Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه تشریح عملکرد قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و تجلیل از جهادگران و فعالان این قرارگاه، روز گذشته با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اهواز برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی عطایی‌نسب نماینده ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، در این جلسه گفت: توفیق خدمت، خدادادی است، اما خداوند به هر کسی توفیق خدمت به مردم را نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی این توفیق اکتسابی است و باید اراده و تلاش کرد تا توفیق خدمت به مردم عنایت شود.

وی افزود: خداوند متعال به مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی توفیق داد که خدمتگزار مردم باشند و در حادثه سیل در کنار مردم آسیب‌دیده قرار بگیرند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عطایی‌نسب تصریح کرد: در این مسیر باید مراقب شایعات خناثان بود، چرا که وقتی حرکت خوب و برای رضای خدا شکل می‌گیرد، خناثان آرام نمی‌گیرند و شایعه‌سازی می‌کنند، همانطور که در مورد فعالیت‌های قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی هم شایعاتی مطرح شد. بودجه قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی کاملاً مردمی است و کمک‌هایی که توسط واحدهای دانشگاهی در سراسر کشور جمع‌آوری شده بود، از طریق این قرارگاه در مناطق سیل‌زده توزیع شد. این در حالی است که برخی تصور می‌کنند که فعالیت‌های قرارگاه جهادی با بودجه دانشگاه آزاد اسلامی انجام می‌شد که اینگونه نیست.

سرهنگ پاسدار میر عبدالرضا حاجتی معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان در ادامه این جلسه، با قدردانی از فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در قالب قرارگاه جهادی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در مناطق سیل‌زده، بخش قابل توجهی از مشکلات ما را کم کرد و بنده از دکتر طهرانچی که دغدغه مناطق سیل‌زده را داشت و چند بار به استان خوزستان سفر کرد، تشکر می‌کنم و از خداوند می‌خواهم این اقدامات را باقیات صالحات ایشان در نظر بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از کارشناسان آب در دنیا معتقد بودند که سیل، استان خوزستان را نابود خواهد کرد، اما لطف و عنایت خداوند شامل حال این استان شد و همه به کمک آمدند و مانع وقوع بحران در خوزستان شدند. دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت‌های قابل توجهی در این زمینه داشت و کار جهادی که انجام داد، یک نشان افتخار برای این دانشگاه است.

سرهنگ حاجتی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر انجام کارهای علمی و پژوهشی در مناطق سیل‌زده، در انجام وظایف خود یک گام جلوتر رفت و مانند دوران دفاع مقدس با ایجاد قرارگاه جهادی، به کمک مردم آسیب‌دیده آمد. بنده در جایی گفتم که خوزستان چنین قرارگاهی را کم داشت که دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد آن توانست بخشی از مشکلات سیل را حل کند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان در پایان با بیان اینکه توطئه و دسیسه دشمنان و تفرقه‌افکنان در حادثه سیل خوزستان نقش بر آب شد، گفت: بنده از دکتر طهرانچی تشکر می‌کنم که لحظه به لحظه پیگیر موضوع سیل استان خوزستان بود و قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی هم در این مدت خدمات زیادی انجام داد. امیدواریم فعالیت قرارگاه همچنان ادامه داشته باشد.

گزارش رؤسای قرارگاه‌های جهادی فرعی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان

رضا فرشیدی رئیس قرارگاه جهادی فرعی دانشگاه آزاد اسلامی در شوش، با بیان اینکه شهرستان شوش 176 روستا و 200هزار نفر جمعی دارد، گفت: در حادثه سیل اخیر 70 روستای این شهرستان در معرض سیل قرار گرفت و شوش اولین نقطه‌ای بود که درگیر سیل شد.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی از هشتم فروردین خدمت‌رسانی خود به مردم سیل‌زده را آغاز کرد و پس از تشکیل قرارگاه جهادی، 24 فروردین قرارگاه فرعی شوش دایر شد. ارائه خدمات درمانی و پزشکی در قالب تیم‌های سلامت، پاکسازی روستاها و تخلیه آب و فاضلاب و توزیع اقلام خوراکی و بهداشتی در میان مردم سیل‌زده ازجمله اقدامات قرارگاه فرعی شوش بود.

علیرضا تقیان معاون بهداشتی و درمانی قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان گفت: ایجاد حمام سیار و سرویس بهداشتی موقت، تهیه و توزیع مواد شوینده، شامپوهای ضدشپش، نظارت بر تهیه و توزیع غذا، ضدعفونی ظروف غذا، اعزام تیم‌های روانشناسی، تأمین بهداشت محیط، توزیع کیسه‌های زباله و جمع‌آوری آنها، غربالگری بیش از 1200 نفر از لحاظ فشار خون بالا و 800 نفر از نظر دیابت و... از جمله اقدامات معاونت بهداشتی و درمانی قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان بود.

در ادامه، محمد حسین‌پور محمدی رئیس قرارگاه جهادی شوشتر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر تنها واحد دانشگاهی دارای دکتری حرفه‌ای دامپزشکی، بیمارستان تخصصی و داروخانه دامپزشکی در جنوب و جنوب‌غرب کشور است که با توجه به این امکانات، اساتید و دانشجویان رشته دامپزشکی با حضور در مناطق سیل‌زده به ویزیت دام‌ها و طیور پرداختند.

وی افزود: در مجموع 236 رأس دام در 38 روستا ویزیت شد و 941 نفرساعت تیم پزشکی در مناطق سیل‌زده خدمت‌رسانی کرد.

