Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: براساس گزارش جدید کانون پتنت ایران، این دانشگاه برای ارسال و ثبت پتنت بین المللی رتبه نخست را در کشور از آن خود کرده است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مالک نادری مدیرکل دفتر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه گفت: کانون پتنت ایران که زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت می‌کند گزارشی از روند ارجاع و ثبت اختراع را در کشور اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نادری افزود: باتوجه به برنامه ریزی موثری که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده است براساس اعلام کانون پتنت ایران توانستیم با اختلاف بسیار زیاد در رتبه نخست ارجاع و ثبت پتنت بین المللی در کشور قرار گیریم.
مدیرکل دفتر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: این دانشگاه با ارجاع ۱۰۸ پتنت بین المللی رتبه نخست ارجاع را کسب کرده که براین اساس در مجموع ۲۵ درصد کل پرونده‌های ارسالی پتنت‌های بین المللی در میان دانشگاه‌ها به کانون پتنت، مربوط به دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.
وی اظهار داشت: در ثبت پتنت بین المللی نیز دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ثبت ۲۲ پتنت تایید شده نیز توانست رتبه نخست در کشور را به خود اختصاص دهد. دانشگاه صنعتی شریف و مرکز رشد تجهیزات پزشکی نیز هرکدام با ثبت ۹ پتنت بین المللی در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
مدیرکل دفتر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: این دانشگاه از سوی دفاتر همکار نمونه کانون پتنت نیز با ۲۰۷ امتیاز رتبه اول و دانشگاه صنعتی شریف با ۷۹ امتیاز رتبه دوم و دانشگاه تربیت مدرس با ۶۹ امتیاز رتبه سوم را کسب کرده اند.
نادری گفت: برنامه داریم دفتر پتنت آفیس را در دانشگاه صنعتی امیرکبیر توسعه دهیم و دفتر تیسک مربوط به سازمان مالکیت معنوی را نیز در این دانشگاه راه اندازی کنیم. این دفتر فعالیت‌های مربوط به ارزیابی و توسعه تکنولوژی پتنت برای منطقه و خاورمیانه را پیگیری خواهد کرد.
مدیرکل دفتر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: در سال‌های گذشته تنها پتنت‌ها و اختراعات داخلی که توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران مورد ارزیابی قرار می‌گرفت در ارتقا اساتید نقش داشت، اما باتوجه به عملکرد خوب دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این دانشگاه جز ۵ مرکز داوری اختراعات مورد تایید وزارت علوم انتخاب شده است.
وی اظهار داشت: بنابراین اختراعاتی که از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر مورد داوری قرار می‌گیرد در ارتقا اساتید لحاظ خواهد شد. در دانشگاه درحال برنامه ریزی برای فروش پتنت هستیم و اکنون دو پتنت دانشگاه درخواست کننده خارجی دارد.
نادری عنوان کرد: در سال گذشته قانونی توسط مجلس به عنوان بند ت. تبصره ۹ تصویب شد که براساس آن موسسات و شرکت‌های سود ده باید ۴۰ درصد از بودجه تحقیقاتی خود را برای فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها اختصاص دهند.
وی خاطرنشان کرد: اواخر مردادماه آیین نامه‌های اجرایی این قانون اعلام شد و پس از آن دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تمامی صنایعی که اسامی آن‌ها در لیست این قانون قرار داشت ارتباط ایجاد کرد.
مدیرکل دفتر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: براساس اعلام وزارت علوم و خزانه کشور براساس این قانون دانشگاه صنعتی امیرکبیر قرارداد‌های زیادی با صنایع منعقد کرده است. در مجموع در سال گذشته براساس این قانون دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۱۳ میلیارد تومان قرارداد با صنایع مختلف منعقد کرده است و دانشگاه تهران با حدود ۶ میلیارد تومان در رده‌های بعدی قرار دارد.
وی اظهار داشت: میزان قرارداد‌های صنعتی دیگر دانشگاه‌های کشور براساس این قانون ۲ و یا ۳ میلیارد تومان بوده است. امسال نیز این قانون به عنوان بند ح. تبصره ۹ است که برنامه داریم از ایین مسیر قرارداد‌های بیشتری را منعقد کنیم.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ثبت پتنت بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۸۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استهبان رتبه نخست را در اجرای نهضت ملی مسکن در فارس کسب کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر رضایی در دویست و چهارمین جلسه شورای مسکن استان فارس با اشاره به تلاش‌های محمود طالبان مدیرکل پیشین این اداره کل گفت: تا یک ماه آینده شاهد اتفاقات خوبی در حوزه مسکن خواهیم بود و گره‌های موجود در حوزه مسکن استان باز می‌شوند.

در این جلسه که با حضور استاندار فارس برگزار شده بود، وضعیت عملکرد شهرستان‌های استهبان، کوهچنار، رستم، پاسارگاد، خرّمبید و فراشبند در نهضت ملی مسکن با حضور فرمانداران بررسی شد.

در بررسی آمار عملکرد نهضت ملی مسکن در ۳۷ شهرستان استان فارس، استهبان با رتبه ۳۶ در چهار ماهه اول سال ۱۴۰۲، به عنوان شهرستان نخست استان در پایان سال انتخاب شد به طوری که از عملکرد ۱۲ درصد در فروردین ماه به ۸۰ درصد عملکرد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده بود.

در این جلسه عملکرد شهرستان‌های کوهچنار، رستم، پاسارگاد، خرّمبید و فراشبند و مشکلات پیش روی آنان در حوزه مسکن بررسی و پیگیری شد.

کد خبر 6081395

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین دستاورد‌های حوزه پایداری انرژی
  • رتبه نخست مازندران در صادرات لبنیات
  • پذیرش طرح تغییر اقلیم و تاب آوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف در "یونسکو"
  • اعتبار دانشگاه صنعتی شاهرود ۲۷ درصد بیشتر شد
  • تخصیص اعتبار جدید به ابر رایانه سیمرغ/ افزایش توان و ظرفیت پردازش
  • کسب رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی در جهان
  • رتبه نخست گیلان در تولید مرغ اجداد در کشور
  • تشکر نتانیاهو از انگلیس و آلمان بابت «حمایت‌های بی‌چون و چرا»
  • استهبان رتبه نخست را در اجرای نهضت ملی مسکن در فارس کسب کرد
  • تشکر نتانیاهو از انگلیس و آلمان به خاطر «حمایت‌های بی‌چون و چرا»