Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-20@01:37:24 GMT

تعامل بین سازمان بهزیستی و سپاه جهت حل مشکلات اجتماعی

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۸۲۱۸

به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان ، عباس صادق زاده مدیرکل اداره بهزیستی استان در نشست با فرمانده سپاه ثارالله  در خصوص تعاملات بین دو سازمان بهزیستی و سپاه در بحث آسیب های اجتماعی عنوان کرد: باید از ظرفیت ، تفکر و رویکرد سپاه پاسداران برای حل مسائل و مشکلات اجتماعی در جامعه استفاده نماییم .

صادق زاده عنوان کرد : امکانات و امتیازاتی را که  سازمان بهزیستی دارد اعم از زمینه های علمی، تجارب و نقشی که در حوزه های متعدد اجتماعی دارد در کنار ظرفیت های سپاه گذاشته شود تا بتوانیم به خوبی مسئولیتی که بر گردن ما گذاشته شده است و در شان مردم کرمان است به خوبی انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بحث فساد و آسیب های اجتماعی آمار و ارقامی که بیان گر وضع موجود باشد ، وجود ندارد و ما در این زمینه احتیاج به کمک داریم و این مسائل از نوع مسائل جنسی هستند که جامعه و خیرین نمی پذیرند که کمک کنند و دستگاه های دولتی هم محدودیت ها ی خاص خود را دارند و این آدم ها در جامعه قربانی هستند و اگر جامعه این ها را به خود نگیرد و به این افراد کمک نشوند تکثیر میشوند


مدیرکل اداره بهزیستی در خصوص کودکان معتاد افزود: کودکان معتاد به دلیل اینکه هزینه های سم زدایی آن ها بالا است نمی توان آن ها را در کمپ هایی که افراد بزرگ درمان می شوند نگه داری کرد در استان تنها بیمارستان افضلی پور و شهید بهشتی است که همکاری می کنند که آن ها هم محدودیت هایی دارند.

صادق زاده با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در بحث آسیب های اجتماعی بیان کرد: تمام مجموعه ها باید حضور پیدا کنند و  با توجه به بالا رفتن  آمار آسیب های اجتماعی باید مجموعه سپاه و بسیج به کمک بیاید بحث درمان یک طرف است و بحث پیشگیری و آگاه سازی خانواده ها طرف دیگر موضوع است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به این که استان کرمان بیشترین کشفیات مواد مخدر را دارد اما منابع و امکانات کافی برای درمان وجود ندارد اگر شرایطی فراهم شود که بخشی از این کشفیات واموالی که توقیف می شود در خود استان بماند دیگر دغدغه ای در بحث امکانات درمانی نخواهیم داشت .

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۸۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی دو هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان

معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی اصفهان با اشاره به شناسایی ۲ هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان گفت: حدود ۴۷۷ نفر کودک از خدمات ۱۳ مرکز روزانه توانبخشی طیف اوتیسم استفاده می‌کنند.


پژمان پورشبانان افزود: یک مرکز شبانه روزی بستری موقت برای این بیماران فعال است، اما سیاست بهزیستی مبنی بر افزایش مراکز شبانه روزی نیست، زیرا معتقد به استفاده از مراکز روزانه و آموزش از طریق خانواده است.


وی گفت: براساس بررسی‌ها شمار این اختلال در حال افزایش و در پسر‌ها چهار برابر بیشتر از دختر‌ها رخ می‌دهد.
معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی اصفهان ادامه داد: در کنار ارائه خدمات مراکز بهزیستی، روش‌های متمرکز فردی و چهره به چهره و در برخی موارد برگزاری کلاس دو یا سه نفره به صورت گفتار درمانی و کار درمانی با هدف بهبود فرد صورت می‌گیرد.


وی گفت: سن ۲ تا ۵ سالگی دوران طلایی یک فرد اوتیسمی است که باید مداخلات درمانی و آموزشی برای فرد انجام شود که این امور از سال ۱۳۸۰ وارد فرایند توانبخشی بهزیستی و از آن زمان این اختلال درمان می‌شود.


پورشبانیان با اشاره به اینکه عمده برنامه‌های آموزشی بهزیستی متمرکز بر ایجاد تعاملات اجتماعی فرد است، بیان داشت: یکی از روش‌ها برنامه جامع (ABA) است که حوزه‌های مختلفی از جمله مهارت‌های آموزشی، مهارت‌های اجتماعی، شناخت، کارکرد‌های اجرایی، حرکت، مهارت‌های انطباقی، بازی و زبان را شامل می‌شود که اگر به تعداد ساعات لازم انجام شود، برای یک کودک مبتلا به اوتیسم کافی است و این کودکان نیازی به شیوه‌های دیگر ندارند.
اختلال طیف اوتیسم یک اختلال نورولوژیکی است که خودش را در سال‌های اولیه رشد کودک نمایان می‌کند.
این اختلال در بیماران اوتیستیک موجب می‌شود که مغز فرد مبتلا به اوتیسم نتواند در زمینه رفتار‌های اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی به‌درستی عمل کند و مزاحم او برای یادگیری چگونگی ارتباط و تعامل با دیگران به طور اجتماعی می‌شود.
کودکان و بزرگسالان دارای اختلال طیف اوتیسم در زمینه ارتباط کلامی و غیر کلامی، مهارت‌های شناختی معمول، رفتار‌های اجتماعی، فعالیت‌های سرگرم‌کننده و بازی دارای مشکل می‌باشند

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • بازدید از روستاها موجب تقویت تعامل مردم با مسؤولان می شود
  • شناسایی دو هزار و 613 کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • جلسه شورای اجتماعی استان یزد برگزار شد
  • شناسایی دو هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • نیروی زمینی ارتش مشغول انسداد نوار مرزی ایران و افغانستان است
  • اردوی تفریحی جامعه هدف بهزیستی ( زنان سرپرست خانوار) بهزیستی شاهین دژ
  • برگزاری میز خدمت فرماندار چالدران با جامعه هدف بهزیستی
  • اهدای ویلچر به توانخواهان بهزیستی میاندوآب
  • افزایش شور و نشاط اجتماعی در سطح جامعه اعتیاد را کاهش می‌دهد
  • ماجرای خروج کودکان کار اتباع از تهران