Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@21:12:26 GMT

دیدار سفیر اکوادور در ایران با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۸۸۵۸

دیدار سفیر اکوادور در ایران با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست

به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار که در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، به مسائلی نظیر وضعیت کلی محیط زیست در اکوادور و ایران وضعیت هوا، کیفیت سوخت، پلاستیک و پسماند پرداخته شد.

عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این دیدار گفت: امسال از ابتدای سال تا کنون برای اولین بار در ۲۵ ساله گذشته در ۶۰ روز ابتدایی سال حتی یک روز هوای ناسالم نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد افزایش کیفیت سوخت‌های فسیلی و تشدید نظارت بر معاینه فنی خودروها از دلایل اصلی کاهش روند آلودگی هوا در کشور است.

کلانتری با اشاره به مشکلات کشورهای نفت خیز گفت: در این کشورها پلاستیک بی ارزش است و از گذشته به مصرف پلاستیک عادت کردند و معضلی برای محیط زیست کشور است البته توسط سمن‌ها پویشی ایجاد شد تا به جای پلاستیک از کیسه‌های پارچه‌ای استفاده کنند که کار زمان‌بری است.

در ادامه سفیر اکوادور در ایران گفت: ایران زیباتر و بهتر از آن چیزی است که حتی خود مسئولان ایرانی مطرح می‌کنند و به نظرم باید پویشی طراحی کنید تا ایران و زیبایی‌هایش به جهانیان معرفی شوند.

وی درباره وضعیت محیط زیست کشور اکوادور گفت: مردم اکوادور آگاهی بالایی دارند و آموزش زیادی در زمینه محیط زیست دیده‌اند. برای مثال در جزایر آن کشور استفاده از پلاستیک ممنوع است.

سفیر اکوادور در ایران در خصوص وضعیت هوای پایتخت اکوادور گفت: هوای کیوتو به دلیل اینکه جمعیت کمی دارد و از طرفی هم صنایع کربنی در آن نیست، مانند هوای این روزهای تهران تمیز است، اما مشکل آلودگی رودخانه‌ها را داریم و مردم ضایعات را در رودخانه‌ها رها می‌کنند.

کد خبر 4622404

منبع: مهر

کلیدواژه: اکوادور عیسی کلانتری سازمان محیط زیست آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۸۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماند‌ها تهیه شد

ایرج حشمتیبه مناسبت هفته زمین اظهارکرد: با توجه به نامگذاری روز زمین پاک در سال ۱۴۰۳ با شعار «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین» به استقبال این روز رفتیم و به منظور اشاعه فرهنگ محیط زیستی برنامه‌هایی در قالب هفته زمین پاک مدنظر قرار دادیم. 

وی در ادامه گفت: سعی داریم با مکاتبه و فراخوان کلیه دستگاه‌های دولتی به منظور گرامیداشت و اجرای برنامه‌های مختلف در این روز، شرکت در برنامه‌های تلویزیونی، ساخت تیزر و همراهی با خبرنگاران در قالب بازدید‌های یک‌روزه در آگاهی‌بخشی به کلیه آحاد جامعه و دستگاه‌های ستادی و استانی به منظور حفظ محیط زیست قدم تاثیرگذاری برداریم.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: مطابق آمار‌های جهانی استفاده از پلاستیک‌ها از ۱.۵ میلیون تن در سال ۱۹۵۰ به ۲۳۲ میلیون تن در سال ۲۰۱۰ رسیده است و با برآورد ۴ درصدی افزایش میزان سالیانه آنها، قطعا نگرانی برای محیط زیست وجود دارد. 

وی با اشاره به اینکه میکروپلاستیک‌ها به دلیل وجود مواد شیمیایی مضر و قابلیت جذب، انتشار آلاینده‌های آلی پایدار به عنوان تهدیدی برای کیفیت آب و اکوسیستم‌ها تلقی می‌شوند، ادامه داد: پلاستیک‌ها با توجه به منبع تولید به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم می‌شوند و تجمع آنها در سیستم‌های آبی بسیار آسیب‌زاست.

حشمتی اضافه کرد: انواع مختلف بیوپلاستیک‌ها که شامل پلاستیک‌های سلولزی، پلی استر‌های آلیفاتیک، پلی لاکتیک اسید و رزین‌های پلی آمید می‌شوند نیز جزو مخاطرات انسان‌ساخت برای زمین هستند.

وی یادآور شد: حدود ۲۰ میلیون پسماند عادی (شهری و روستایی) و ۴۵ میلیون تن پسماند کشاورزی در سال در سطح کشور تولید می‌شود همچنین تولید ۱۱ میلیون تن پسماند صنعتی و ویژه، ۴۰۰ هزار تن پسماند عفونی سالیانه گزارش شده است. با این مقادیر تولید پسماند در کشور و عدم رعایت ملاحظات دفع اصولی آنها تصور زمین پاک مقدور نخواهد بود.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: ایجاد و گسترش سامانه جامع محیط زیست برای رصد نقل و انتقال پسماند‌ها و مدیریت صحیح آنها از اصلی‌ترین سیاست‌های ما در معاونت است. ابزار‌های برخط نظارت بر حسن انجام تکالیف تولیدکنندگان مطمئنا کمک راهبردی به سازمان خواهد کرد همچنین طی دو سال اخیر ۲۹ جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند برگزار و تکالیف دستگاه‌های اجرایی و میزان پیشرفت پروژه‌های مدیریت پسماند در آن بررسی و تصمیم گیری شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، حشمتی تاکید کرد: رسیدگی به بیش از ۱۰ هزار درخواست در سامانه نقل و انتقال پسماند‌ها نشانگر جدیت سازمان در این بخش است. احصاء و پیگیری وظایف دستگاه‌ها در قانون مدیریت پسماندها، تدوین پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماندها، درخواست اصلاح مواد ۱۲ و ۳۶ آیین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماندها، تدوین و پیگیری انجام آیین‌نامه کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی و سایر موارد در دست اقدام از عملکرد‌های این حوزه در سال پیش است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • چرا نماینده طالبان برای مذاکره درباره حقابه هیرمند به ایران نیامد؟ + جزئیات
  • تجهیز محیط بانان با به‌روزترین فناوری‌های دنیا
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند
  • روزانه ۲۳ تن زباله های پلاستیکی در ایلام تولید می شود
  • دیدار با مدیر کل دفتر بازرسی ،مدیریت عملکرد ،امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری آذربایجان غربی
  • ممنوعیت استفاده از کیسه‌های پلاستیکی در گیلان
  • راه‌اندازی پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی»
  • پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماند‌ها تهیه شد
  • پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی» با ابتکار سازمان حفاظت محیط‌زیست راه‌اندازی شد
  • اقدامات مناسب برای کاهش مصرف پلاستیک انجام شود