Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی علوی نائینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، تامین نیاز داخل را منوط به سرمایه‌گذاری و تکمیل زیرساخت‌ها دانست و گفت: ایران از لحاظ ذخیره ماده معدنی مشکلی ندارد، عمده مشکل ما نبود سرمایه‌گذار و عدم تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز هست. در حال حاضر برق و گاز کافی و حمل و نقل ریلی در منطقه خور و بیابانک وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی دیگر از مشکلات تولید پتاس را تامین تجهیزات مورد نیاز از طریق واردات دانست.

مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک، از رشد 31 درصدی تولید پتاس خبر داد و گفت: سال 96، 15 هزار تن پتاس تولید شد. این میزان با رشد 31 درصدی در سال 97 به ۱۹ هزار و ۶۴۲ تن رسید. طی سال گذشته، بیش از یک میلیون و ۳۶۶ هزار تن نمک صنعتی با خلوص بیش از ۹۵ درصد تولید شد. همچنین میزان تولید کارنالیت (خوراک کارخانه فرآوری پتاس)، بیش از ۱۶۷ هزار تن بود که نسبت به آمار مدت مشابه سال قبل (۴۷ هزار و ۷۰۰ تن)، ۲۵۰ درصد رشد نشان می‌دهد.

علوی نائینی با اشاره به رشد 5 برابری ذخیره معدن پتاس خور و بیابانک گفت: طی چند سال گذشته با اکتشافات جدید، ذخیره شورابه معدن پتاس خور و بیابانک از ذخیره اولیه ۴۵۰ میلیون متر مکعب، به بیش از 2 میلیارد متر مکعب افزایش یافته است.

وی تصریح کرد:  میزان استخراج ماده معدنی 65 درصد رشد را نشان می‌دهد، به طوری که در سال ۹۷، بیش از ۱۳ میلیون و ۴۲ هزار تن ماده معدنی استخراج شد. این رقم در مدت مشابه سال ماقبل، حدود ۷ میلیون و ۸۷۹ هزار تن بود.

پتاس در صنایع مختلفی استفاده می‌شود؛ اما مهمترین کاربرد آن به عنوان کود شیمیایی در صنایع کشاورزی است. سایر مصارف آن نیز در صنایع غیر کشاورزی، شامل تولید صابون و شوینده‌ها، رنگ‌های شیمیایی و داروها، صنایع شیشه و سرامیک، صنایع غذایی، تهیه گل حفاری و …می‌باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پتاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۷۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات جابجایی اجسام سنگین وارد صنایع می‌شود

شایان ماموریانی اصفهانی، سرپرست لیگ (ادمیرا) at work هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: از طرف دانشگاه آزاد واحد اصفهان در مسابقات شرکت می‌کنیم، دستاورد گروه ما ربات at work بوده که شامل یک بازوی ۶ درجه آزادی و ساختار حرکتی است و می‌تواند تا وزن ۲۲۰ کیلوگرم را حمل کند.

وی افزود: این ربات، داخل صنعت و کارگاه‌های صنعتی کاربرد‌های مهمی دارد، به خصوص زمانی که انسانی نمی‌تواند در محیط حضور داشته باشد و این هوش مصنوعی باید پروژه صنعتی خود را به ثمر برساند.

ماموریانی اصفهانی تصریح کرد: این بازو دقیقا مانند دست انسان کار می‌کند و تا ۱۳ کیلوگرم را می‌تواند بلند کند و پردازش تصویر و پردازش محیط را انجام می‌دهد و به عبارتی ربات همه فن حریف است.

سرپرست لیگ at work هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران ادامه داد: این ربات داخل صنایع نظامی، پزشکی و به خصوص خودروسازی کاربرد دارد؛ چرا که بازو‌های صنعتی وزن زیادی را می‌توانند تحمل کند و در مکان‌هایی که نیازمند جرثقیل یا اپراتور برای بلند کردن اجسام سنگین به کمک انسان است، این ربات به آسانی با نیروی خود قطعات را در مکان‌های هدفمند و از قبل مشخص شده جا به جا خواهد کرد.

ماموریانی اصفهانی گفت: این ربات مشکل بازو و انرژی ندارد، بلکه می‌تواند ۲۴ ساعته با اتصال به برق مرکزی کار کند، همچنین خستگی پذیر نیست و به هزینه زیادی هک احتیاج ندارد.

وی تاکید کرد: این ربات آینده اتوماسیون صنعتی است و به هوش مصنوعی متصل می‌شود و می‌تواند هر وظیفه‌ای را انجام دهد.

تشخیص رنگ به کمک ربات هوش مصنوعی بازوی صنعت 

در ادامه، مهیار نوروزی مسئول برقی ربات گفت: برق‌های این دستگاه به کمک مدار‌ها و دوربین‌های برنامه نویسی شده به تشخیص رنگ اقدام می‌کنند و با استفاده از سنسور‌های محیط داخل محیط حرکت کرده و رنگ‌ها را به کمک اجسام داخل محیط طبق رنگی که دارند جداسازی خواهند کرد و داخل دسته بندی‌های خود قرار می‌دهند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • منشاء صدا در گناوه ناشی از انفجار معدن سنگ کوه بینک بوده است
  • وجود ۱۹۴ معدن فعال در کردستان
  • ربات جابجایی اجسام سنگین وارد صنایع می‌شود
  • استخراج ۲ امتیازی سپاهان از معدن زغال‌سنگ
  • پیش بینی ذخیره سازی بیش از ۶۰۰ هزار تن گندم در لرستان
  • تولید و ذخیره سازی ۴۳ هزار تن بذر گندم در گلستان
  • چرا «طلای ابلهان» واقعا ارزشمند است؟
  • پیگیری راه اندازی موزه معدن در کرمان
  • همایش بزرگ سرمایه گذاران استان سمنان آغاز به‌کار کرد
  • فراخوان انتخاب برترین‌های صنعتی و معدنی ۱۴۰۳ در چهارمحال و بختیاری