Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در جریان بررسی یک فوریت لایحه الحاق یک تبصره به ماده (۶) قانون مبارزه با پولشویی در صحن علنی امروز( سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ماه) مجلس، مخالفان و موافقانی صحبت کردند.

ابتدا محمدحسین قربانی نماینده مردم آستانه اشرفیه در موافقت با فوریت این لایحه گفت: ما قانون پولشویی را در دو مرحله تصویب کردیم، ولی مقداری از آن در حوزه اطراف و اکناف مانده است که باید مورد بررسی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم آستانه اشرفیه با بیان اینکه نمی‌توان در کشور منکر پولشویی شد، تصریح کرد: سلطان‌هایی در کشور وجود دارد و همچنین تخلفات ارزی که در کشور رخ داده لذا باید این لایحه مورد برسی قرار گرفته تا با متخلفان و کسانی که از رانت برخوردار هستند، برخورد می‌شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: در بعد نظارتی باید متخلفان و کسانی که پولشویی کرده و منابع ملت را به تاراج برده‌اند، به مقام قضای معرفی شوند تا بتوان پولشویی را در کشور ریشه‌کن کرد.

مسئله را طوری مطرح نکنید که مخالفان این لایحه موافق پولشویی هستند

در ادامه احمد امیرآبادی‌فراهانی نماینده مردم قم در مجلس در مخالفت با دو فوریت بررسی لایحه الحاق یک تبصره به ماده ۶ قانون مبارزه با پولشویی گفت: ما قانون مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را قبلا اصلاح کردیم و پیش از این هم آن را تصویب کرده بودیم.

وی افزود: هیچکدام از ما مخالف مبارزه با پولشویی نیستیم، بنابراین مسئله را طوری مطرح نکنید که مخالفان این لایحه موافق پولشویی در کشور هستند، ما علم شفافیت را پیش از این در مجلس برداشتیم.

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه دولت ۶ ماه پیش لایحه‌ای آورد و ما قانون مبارزه با پولشویی را اصلاح کردیم، گفت: بنا نیست هر هفته چیزی یاد دولت بیفتد و آن را در حالت دو فوریت به مجلس بیاورد، حدود ۳۰ طرح دوفوریتی نمایندگان با عناوین معیشت مردم و رونق تولید در نوبت است که مجلس وقتی برای آن ندارد.

امیرآبادی اظهار کرد: قانون مبارزه با پولشویی پس از رسیدگی در مجلس به شورای نگهبان رفت و چون ماهیت قضائی داشت و قوه قضائیه باید روی آن نظر می‌داد، محل ایراد شورای نگهبان قرار گرفت.

نماینده مردم قم با اشاره به اینکه ما قوانین مربوط به FATF را در مجلس بررسی کردیم، اما در تحریم‌ها چه تأثیری داشت، بیان کرد: سازمان‌های بین‌المللی با دشمنان ما همراه هستند، اکنون هم این لایحه‌ای که دولت به مجلس آورده بسیار مهم است و قضات برجسته، وزارت اطلاعات و وزارت امور خارجه باید روی آن نظر داشته باشند، بنابراین فوریت لایحه را به صلاح نمی‌بینیم و باید به صورت عادی در کمیسیون قضائی و حقوقی بررسی شود.

وی تصریح کرد: مجلس پالرمو را با عجله بررسی کرد و شورای نگهبان به آن ایراد‌های ترجمه و املایی گرفت که این برای مجلس خوب نبود.

برخی از دستگاه‌های نظارتی و اجرایی اختیارات لازم برای مبارزه با پولشویی ندارند

مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس هم در موافقت با فوریت این لایحه گفت: چه موردی در کشور از فساد و رانت و پولشویی مهمتر است که باید مورد بررسی قرار گیرد در حالی که موارد مذکور از همه جهات دارای اهمیت است.

وی ادامه داد: در قانون برخی از دستگاه‌های نظارتی و اجرایی اختیارات لازم را در مبارزه با پولشویی ندارند که در این لایحه به این دستگاه‌ها این اختیار داده شده که بتوانند با متخلفان پولشویی و فساد مقابله و برخورد کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: باید طوری برخورد صورت گیرد که دیگر در کشور شاهد پولشویی و فساد نباشیم، لذا از همکاران تقاضا می‌شود که با دو فوریت این لایحه رأی قاطع دهند.

در پایان نمایندگان با یک فوریت لایحه الحاق یک تبصره به ماده (۶) قانون مبارزه با پولشویی موافقت کردند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس اخبار سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۱۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد نمایندگان مجلس افزایش پیدا می‌کند؟

به گزارش تابناک، نشست علنی مجلس شورای اسلامی امروز یکشنبه (۲ اردیبهشت 1403)با حضور ۲۰۳ تن از نمایندگان آغاز و قرار شد:

ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح یک فوریتی اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیر مجاز ارجاع از صحن علنی گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح مالیات بر سودا گری و سفته بازی و گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون اجتماعی ‎در مورد لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار گزارش کمیسیون انرژی در مورد لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند به داوری گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گیرد.

همچنین بررسی تقاضای تعدادی از نمایندگان در مورد رسیدگی به طرح نظام قانون گذاری تعیین حدود اختیارات و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل ۸۵ قانون اساسی و بررسی تقاضای دوفوریت در مورد لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت پست جمهوری اسلامی ایران در دستور کار صحن علنی امروز قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • جامعه در انتظار تصویب قانون جامع حجاب
  • مبارزه تیک‌تاک با لایحه ممنوعیت در آمریکا
  • ادامه ابهام‌ها درباره تعطیلی شنبه‌ها یا پنجشنبه‌ها | موافقان و مخالفان چه می گویند؟ | استدلال خاص درباره تعطیلی شنبه
  • چرا معطلی تصویب لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در مجلس به ضرر کشور است؟
  • موافقان و مخالفان تشکیل سازمان نوآوری دفاعی چه گفتند
  • کتابی‌درباره استدلال‌های اخلاقی «غذاهای اصلاح شده ژنتیکی»
  • دوفوریت بررسی لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تصویب شد
  • اجرای تکالیف قانون مبارزه با پولشویی وارد فاز جدیدی شد
  • تعداد نمایندگان مجلس افزایش پیدا می‌کند؟
  • طرح افزایش تعداد نمایندگان در دستور کار مجلس قرار گرفت