Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@15:37:59 GMT

1162 هکتار از اراضی منابع طبیعی کردستان رفع تصرف شد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۰۲۴۰

1162 هکتار از اراضی منابع طبیعی کردستان رفع تصرف شد

سنندج - ایرنا - رئیس اداره حقوقی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: در سال گذشته یک هزار و 162 هکتار از اراضی منابع طبیعی این استان رفع تصرف شده است.

کاوه اورک بختیاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: این میزان رفع تصرف در یک هزار و 696 فقره پرونده و بر اساس اجراییه صادره واحدهای اجرای احکام دادگستری شهرستان‌ها انجام پذیرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: در این مدت 154 فقره پرونده جرائم و تخلفات ماده 42 قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع در زمینه قطع درختان به میزان 12 هزار و 225 اصله درخت و نهال و 30 فقره پرونده اجرای ماده 43 قانون این برای بوته کنی تشکیل شده است.
رئیس اداره حقوقی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان افزود: برای اجرای ماده 48 قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع یک هزار و 696 فقره پرونده مربوط به قاچاق محصولات جنگلی و مرتعی به میزان 26 تن نیز تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شده است.
اورک بختیاری گفت: میزان برخورد و تشکیل پرونده تخریب و تصرف در اراضی منابع طبیعی در سال گذشته یک هزار و 650 فقره پرونده و با مساحت یک هزار و 303 هکتار در اجرای مفاد ماده 55 و تخریب و تصرف عدوانی بوده است.
وی افزود: در شرایط مطلوب صیانت و حفاظت از هر 10 هزار هکتار جنگل و هر 50 هزار هکتار مرتع به تفکیک یک نفر نیروی آموزش دیده و متخصص نیاز دارد و انتظار می رود مردم و فعالان منابع طبیعی نیز به عنوان حافظان انفال الهی در این خصوص همکاری و مشارکت فعالانه در حفاظت از منابع طبیعی داشته باشند تا بتوان این ثروت‌های خدادادی را به خوبی حفاظت کنیم .
وی تاکید کرد: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان در این زمینه آماده است گزارش های تخریب و تصرف و قطع درختان خودرو و جنگلی و آتش سوزی های احتمالی را از طریق سامانه تلفنی رایگان 1504 دریافت و رسیدگی کند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، از مساحت 2 میلیون و 937 هزار هکتاری استان کردستان، بیش از 60 درصد آن شامل یک میلیون و 587 هزار هکتار آن را مراتع و جنگل تشکیل می دهد.
20 درصد از مراتع استان کردستان جزو مراتع درجه یک (متراکم) است که در هر هکتار از مراتع درجه یک سالانه بیش از 450 کیلوگرم علوفه خشک تولید می شود و مابقی مراتع درجه 2 (نیمه متراکم) هستند.
در مجموع 67 هزار خانوار روستایی استان بهره بردار بخش مراتع هستند و بهره برداران کردستانی 6.5 درصد علوفه کشور را تولید می کنند.
9937 / 3034

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد منابع طبيعي قطع درختان تصرف اراضي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۰۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای آتش بُر در روستای بیشه

لطفعلی بیرانوند در بازدید از عرصه‌های طبیعی این شهرستان اظهار کرد: طرح احداث آتش بُر در سپیددشت مسیر راه آهن تا تنگ هفت، روستای گازه، روستای بیشه، خان آباد، صیدنر، زالیاب و... از طریق شخم زدن مناطق جنگلی و شخم زدن در کنار درختان، مناطق حساس و... در حال اجرا است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه در مسیر جاده‌ها یکی از عوامل حریق بی‌احتیاطی در پرت کردن فیلتر سیگار است، احداث این آتش‌بُرها از سرایت آتش‌سوزی به داخل مزارع کشاورزی و همچنین درختکاری‌ها و مناطق جنگلی جلوگیری می‌کند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خرم‌آباد با اشاره به اینکه جنگل‌ها و مراتع از مهم‌ترین و باارزش‌ترین منابع طبیعی هستند و نقش اساسی در تأمین نیازمندی‌های انسان (اکسیژن، آب، مواد غذایی و دارو) دارند افزود: منابع طبیعی تجدیدشونده (جنگل‌ها و مراتع) در توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه نقش مهمی دارد و باید بیش از پیش مورد توجه سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان کشور قرار گیرد.
بیرانوند تصریح کرد: از تمام همشهریان و طبیعت‌دوستان تقاضا می‌شود در صورت مشاهده هر گونه تخریب، تصرف و آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع با شماره تلفن ۱۵۰۴ امداد جنگل و مرتع نیرو‌های یگان حفاظت اداره منابع طبیعی استان لرستان را یاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • رفع تصرف ۴ هزار متر مربع از اراضی ملی بابل
  • آزادسازی یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • رفع تصرف ۱۵ هکتار از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • رفع تصرف ۴ هزار مترمربع از اراضی ملی سوادکوه
  • رفع تصرف ۴ هزار متر مربع از اراضی ملی در شهرستان ساری
  • رفع تصرف پنج هکتار عرصه ملی شهرستان بویراحمد از سودجویان
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه