Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-24@22:24:40 GMT

آسوشیتدپرس به نقل از مردم تهران: جنگ نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۹۳۵۵

آسوشیتدپرس به نقل از مردم تهران: جنگ نمی‌شود

به گزارش جهان نيوز، دویچه وله فارسی می‌نویسد: «خبرنگار آسوشیتد‌پرس که با افراد مختلفی در تهران صحبت کرده، در گزارش خود نوشته است اغلب کسانی که در خیابان‌های تهران با او صحبت کرده‌اند -از پیر گرفته تا جوان و مرد و زن چادری یا روسری بر سر- معتقد بوده‌اند که جنگی میان ایران و امریکا درنخواهد گرفت، اما اگر جنگ شود آن‌ها از کشور خود دفاع خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
این شروع گزارش است و نگاه متفاوت مردم تهران به جنگ را نسبت به رسانه‌های مخالف ایران نشان می‌دهد. رسانه‌های مخالف خصوصاً بی‌بی‌سی و رویترز در یکی دو هفته اخیر تلاش زیادی کردند فضای خلیج فارس و تنش‌های کلامی میان ایران و امریکا را در آستانه یک جنگ قریب‌الوقوع نشان دهند. بی‌بی‌سی فارسی در این مدت بار‌ها از کلیدواژه تنش در خلیج فارس استفاده کرد و حتی جلسه اضطراری شورای امنیت برای بررسی موضوع سوریه را به دروغ جلسه‌ای اضطراری برای ایران دانست. با این حال، گزارش میدانی خبرنگار یک رسانه غیرایرانی می‌گوید که مردم تهران معتقد هستند جنگ نمی‌شود. آنچه از آسوشیتدپرس نقل کردیم، از دو جهت قابل افتخار است؛ اول آنکه مردم فریب عملیات روانی دولت امریکا و رسانه‌های مخالف ایران را نخورده‌اند و می‌دانند جنگی در کار نیست و دوم آنکه می‌گویند اگر جنگ شود، از ایران‌مان دفاع می‌کنیم.

اما همین مردم نگرانی‌هایی هم دارند که مربوط به دولت است و باید به خواست آنان رسیدگی شود؛ نگرانی به دلیل گرانی. دویچه وله نوشته: «بسیاری از کسانی که با آسوشیتدپرس صحبت کردند به وضعیت اقتصادی کشور اشاره کردند و بیشتر از احتمال جنگ میان ایران و امریکا نگران گرانی بودند.»

هم پای رسانه‌های مخالف خارجی، برخی اصلاح‌طلبان هم در این هفته‌ها مردم را از جنگ ترساندند. هفته‌نامه صدا که با طرح روی جلد خود گویی همچون بولتن داخلی وزارت دفاع امریکا مانور قدرت نظامی برای امریکا راه انداخت، یکی از این موارد بود. روز گذشته هم در حالی که دویچه وله چنین گزارشی از مردم ایران کار کرد که «جنگ نمی‌شود»، روزنامه همشهری، به نقل از الهه کولایی نوشت: «باید هوشیار بود. حجم عظیم سلاح و نیرو‌های نظامی در منطقه بسیار حساس مانند خلیج فارس و پیرامون آن فی‌نفسه نگرانی و تهدید را شدت می‌بخشد و در چنین وضعیتی خویشتن‌داری و توجه به هشدار‌های لازم بیش از پیش اهمیت پیدا می‌کند. بسیاری از جنگ‌ها و درگیری‌های نظامی نه بر پایه طراحی‌های از پیش تعیین شده، بلکه براساس تصادف‌ها و تصمیم‌گیری‌های آنی و نادرست شکل گرفته است.»   منبع:روزنامه جوان کپی متن خبر برچسب ها: آسوشیتدپرس جنگ آمریکا

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: آسوشیتدپرس جنگ آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۹۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاوردهای اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت/ استقبال پر شور ملت پاکستان

به گزارش قدس آنلاین رایزن فرهنگی پاکستان با اشاره به اینکه مردم این کشور، استقامت و مقاومت و شجاعت ملت ایران را ستایش می‌کنند، گفت: همواره به‌رغم سختی‌های فراوانی که استکبار جهانی بر مردم ایران تحمیل کرده با استقامت و شجاعت وصف‌ناپذیری در مقابل همه قدرتمندان عالم ایستاده‌اند.

 رایزن فرهنگی پاکستان با تاکید بر این مطلب، افزود: مردم ایران روی مواضع خودشان محکم و پابرجا هستند و مردم پاکستان این استقامت‌ها و شجاعت‌ها را گرامی می‌دارند و بزرگ می‌دانند. به این خاطر است ملت ایران در چشم ملت پاکستان و مردم این کشور، ملتی بزرگ و قابل تقدیر و ستایش است.

عملیات وعده صادق این علاقه را بیشتر هم کرد

وی درباره خوشحالی مردم از انتقام سخت یا همان وعده صادق، نیز افزود: نماد و نمود این بزرگی و عظمت در روزهای اخیر همان دفاع شجاعانه و پاسخ مقتدرانه عزیزان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به رژیم صهیونیستی بود. اگر مردم پاکستان به ایران اسلامی و مردم ایران و رهبران ایران تا قبل از این پاسخ دندان‌شکن، علاقه‌مند بودند این علاقه‌مندی ظرفِ چند روز گذشته‌ای که از این پاسخ می‌گذرد ده‌ها برابر بیشتر شد و در ملاقات‌های مردمی که ما با مردم پاکستان و حتی با برخی از دولتمردان پاکستان داریم اولین نکته‌ای را که یادآوری می‌کنند همین است که آنچه آرزوی دیرینه جهان اسلام بود امروز توسط جمهوری اسلامی ایران محقق شد. با این نگاه مردم پاکستان و دولتمردان پاکستان میزبان ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران بودند.

چرا محدودیت استقبال پیش آمد؟

مشکی درباره دلیل محدودیت استقبال و اجازه ندادن به برخی از تجمعات خیابانی برای استقبال از رئیس‌جمهور ایران، تأکید کرد: طبیعی است در چنین فضایی با آن علاقه‌مندی که به زمینه‌هایش اشاره کردم چقدر می‌تواند استقبال از طرف مردم پاکستان، استقبال پرشور و هیجان‌انگیزی باشد. به‌رغم اینکه شرایط امنیتی در پاکستان شرایط به هر حال ویژه‌ای است و دولت عزیز پاکستان برای حفظ امنیت سفر رئیس جمهور کشور ایران و هیئت همراه مجبور بود تدابیری را اتخاذ کنند و نمی‌توانستند تجمعات خیابانی را اجازه بدهند، اما ما شاهد بودیم در مسیر کاروان ریاست محترم جمهور در شهرهای لاهور و کراچی به ویژه کاروان‌های استقبال مردمی شکل گرفت و برخی از تصاویری که امکان انتشار آنها بود شاهد این مسئله است.

تصاویر شگفت انگیزی که هم در اخبار سراسری ایران و رسانه‌های جمعی ایران منتشر شد

وی ادامه داد: در شهر اسلام‌آباد که مقصد اول سفر رئیس‌جمهور ایران بود ما شاهد تلاش مردم برای استقبال عمومی بودیم که اشاره کردم به دلیل شرایط ویژه، این امکان فراهم نشد، اما در نشست‌های نخبگانی و نشست‌هایی که با شخصیت‌های تراز اول اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و ادبی در محل اقامت ریاست محترم جمهور برگزار شد این علاقه، این عشق و ارادت به نمایش گذاشته شد که تصاویر آن در اخبار سراسری جمهوری اسلامی ایران و اخبار رسانه‌های جمعی کشور پاکستان منتشر شد. البته آن چیزی که به نمایش گذاشته شد قطره‌ای از دریایی بود که مردم پاکستان تلاش داشتند به نمایش بگذارند. اما به دلیل شرایط خاص امکان ظهور و بروز آن خیلی فراهم نشد.

استقبال از رئیس‌جمهور در کراچی و لاهور

رایزن فرهنگی پاکستان به شور مردم در لاهور و کراچی اشاره کرد و افزود: در شهرهای لاهور و کراچی این فضا قدری فراهم‌تر شد، اما آنچه در واقعیت میدان بود شاید رسانه‌ها نتوانند به تصویر بکشند. بازتاب‌هایی که ما الان در حال رصد آنها هستیم در رسانه‌های مکتوب و مجازی و رسانه‌های دیداری و نوشتاری همه مملوء از شور، سپاس و تقدیر از انجام شدن سفر و مواضع بسیار خوب رئیس جمهور ایران در این سفر هستیم و همچنان موج خوشحالی همچنان که قبل از این سفر شروع شده بود همچنان بعد از گذشت یک روز از پایان سفر ادامه دارد و پیش‌بینی این است در روزهای آینده این موج ادامه داشته باشد و حتماً این سفر یک نقطه عطفی برای گسترش روابط همه جانبه ایران و پاکستان خواهد بود.

این سفر افق‌های بلندتری را پیش‌روی دو کشور گذاشت

مشکی در پایان تاکید: ما در پاکستان شاهد بودیم که برخی از کشورهای منطقه و برخی از قدرت‌های فرامنطقه‌ای خیلی تلاش داشتند برای این سفر محدودیت‌های فراوانی ایجاد کنند حتی اگر بتوانند اصل سفر را تحت‌الشعاع قرار دهند، اما با لطف خدای متعال سفر به خوبی انجام شد و هم دستاوردهایی که این سفر داشت چه دستاوردهای اجتماعی و چه دستاوردهای سیاسی و منطقه‌ای در همین مدت کوتاه بازتاب خودش را داشت و حتماً در ادامه و آینده پس از این سفر، شاهد بازتاب‌های بیشتر و گشوده شدن افق‌های بلندتری در روابط دو کشور خواهیم بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاوردهای اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت/ استقبال پر شور ملت پاکستان
  • مخالف آشکار دولت رئیسی با تعطیل شدن روز شنبه /از مجلس تعجب می کنیم!
  • درخواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • چرا ایران بزرگ و قدرتمند نمی‌خواهد وارد جنگ با اسرائیل شود؟
  • خبرگزاری مهر خلاء رسانه ای در شهرستان های تهران را پر کرده است
  • قتل هولناک پدر به دست دختر جوان | همکاری ۲ پسر در اجرای نقشه قتل | متهم: پدرم با زندگی من در خانه مجردی مخالف بود!
  • مردم ایران چگونه می‌توانند به مردم جهان کمک کنند؟
  • رادیو ۸۴ ساله شد/ اینجا تهران است، رادیو ایران
  • پیشنهاد مذاکره مستقیم با آمریکا برای استحاله اراده ملت ایران/ روزنامه شرق: ایران در عملیات وعده صادق صهیونیست‌ها را پشت خط ترس نگاه داشت
  • چالش‌های سیاست خارجی در ۱۴۰۳؛ ایران با کدام پرونده‌های مهم روبروست؟