Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-03-28@18:26:09 GMT

اهمیت آموزش قرآن در میان مسلمانان کومور

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۹۹۹۶

اهمیت آموزش قرآن در میان مسلمانان کومور

به گزارش ایکنا، «امام الدین»، دانشجوی رشته ادبیات عرب در جامعةالمصطفی العالمیه از کومور درباره روش آموزش قرآن در کشورش گفت: آموزش قرآن در کومور از سن 4 یا 5 سالگی شروع می شود؛ والدین حروف عربی را بر روی قطعه‌ای از چوب می‌نویسند و دانش‌آموزان با استفاده از آن، حروف را فرا می‌گیرند. پس از یادگیری این حروف، در مدرسه جشن گرفته و بین دانش‌آموزان شیرینی پخش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانش‌آموزان پس از یادگیری حروف، ابتدا سوره حمد تا نبأ را می‌خوانند و سپس سوره بقره تا پایان قرآن خوانده می‌شود.

همچنین پس از فراگیری روخوانی کل قرآن توسط دانش‌آموزان، معمولا والدین گوسفند یا بزی را قربانی می‌کنند و غذایی از آن تهیه و در مدرسه میان دانش‌آموزان توزیع می‌شود. این امر نشان‌دهنده اهمیت یادگیری قرآن برای مردم کشور من است.

دانش‌آموزان پس از آموزش قرآن در مدارس قرآنی، در 6 سالگی به مدارس رسمی می‌روند. در این مدارس، دروس با سیستم مدارس کشور فرانسه تنظیم شده است و دروس دینی کمتر تدریس می‌شود .

وی درباره قرآن خوانی در ماه رمضان در کومور گفت: در این ماه مردم در مساجد جمع می‌شوند و هر نفر یک صفحه قرآن می‌خواند تا یک جزء در هر روز خوانده شود.

مجمع‌الجزایر کومور (قمر) در جنوب شرق آفریقا در آب‌های اقیانوس هند قرار دارد. مساحت آن 2200 کیلومتر مربع است. این کشور عضو اتحادیه عرب به شمار می رود.

99 درصد از جمعیت بیش از یک میلیون نفری این کشور، مسلمان و پیرو مذهب مالکی هستند و زبان رسمی این کشور فرانسوی و عربی است.

بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «قرآن معنای زندگی» همزمان با ماه مبارک رمضان از 21 اردیبهشت تا 4 خرداد در مصلای حضرت امام خمینی (ره) در حال برپایی است.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا جامعه المصطفی العالمیه کومور یادگیری قرآن نمایشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۹۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس و ادارات دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ تعطیل است؟

به گزارش خبرآنلاین،اعلام تاریخ جدید بازگشایی مدارس بعد تعطیلات عید مشخص شد.

نه صبح در گزارشی نوشت: دانش آموزان تا پایان ۲۸ فروردین باید به مدرسه می‌رفتند.اما بیشتر دانش آموزان از تاریخ ۲۶ اسفندماه به مدارس نرفتند و مدارس به صورت نیمه تعطیل بود.

بعد از تعطیلات نوروز دانش آموزان از تاریخ ۱۴ فروردین باید به مدرسه بروند و مدارس دایر است.

سیزده به در که همان روز طبیعت است مصادف است با روز دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ و ۲۳ رمضان ۱۴۴۵ و تعطیل رسمی است. با توجه به اینکه برخی از دانش آموزان و اولیا در سفر هستند و در این فکر هستند که مدارس تعطیل می‌شود احتمال می‌رود که این روز تعطیل باشد، اما طبق هر سال مدارس از روز ۱۴ فروردین به صورت حضوری باز است.

آیا دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ تعطیل است؟

تا این لحظه دولت هیچ تصمیمی برای تعطیل رسمی اعلام کردن این روز نگرفته است؛ و مدارس و ادارات در روز ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ فعال هستند.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888408

دیگر خبرها

  • توانمندسازی ۱۸۳ آموزگار ابتدایی در طرح افق شاهد
  • هرگونه توسعه و پیشرفت کشور از آموزش و پرورش آغاز می شود
  • توانمندترین افراد جذب آموزش و پرورش شوند
  • نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود/ ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز
  • شرکت هزار دانش آموز قمی در طرح اعتکاف علمی مدارس
  • ساده‌زیستی در میان دانش‌آموزان استان قزوین ترویج شود
  • سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس تحویل آموزش‌وپرورش قم داده شد
  • مدارس و ادارات دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ تعطیل می‌شوند؟
  • مدارس و ادارات ۱۴ فروردین تعطیل است؟
  • مدارس و ادارات دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ تعطیل است؟