Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@16:17:08 GMT

کاهش محدودیت‌ها علیه شرکت چینی «هوآوی»

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۹۳۲۵

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، دولت آمریکا اعلام کرده است که محدودیت‌های اعمال شده علیه هوآوی را با هدف فشار کمتر به مشتریان آمریکایی این شرکت کاهش خواهد داد. این اقدام دولت آمریکا توسط شرکت هوآوی رد شده و اعلام کرده است که آماده مقابله با اقدامات آمریکا است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده است که به شرکت هوآوی اجازه داده خواهد شد تا از کالاهای آمریکایی خرید کند تا گوشی‌های هوآوی موجود در این کشور با اختلال روبه‌رو نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت آمریکا اعلام کرده است که محدودیت‌های بر شرکت هوآوی را به دلیل نقض قوانین تحریمی آمریکا و همینطور امکان جاسوسی برای سایر دولت‌ها اعمال کرده است.

«ویلبور راس» وزیر تجارت آمریکا در روز دوشنبه گفت: «دولت قصد دارد به شرکت‌های آمریکایی که پیش از این از تجهیزات این شرکت استفاده می‌کرده‌اند فرصتی دهد تا شرکت دیگری را جایگزین قطعات خود کنند».

راس ادامه داد: «این فرصت به اپراتور های روستایی و کاربران تلفن همراه این شرکت که از «هوآوی» استفاده می‌کرده‌اند، امکان خواهد داد تا شرکت دیگری را جایگزین قطعات خود کنند».

وی ادامه داد: «هدف کلی از این مهلت عدم خسارت به تلفن‌های همراه و اینترنت است. این مهلت تسلیم نامه نیست. بلکه محافظت از اهالی خانه است».

«رن ژنگ فی» بنیانگذار این شرکت در مصاحبه‌ای با شبکه «سی سی تی وی» که زیر نویس آن توسط این شبکه منتشر شد، گفت: «اقدامات آمریکا نشان می‌دهد که دولت آمریکا توانایی ما را دست کم گرفته است و این مهلت نیز دردی را دوا نمی‌کند چرا که این تحریم از بنیان غلط است.»

وزارت خزانه‌داری آمریکا گفته است این مهلت تا ۹۰ روز باقی خواهد ماند و ممکن است قابل تمدید باشد.

هوآوی به دلیل انجام اقدامات بانکی با ایران و خروج ارز و دور زدن قوانین تحریم مواجه است که شرکت هوآوی همیشه این ادعاها را رد کرده است.

در سال ۲۰۱۸ هوآوی بالغ بر ۷۰ میلیارد دلار خرید انجام داده است که ۱۱ میلیارد دلار آن به آمریکا توسط شرکت‌های اینتل، کوآلکووم و میکرون سرازیر شده است.

«جان نوفر» رئیس هیئت صنفی تولید کنندگان قطعات نیمه هادی آمریکا معتقد است که آمریکا باید اقدام‌های تنبیهی را علیه هوآوی کمتر کند.

وی گفت: «ما امیدواریم که دولت آمریکا این معافیت را تمدید کند در غیر اینصورت شرکت‌های مخابراتی متضرر خواهند شد.»

«زد تی ای» دیگر شرکت چینی تولید کننده قطعات الکترونیکی که در سال گذشته در برابر محدودیت‌ها و تحریم‌های آمریکا قرار گرفت، نهایتا با پرداخت یک میلیارد دلار جریمه و ۴۰۰ میلیو0

 

 ن دلار وثیقه در قالب ضمانت برای تغییر مدیران این شرکت، به بازار مخابراتی بازگشت و این تحریم‌ ها در تاریخ ۱۳ جولای برداشته شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۹۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادگاه عالی آمریکا درباره اسلحه ارواح تصمیم می‌گیرد

دادگاه عالی آمریکا درباره کنترل قوانین مربوط به نوعی سلاح دست ساز تصمیم گیری می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دادگاه عالی آمریکا در مورد کنترل قوانین مربوط به نوعی سلاح دست ساز موسوم به «اسلحه ارواح» تصمیم گیری می کند.

براساس این گزارش، دادگاه عالی در مورد قوانین فدرال مربوط به کنترل استفاده از «سلاح‌های دست ساز ارواح» تصمیم گیری می کند در حالی که دولت جو بایدن با افزایش چشمگیر استفاده از این سلاح های غیر قابل ردیابی در جرایم سراسر کشور مبارزه می کند.

بر این اساس، قضات دیوان عالی با  بررسی درخواست تجدیدنظر دادگاه رده پایین تر دریافتند که اداره مشروبات الکلی، دخانیات، سلاح های گرم و مواد منفجره(ATF) در سال 2022 ، از صلاحیت و حد خود در تصویب قوانین مربوط به قطعات مختلف این اسلحه ها، فراتر رفته است.

سلاح های ارواح نوعی سلاح های دست ساز هستند که افراد می توانند کیت آن را خریداری کرده و به راحتی در مدت زمان کوتاهی با وصل کردن قطعات مختلف آن در کنار هم، سلاحی مرگبار و بدون سریال ساخت و غیر قابل ردیابی بسازند.

قرار است بررسی این پرونده در دوره بعدی دیوان عالی که در ماه اکتبر آغاز می شود، صورت گیرد.

در قانون ATF، تولید سریع سلاح های دست ساز که قطعات آن به راحتی به صورت آنلاین و بدون الزامات فدرال مانند شماره سریال یا بررسی پیشینه خریدار، فروخته می شود، مورد نظر است. ویژگی هایی که این سلاح ها را تبدیل به سلاح هایی جذاب برای مجرمان و دیگر افرادی کرده که به صورت قانونی اجازه خرید اسلحه را ندارند.

همچنین در این قانون تعریف از یک سلاح گرم تحت قوانین فدرال سال 1968 با نام قانون کنترل اسلحه برای شامل شدن قطعات و کیت های مختلفی که بالقوه تبدیل به یک اسلحه می شود، گسترش یافته است. لزوم درج شماره سریال و ملزم کردن تولید کنندگان و فروشندگان به دریافت مجوز برای اسلحه، از دیگر مفاد این قانون است. طبق این قانون، فروشندگان باید پیش از فروش سلاح، پیشینه خریدار را بررسی کنند.

شاکیان و مدعیان این پرونده شامل تولید کنندگان قطعات اسلحه، مالکان شرکت های مختلف اسلحه سازی و دو گروه حامی سلاح، برای مسدود کردن این قانون در دادگاه فدرال تگزاس دادخواست داده‌اند.

براساس اعلام اداره ATF ، ادارات پلیس در سراسر کشور، با موج فزاینده جرایمی که در آنها از اسلحه ارواح استفاده شده است، روبرو هستند، اسلحه هایی که سالانه دهها هزار قبضه از آنها تولید می شود.

با این حال اسناد منتشر شده در دادگاه نشان می دهد سلاح های ارواح تقریبا غیرقابل ردیابی هستند. اما ATF با موفقیت خریداران بدون مجوز را ردیابی کرده و طی سال های 2016 تا 2021، کمتر از یک درصد اسلحه‌های بدون سریال را از صحنه های جرم کشف کرده است.

بالا گرفتن خشونت‌های مسلحانه در آمریکا تا حدی است که هر هفته شاهد تیراندازی‌های خونین در نقطه‌ای از ایالات متحده هستیم. این تیراندازی‌ها در مکان‌های عمومی مانند مدارس، مراکز خرید و کلیساها به شکل چشمگیری افزایش یافته است. بسیاری از این جرایم با این نوع سلاح ها انجام شده است.

گفته می‌شود آمار بالای تیراندازی‌های جمعی در آمریکا موجب اضطراب و ناامنی مردمی شده و بحث‌های سیاسی زیادی را به راه انداخته است. منتقدان افراطی‌های جمهوری‌خواه حامی سلاح را به همکاری خیانت‌آمیز با لابی‌های اسلحه متهم می‌کنند.

در سال‌های اخیر، گروه‌های لابی ضد اسلحه البته در آمریکا نفوذ پیدا کرده‌اند ، اما در راس سیاست، به دلیل توازن قوا در سنا و محدودیت‌های سیستمی، هنوز کار چندانی انجام نشده است. بنابراین جمهوری خواهان همچنان در کنار صاحبان اسلحه هستند و دموکرات ها با پروژه های خود به جایی نمی رسند. برخی می گویند، بایدن به سادگی می تواند دستورات اجرایی صادر کند، یا وضعیت اضطراری بهداشت عمومی را اعلام کند و با توجه به تلفات خشونت با سلاح، اقدامات متقابل را انجام دهد. با این حال، در هر دو مورد، لغو این امر آسان خواهد بود و تا انتخابات بعدی هم تنها چند ماه دیگر باقی مانده است.

انجمن ملی سلاح آمریکا (NRA) یکی از قدرتمندترین سازمان های غیرنظامی در این کشور است که منافع صاحبان اسلحه و کسانی را که آن را ضروری می دانند هدایت می کند.

این انجمن ممکن است در سال‌های اخیر بخشی از نفوذ خود را از دست داده باشد و دیگر به اندازه سال 2016 که حدود 54 میلیون دلار برای مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری هزینه کرد قدرت مالی نداشته باشند. اما لابی اسلحه و حامیان آن پس از آن هم حدود 33 میلیون دلار در انتخابات ریاست جمهوری 2020 سرمایه گذاری کردند. یکی از اهداف اصلی آن ها جلوگیری از قوانین سختگیرانه علیه صاحبان اسلحه است.

در این شرایط، دموکرات های حاکم به ویژه طرفدار قوانین سخت گیرانه حمل اسلحه هستند، در حالی که جمهوری خواهان مخالف آن هستند. اما اکثریت نمایندگان سیاسی آمریکا علیه کشیدن دیوار قانونگذاری در مجلس سنای ایالات متحده در برابر این مسئله هستند. برای اجرای چنین پروژه ای اکثریت 60 درصدی در کنگره لازم است که وجود ندارد.

قاضی آمریکایی ممنوعیت حمل اسلحه با ظرفیت بالا را لغو کردخشونت با اسلحه بخشی از فرهنگ آمریکا

 

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • تحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • جهاد اسلامی کمک‌های آمریکا به اشغالگران را محکوم کرد
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • کنعانی ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی را محکوم کرد
  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۴ شخص و ۲ شرکت تحریم شدند
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد
  • دادگاه عالی آمریکا درباره اسلحه ارواح تصمیم می‌گیرد
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد