Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@23:45:36 GMT

هیچ بدنی به بیش از پنج قاشق برنج در روز نیاز ندارد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۰۷۸۹

استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد: 70 درصد بیماران نیازمند به پیوند کبد با اصلاح رژیم غذایی بهبود می‌یابند. آفتاب‌‌نیوز :  دکتر موسی صالحی در سومین همایش نفس در تبریز با بیان این مطلب اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا نیازی به پیوند اعضا نداشته باشیم، گروه پیوند اعضا، خانواده‌ها، اساتید دانشگاه، پزشکان متخصص و تیم جراحی می توانند تبدیل به گروهی شوند که نیاز کم‌تری به پیوند عضو داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید فرهنگ‌سازی شود تا کسی در صف پیوند نباشد، گفت: رسانه‌ها باید تلاش کنند تا مردم عضوی مثل کبد را بشناسند؛ چرا که اگر مردم بدانند که ساختار و وظیفه کبد چگونه است، هرگز این کارها را با سبد غدایی‌شان نمی‌کنند، مردم هیچ چیز از کبد نمی‌دانند و باید آن را معرفی کرد.
وی بیان کرد: کبد از مغز هم مهم‌تر بوده و معتقد هستم آشپزی و مواد غذایی اهمیت زیادی دارند و کارکرد کلیه ارگان‌های بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهند، اگر مردم چیزی از غذا و کبد می‌دانستند، هرگز نان‌ سفید و برنج آبکشی شده سر سفره‌هایمان نبود.
70 درصد بیماران نیازمند به پیوند کبد با اصلاح رژیم غذایی بهبود می‌یابند
استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان این که 70 درصد بیماران نیازمند به پیوند کبد با اصلاح رژیم غذایی بهبود می‌یابند، گفت: بسیاری از این بیماران با اصلاح نان و برنج سفید (بدون سبوس) از سبد غذایی‌شان از نیاز به پیوند کبد نجات پیدا کردند.
صالحی ادامه داد: نمی‌دانیم چه بار عظیمی روی تکه گوشتی به نام کبد قرار می‌دهیم تا این کارخانه پرمشغله را مریض کنیم، 10 هکتار زمین لازم است تا کار کبد را انجام دهد و با وجود اینکه دستگاه کلیه و قلب مصنوعی اختراع شده است، اما هیچ دستگاهی برای انجام کار کبد وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه داشتن سبد غذایی غلط مشکل همه مردم است، اظهار کرد: با دستان خودمان و صرف هزینه‌های بسیار زیاد، گندم و برنج را به عنوان دو منبع غذایی اصلی سفید و کبد را خراب می‌کنیم. 
عضو عیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پایان با تاکید بر ضرورت استفاده از میوه و سبزیجات به منظور تامین ویتامین‌های بدن، خاطرنشان کرد: بسیاری از سرطان‌ها به دلیل اجتناب از میوه و سبزی ایجاد می‌شود و این در حالی است که چندین بشقاب برنج را به برگ‌های پونه و نعناع ترجیح می‌دهیم، هیچ بدنی در دنیا به بیش از پنج قاشق برنج سالم در روز نیاز ندارد.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: برنج رژیم غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۰۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جراحی عجیب پیوند عضو برای اولین بار در کشور

به گزارش خبرآنلاین، رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت گفت: برای نخستین بار در کشورمان اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی، به بیماران نیازمند عضو اهدا شد.

ایسنا در خبری نوشت: دکتر امیرحسام علیرضایی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برای نخستین بار در کشور موفق به اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی شد.

وی خاطرنشان کرد: واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه مذکور به عنوان واحد پیشرو در امر اهدا پس از مرگ قلبی در کشور طی سه سال اخیر موفق به اهدای اعضای بیماران پس از مرگ قلبی به نیازمندان عضو شده است.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت افزود: به تازگی تیم فراهم‌آوری اعضا این دانشگاه به سرپرستی دکتر سام زراعتیان نژاد، جراح قلب و عروق و عضو هیأت علمی دانشگاه موفق به فراهم آوری اعضای پیوندی از اهداکننده مبتلا به آمبولی ریه و ایست کامل قلبی شد که گیرندگان اعضا پس از دریافت عضو با شرایط عمومی خوب از بیمارستان ترخیص شدند.

وی عنوان کرد: این نوع اهدا در کشور و حتی در جهان بر اساس طبقه بندی ماستریخت بی نظیر و در صورت وجود کم نظیر است. در حال حاضر از افراد پس از مرگ مغزی (DBD) و در شرایط خاص از افراد پس از مرگ قلبی (DCD) با استفاده از فناوری های خاص که به آن فناوری برتر گفته می شود، اعضا با موفقیت به اهدا می رسد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، علیرضایی افزود: این روش جدید اهدا در کشور به عنوان منبع جدید تامین اعضا می تواند میزان لیست بیماران در انتظار دریافت اعضا را کاهش دهد.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت در پایان از زحمات تیم واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران و همکاران پرتلاش اداره پیوند و فراهم آوری اعضا و نسوج وزارت بهداشت قدردانی کرد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899086

دیگر خبرها

  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • حقیقت در مورد پروتئین: چگونه به اندازه کافی در هر سنی پروتئین دریافت کنیم؟
  • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی + مواد لازم و نکات کلیدی آموزشی
  • جراحی عجیب پیوند عضو برای اولین بار در کشور
  • از ابتدا پیوند عمیقی میان فلسفه و باستان شناسی وجود داشته است
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • زندگی دوباره ۴ بیمار با اهدای عضو در مشهد
  • نیاز ۲ میلیارد دلاری برای کمک‌های غذایی به افغانستان
  • سالانه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج مورد نیاز کشور است