برای توسعه دامداری است.

جعفری یادآور شد: اعطای تسهیلات کم بهره برای ایجاد واحدهای دامداری و نیز حمایت‌های فنی و کارشناسی از بهره برداران شرایط ویژه‌ای را برای توسعه این حرفه در استان فراهم کرده است.

وی بیان کرد: سرمایه پذیرترین بخش کشاورزی حوزه دام است که می‌تواند عاملی برای توسعه کشت‌های علوفه‌ای و تضمینی برای ایجاد درآمد در استان باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: در شرایط اقتصادی امروز بخش کشاورزی می‌تواند روی پای خود ایستاده و یک منبع در آمد واقعی و اقتصادی برای بهره برداران و تلاشگران در این عرصه باشد.

جعفری با بیان اینکه سطح رفاه زندگی مردم در شهر و روستا بالا رفته و افزایش درآمد بهره برداران می‌تواند ضمانتی برای تأمین رفاه و آسایش آنها باشد، اظهار داشت: سیاست و برنامه کاری مدیران جهاد کشاورزی اولویت دادن به برنامه و اموراتی است که باعث ایجاد درآمد و ماندگاری در روستا شود.

وی افزود: مراتع مستعد و فراوان، وجود یک میلیون ۱۰۰ هزار هکتار دیم زار و یک میلیون ۲۳۰ هزار هکتار اراضی زیر کشت زراعت و باغات شرایط مناسب و مستعد دامپروری در استان را فراهم کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان اینکه در سال گذشته حدود یک میلیون تن کاه در استان تولید شده، ادامه داد: توسعه کشت‌های علوفه‌ای در دیمزارها مثل ماشک می‌تواند منبعی برای تأمین علوفه مورد نیاز دامداری‌ها باشد.

جعفری یادآور شد: در برنامه تدوین شده ۴۰۰ هزار هکتار از زمین‌های آیش استان در سال زیر کشت حبوبات، دانه‌های روغنی و گیاهان علوفه در راستای توسعه دامداری در استان خواهد رفت.

وی بیان کرد: اعطای تسهیلات ارزان قیمت در استان شرایط مناسبی برای توسعه دامداری را فراهم کرده و باید به تاسی از گذشته برای تأمین علوفه دام‌های استان در جهت افزایش کشت محصولات علوفه‌ای به شیوه نوین اقدام کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان به سه طرح پیشران بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: طرح توسعه باغات، طرح افزایش تولدی گوشت قرمز و تبدیل یک صد هزار هکتار از اراضی دیم استان به آبی سه طرح پیشران بخش کشاورزی بوده که در مجامع مختلف ملی مطرح و تصویب شده است.

کد خبر 4622317

منبع: مهر

کلیدواژه: دامداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۷۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان احداث باغ در اراضی شیبدار گلستان از نهال رایگان بهره‌مند می‌شوند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: متقاضیان احداث باغ در اراضی شیبدار گلستان می‌توانند از مزایای طرح کشت درختان مثمر در اراضی شیبدار بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی موجود و درجه حرارت مناسب در اکثر مناطق استان، فرصت احداث باغ در اراضی شیبدار تا پیش از گرم شدن هوا وجود دارد.

وی افزود: متقاضیان احداث باغ در این عرصه‌ها می‌توانند با حضور در مراکز جهاد کشاورزی شهرستان خود و ارائه درخواست، از مزایای طرح کشت درختان مثمر در اراضی شیبدار، شامل نهال زیتون و کشت رایگان آن بهره‌مند شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان همچنین با تاکید به ایجاد گلخانه آن را یکی از محافظان آب در دوران خشکسالی دانست و گفت: کشت گلخانه‌ای علاوه‌بر کاهش قابل‌توجه مصرف آب، میزان تولید و اشتغال را ۱۰ برابر می‌کند.

وی با بیان اینکه تولید در گلخانه ۱۰ برابر تولید در فضای باز است، از سویی دیگر این نوع کشت ارزش افزوده خوبی به همراه دارد، افزود: به دلیل رویکرد صادرات‌محور محصولات گلخانه‌ای با رونق این نوع کشت، امکان صادرات محصولات کشاورزی به کشورهای منطقه فراهم شده است و سود خوبی عاید گلخانه‌داران می‌شود.

برزعلی با اشاره به توسعه گلخانه‌ها در گلستان توضیح داد: سیاست توسعه گلخانه‌های کشور مبتنی بر مطالعاتی بود که توسط وزارت جهاد کشاورزی در اواسط دهه ۹۰ انجام شد و براساس آن پس از تصویب هیئت دولت، توسعه کشت گلخانه‌ای در کل کشور کلید خورد.

وی با اشاره به اینکه در سایه کمک‌های دولت، محصولات کشاورزی از فضای باز به فضای زیرپوشش گلخانه منتقل شدند، بیان کرد: گلستان به دلیل برخورداری از اقلیم‌های متفاوت از جمله مناطقی است که برای توسعه کشت گلخانه‌ای شناسایی شده و در راستای آن دولت برای توسعه گلخانه‌ها در مناطق مستعد، اعطای تسهیلات و صدور مجوز به متقاضیان کمک کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان با اشاره به حمایت‌های جهاد کشاورزی از متقاضیان احداث گلخانه توضیح داد: انجام هر فعالیتی نیاز به دانش و تجربه دارد، از این رو علاقه‌مندان به این حوزه باید از حداقل اطلاعات و دانش در حوزه کشت گلخانه‌ای برخوردار باشند.

وی حداقل مساحت مورد نیاز برای احداث گلخانه در روستاها را چهار هزار متر مربع زمین اعلام کرد و گفت: حداقل سه هزار متر مربع از زمین باید زیر پوشش گلخانه‌ای برود.

برزعلی از علاقه‌مندان به احداث گلخانه خواست که سطوح بالاتری را برای احداث گلخانه انتخاب کنند تا ضمن افزایش درآمد، در آینده امکان صادرات محصولات خود را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: متقاضیان پس از دریافت پروانه تأسیس گلخانه می‌توانند مجوز تغییر کاربری زمین و تأمین انشعابات گاز، برق را دریافت کنند در کنار آن دولت برای حمایت از این افراد، ۸۰ درصد هزینه ساخت گلخانه را در قالب تسهیلات پرداخت می‌کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان با بیان اینکه تسهیلات احداث گلخانه با بازپرداخت پنج‌ساله با یک سال تنفس به متقاضیان اعطا می‌شود، افزود: تسهیلات پرداختی برای احداث گلخانه، از محل تبصره ۱۸ و با کارمزد ۱۸ درصد به متقاضیان تعلق می‌گیرد.

وی از برپایی کارگاه‌های آموزشی مستمر در طول سال برای ارتقای دانش گلخانه‌داران خبر داد و گفت: از سال ۱۳۹۶ تاکنون برای ۴۰۰ طرح گلخانه‌ای به مساحت ۱۰۴ هکتار تسهیلات اعطا شده و ۷۷ طرح گلخانه‌ای نیز به مساحت ۵۶ هکتار در دست ساخت است.

به گفته برزعلی، در یک سال گذشته با توجه به محدودیت منابع مالی، روند اعطای تسهیلات کُندتر شده است اما باز هم حمایت‌های لازم از متقاضیان وجود دارد تا اعطای تسهیلات در اولین فرصت عملیاتی شود.

کد خبر 745344

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • آغاز طرح واکسیناسیون سراسری دام علیه بیماری تب مالت از اردیبهشت
  • وزیر جهاد کشاورزی: برای مشتاقان تولید فرش قرمز پهن می‌کنیم‌
  • توسعه کشت گیاهان دارویی در جهرم
  • توسعه صنعت فرآوری محصولات کشاورزی در بوشهر اولویت است
  • متقاضیان احداث باغ در اراضی شیب‌دار گلستان از نهال رایگان بهره‌مند می‌شوند
  • متقاضیان احداث باغ در اراضی شیبدار گلستان از نهال رایگان بهره‌مند می‌شوند
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای
  • نوسازی ناوگان مکانیزاسیون راه‌حلی مناسب برای تحقق خودکفایی محصولات استراتژیک
  • احیا ۳۵ واحد پرواربندی دام در لرستان