Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@12:40:12 GMT

استان زنجان از صنعت حمل و نقل قوی بی‌بهره است

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۷۹۱۲

استان زنجان از صنعت حمل و نقل قوی بی‌بهره است

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان با بیان اینکه با اشاره به اینکه به جز یک شرکت، شرکت‌های خدمات‌رسان حمل و نقل قوی در استان وجود ندارد، گفت: استان زنجان از صنعت حمل و نقل قوی بی‌بهره است. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۸ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، غلامحسین جمیلی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای استانی گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اظهار داشت:  با توجه به اینکه دغدغه سرمایه‌گذاری به عنوان اصلی‌ترین رکن هرگونه توسعه تلقی می‌شود و با توجه به تاکید رئیس جمهور و طبق اعلام ایشان به تمام دستگاه‌ها جهت تسهیل در فرآیند سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و نگاه حمایتی برای تقویت تولید بنگاه‌های اقتصادی که به عنوان اصلی‌ترین نگاه دولت در ابعاد اقتصادی مورد توجه است و تکالیف برای وزارتخانه‌های مختلف از جمله جهاد کشاورزی, میراث فرهنگی, اقتصادی و دارایی تبیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همسو با این دستورالعمل در استان زنجان اقدامات متناسب با ظرفیت باید انجام بگیرد، افزود: ما باید روی نقاط قوت و انتظاراتمان تمرکز کنیم تا موانع برطرف شود.

تورم 61 درصدی کالاهای صادراتی در سال 97+جدولنگرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آشفته بازار صادرات؛ گمرک تعطیل استواکنش کنفدارسیون صادرات ایران به بسته سیاستی جدید بانک مرکزی

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان گفت: توسعه نیازمند ابزارهای خودش است و ما نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم صنعت، بنگاه‌های تولیدی ما و سرمایه گذاری در تمام بخش‌ها اتفاق بیفتد در حالی که استان از صنعت حمل و نقل بی‌بهره است.

وی با اشاره به اینکه به جز یک شرکت، شرکت‌های خدمات رسان حمل و نقل قوی در استان وجود ندارد، بیان کرد: نمی‌توان انتظار داشت استان در حوزه خدمات مالی و بورسی توسعه پیدا کند و سرمایه‌گذاری‌ها مساعد شود در حالی شرکت حسابرسی و مالی در استان نداریم.

جمیلی به مشکلات حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: نباید انتظار داشته باشیم حوزه گردشگری و توریسم در استان گسترش پیدا کند چرا که شرکت خدمات رسان در آن حوزه هنوز شکل نگرفته است.

وی به نبود زیرساخت‌های لازم در زمینه صادرات محصولات کشاورزی در استان اشاره کرد و گفت: صادرات محصولات کشاورزی که از استان‌های مرزی ممنوع شده و صرفاً باید از مبادی اصلی استان‌ها بارگیری شود اما در استان زنجان شرکت‌هایی که در حوزه صادرات محصولات کشاورزی  توانمند باشد کم داریم و لازم است یک ظرفیت‌سنجی در این زمینه انجام شود.

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان به تعدادی از پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی اشاره کرد و گفت: یک سری از این پیمان‌ها می‌تواند مبنای یک تحول اقتصادی و سرمایه‌گذاری برای استان داشته باشد.

به گفته وی یک همت و اراده جمعی می‌تواند ما را در جهت جهانی شدن قرار دهد.

 جمیلی به جشنواره اکو اشاره کرد و گفت: اتاق بازرگانی نیز غرفه‌ای در نمایشگاه داشت و اتفاق خوب آشنا شدن با مجمع گفتمان آسیایی بود که از 2002 بین 32 کشور آسیایی شکل گرفته و ایران نیز به عنوان یکی از اعضای اصلی این مجمع  است و درخواستی از طرف اتاق بازرگانی استان زنجان مبنی بر پذیرش و برپایی اولین فنون اقتصادی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی این کشورها به دبیرخانه ارسال شده بود که جلسه  آن در دوحه قطر برگزار شد و درخواست زنجان به عنوان یک مصوبه در سند پایان این اجلاس آورده شده است.

انتهای پیام/ش

R41375/P/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۷۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲

رئیس کمیسیون انرژی و محیط‌زیست اتاق بازرگانی تهران گفت: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ بی‌شک مرهون فعالیت‌های توسعه‌ای و رشد در صنایع نفت و گاز کشور است.

سعید تاجیک درباره موضوع رشد اقتصادی کشور در سال ۱۴۰۲ به خبرنگار شانا گفت: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ بدون‌ شک مرهون صنایع نفت و گاز است، زیرا پارسال در بخش صادرات غیرنفتی با مشکلاتی مواجه بودیم.

وی با بیان اینکه هدایت نقدینگی به‌سمت پروژه‌های نفت و گاز از طریق استفاده از سرمایه بانک‌ها می‌تواند آثار اقتصادی مطلوبی برای کشور به همراه داشته باشد، افزود: بانک‌ها در تزریق نقدینگی در سال گذشته ضعیف عمل کردند و درواقع بخش خصوصی در سال ۱۴۰۲ نتوانست از این تسهیلات استفاده کند. معتقدم بخش خصوصی را باید بیش از این وارد میدان کرد، نه اینکه به‌نوعی فریز شود.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: امروز بحث سرمایه‌گذاری در نفت، گاز و به‌ویژه پتروشیمی باید جدی دنبال شود، زیرا توسعه این صنایع بدون سرمایه‌گذاری ممکن نیست.

گفتنی است که محمود نجفی‌عرب، رئیس اتاق بازرگانی تهران امروز (سه‌شنبه، ۲۸ فروردین‌) در نشست هیئت نمایندگان این اتاق گفت: طبق آمار ارائه‌شده از سوی گمرک، صادرات نفتی کشور در سال گذشته معادل ۳۵.۹ میلیارد دلار بود که نسبت به سال قبل از آن (۱۴۰۱) ۸.۶ درصد افزایش یافته است.

دیگر خبرها

  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • مسئله اختصاص زمین به طرح جوانی جمعیت باید حل و فصل شود
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان
  • زنجان؛ میزبان بزرگترین رویداد صنعت برق کشور