Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز در ادامه افتتاح طرح‌های توسعه منابع آب و خاک در ۱۲ استان مرزی کشور، با حضور وزیر نیرو و رئیس جمهور، طرح‌های توسعه منابع آب و خاک استان آذربایجان‌غربی شامل ۸ پروژه در قالب ۴ طرح افتتاح خواهد شد. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۰ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طرحهای توسعه منابع آب و خاک 12 استان مرزی کشور وارد مرحله جدیدی شده و در این مرحله، امروز با حضور وزیر نیرو و رئیس جمهور، طرح‌های توسعه منابع آب و خاک استان آذربایجان‌غربی شامل 8 پروژه در قالب 4 طرح افتتاح خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرحهای توسعه منابع آب و خاک در 12 استان مرزی کشور (سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، آذربایجان‌شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام و خوزستان) با هدف تأمین آب مورد نیاز شرب، کشاورزی و صنعت، چشم‌انداز مناسبی را برای توسعه اقتصادی در این مناطق ایجاد کرده و می‌تواند نقش اساسی در توسعه پایدار استانهای مرزی، ارتقای معیشت، بهبود استانداردهای زندگی مردم، کاهش فقر، توزیع مناسب درآمد و تقویت هویت ملی و تعلق سرزمینی را در استانهای مرزی داشته باشد. این طرحها گام مهمی در جهت دستیابی به توسعه پایدار با رعایت تاب‌آوری اکوسیستم‌های طبیعی است.

با عزم جدی دولت، از سال 1393 اجرای طرح های توسعه منابع آب و خاک در 12 استان مرزی کشور در قالب 61 طرح و 120 پروژه با هزینه کردی بالغ بر 270 هزار میلیارد ریال، سرعت یافت.

درحال حاضر، تعداد زیادی از این طرح ها در استان های مرزی کشور آماده بهره برداری هستند که در این مرحله، طرحهای توسعه منابع آب و خاک استان آذربایجان غربی توسط ریاست محترم جمهوری افتتاح میگردد.

در این سفر، طرح توسعه بهره‌برداری از رودخانه ارس در محدوده آذربایجان غربی (کرم آباد)، طرح سد سیلوه و شبکه‌های آبیاری و زهکشی، طرح سد و نیروگاه سردشت و طرح غازان، از مواردی است که توسط رئیس جمهور افتتاح می شود.

سد مخزنی کرم آباد، شامل یک سد خارج از بستر بوده که با حدود 21 کیلومتر خط انتقال و سه ایستگاه پمپاژ، به میزان 19250 هکتار از شبکه های آبیاری مدرن را آبیاری خواهد کرد. در این مرحله 8400 هکتار از این اراضی، آماده بهره‌برداری است.

ساختمان سد و نیروگاه سردشت شامل یک سد خاکی با هسته رسی بوده که علاوه بر استحصال انرژی پاک برق‌آبی سالانه به میزان 421 گیگاوات ساعت، آب شرب شهرهای سردشت و ربط را نیز تأمین خواهد کرد.

ساختمان سد و شبکه آبیاری و زهکشی سیلوه با هدف تأمین آب مورد نیاز برای 12960 هکتار از اراضی اطراف شهرستان پیرانشهر و مسیر کانال جَلدیان احداث شده است که در حال حاضر 4000 هکتار شبکه آبیاری درجه 1 و 2 به بهره‌برداری خواهد رسید.

ساختمان سد و شبکه آبیاری و زهکشی غازان شامل سد انحرافی بویلاپوش با قابلیت تنظیم 51 میلیون مترمکعب آب نابهنگام رودخانه قطورچای و تأمین و توسعه آب بهنگام برای 6500 هکتار اراضی کشاورزی احداث گردیده که در این مرحله 3300 هکتار از آب آن بهره‌مند خواهند شد.

در این مرحله 16000 هکتار از اراضی منطقه به زیر کشت می‌رود و در صورت تکمیل این طرح‌ها، 46500 هکتار شبکه آبیاری مدرن در این مناطق ایجاد و از محل تولید نیروی برق‌آبی، سرجمع 450 گیگاوات ساعت در سال انرژی برق تولید خواهد شد.

تاکنون در این پروژه‌ها 3600 میلیارد تومان هزینه شده و در این مرحله بخش‌هایی از این طرح‌ها با هزینه کرد 2200 میلیارد تومان افتتاح یا آبگیری می‌شوند. با کمک این پروژه‌ها، آب شرب برای بیش از 400 هزار نفر تامین شده و 11700 نفر بصورت مستقیم و 40000 نفر بصورت غیرمستقیم مشغول بکار می‌شوند.

طرح‌های توسعه منابع آب و خاک در 12 استان مرزی افتتاح می‌شود
انتهای پیام/ R32317/P/S7,80/CT1 واژه های کاربردی مرتبط شرکت مدیریت منابع آب

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت مدیریت منابع آب شرکت مدیریت منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۹۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی‌های ایران به «بانک توسعه اسلامی» را به صفر رساندیم

به گزارش خبرنگار مهر، «سید احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد امروز در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مراجع بین‌المللی که برای تأمین مالی پروژه‌ها استفاده می‌شود، بانک توسعه اسلامی است و هفته آینده پنجاهمین سالگرد تأسیس این بانک در عربستان سعودی با حضور ۴۷ کشور برگزار می‌شود.

وی‌افزود: متأسفانه در سال‌های گذشته تأمین مالی از سوی این بانک صورت نمی‌گرفت و یکی از اولویت‌های ما رفع موانع پرداخت اقساط کشور بود تا کاری کنیم این بانک برای ۱۱ پروژه عمرانی ما تأمین مالی کند.

وزیر اقتصاد تاکید کرد: این اتفاق رخ داده و ما مسیر دور زدن تحریم در پرداخت بدهی ایران به این بانک را پشت سر گذاشتیم و بدهی‌های ایران را تا سال ۱۴۰۲ به صفر رساندیم و فرآیند بازپرداخت اقساط ۱۱ پروژه عمرانی آغاز شده است.

کد خبر 6086750

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۱۰۰ هکتار از اراضی دولتی درشهرستان مرزی میرجاوه
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • بدهی‌های ایران به «بانک توسعه اسلامی» را به صفر رساندیم
  • پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد
  • توسعه پایانه های مرزی و افزایش پروازها میان ایران و پاکستان
  • کشف بیش از ۲۸ هزار عدد قرص قاچاق در هنگ مرزی تایباد
  • توسعه پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان
  • رئیسی عازم پاکستان و سریلانکا شد/ رئیس جمهور: ایران مصمم به برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با کشورهای همسایه است