محمد شیخ‌ابوالحسنی رئیس قرارگاه جهادی حمیدیه نیز با بیان اینکه این شهرستان دارای 54هزار نفر جمعیت است، خاطرنشان کرد: در حادثه سیل استان خوزستان، 13هزار نفر در شهرستان حمیدیه درگیر سیل بودند که با هماهنگی‌های انجام‌شده 8هزار نفر از سیل‌زدگان به مقرهای تعیین‌شده منتقل شدند.

وی با بیان اینکه قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی 600 نفر از سیل‌زدگان را اسکان داده بود، گفت: در میان این 600 نفر، 30 خانم باردار در اردوگاه قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند که تحت مراقبت تیم‌های پرستاری و مامایی بودند و 4 نفر از آنها با آمبولانس‌های دانشگاه آزاد اسلامی به بیمارستان منتقل شدند.

در ادامه، حسن براتی رئیس قرارگاه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه پروژه ملی بررسی ابعاد مختلف سیل در استان خوزستان در دانشگاه آزاد اسلامی این استان تشکیل شده است، تصریح کرد: این پروژه با هدف مستندسازی علمی سیل، ایجاد بانک اطلاعاتی سیل و مناطق سیل‌زده، ایجاد نظام موضوعات کاربردی برای پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و... در جهت رفع مشکلات موجود و برنامه‌ریزی آتی راه‌اندازی شد.

وی ادامه داد: در این راستا معاونت پژوهش وفناوری قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، 9 کارگروه تخصصی ایجاد کرد که شامل کارگروه‌های فنی مهندسی، مخاطرات طبیعی، کشاورزی و منابع طبیعی، مشاوره و روانشناسی، اقتصاد و مدیریت، فرهنگی اجتماعی، پزشکی درمانی، دامپزشکی و پدافند غیرعامل است.

انتهای پیام/

188 / 188 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی محمدمهدی طهرانچی قرارگاه جهادی سیل خوزستان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی محمدمهدی طهرانچی قرارگاه جهادی سیل خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۱۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه در انتظار تصویب قانون جامع حجاب

حالا همه چشم انتظارند تا این لایحه زودتر تعیین‌تکلیف شود‌؛ لایحه‌ای که با تصویب آن انتظار می‌رود اجرای قانون حجاب و مقابله با بدحجابی و بی‌حجابی به‌خصوص بی‌حجابی‌های سازمان یافته به شکلی جدی‌تر دنبال شود.همان طور که اشاره شد، یکی از طرح‌های اخیر مجلس شورای اسلامی در راستای اهمیت رعایت هنجارهای اجتماعی در حفظ سلامت جامعه و لزوم حفظ کرامت، منزلت و امنیت اخلاقی افراد به‌ویژه بانوان و جایگاه رفیع و والای زن در نظام اسلامی و نقش بنیادین وی در تحکیم خانواده و رشد جوامع، تدوین مفاد لایحه حجاب و عفاف با نام کامل «لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» است. دو فوریت این لایحه در جلسه علنی ۲۳خرداد سال ۱۴۰۲ مجلس مورد بررسی قرار گرفت که با توجه به مخالفت نمایندگان، بررسی این لایحه با قید یک فوریت تصویب شد. همان زمان محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس علت تصویب این لایحه با قید یک فوریت را صرفا توجه به جنبه جرم‌انگاری آن اعلام کرد.این لایحه برای بررسی به کمیسیون حقوقی و قضایی ارجاع شد و گزارش نهایی کمیسیون برای بررسی به هیأت‌رئیسه نیز ارجاع شد که در این گزارش عنوان لایحه به «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» تغییر‌کرد وتعداد مواد آن نیز به ۷۰ماده رسید. در نهایت این لایحه که به پیشنهاد قوه قضائیه به دولت ارسال شده بود، پس از تصویب به صورت دو فوریت با نامه رئیس‌جمهور در تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ به محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس تقدیم شد.    لایحه عفاف و حجاب هم اکنون کجاست؟
لایحه «عفاف وحجاب» ازهمان زمان تاکنون در حال طی مراحل مختلف تصویب است. طبق گزارشی که ‌حسینعلی حاجی‌دلیگانی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین وضعیت این لایحه در اسفندماه اعلام کرد، شورای نگهبان ایراداتی به مصوبات مجلس درباره لایحه عفاف و حجاب گرفت و با توجه به این‌که لایحه عفاف و حجاب براساس اصل ۸۵ قانون اساسی یعنی بررسی در کمیسیون به جای بررسی در صحن رسیدگی شد، کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، این ایرادات را رسیدگی کرد. به گفته وی، پس از بررسی و رفع سه ایراد شورای نگهبان، کمیسیون قضایی مجلس گزارش خود را به شورای نگهبان ارسال کرد و لایحه عفاف و حجاب در مرحله بررسی در شورای نگهبان است. 
   
منشأ شکل‌‌گیری لایحه عفاف و حجاب 
برای پاسخ به این سؤال ابتدا باید به این موضوع اشاره کرد که داشتن حجاب یکی از مهم‌ترین ارزش‌ها در دین مبین اسلام است که به زنان اجازه می‌دهد با حفظ جایگاه انسانی خود در فعالیت‌های گوناگون اجتماعی نقشی کارآمد و سازنده داشته باشند. طبق آموزه‌های اسلامی زن بدون حجاب نمی‌تواند آزادی، کرامت و آرامش خود را پاس بدارد و حضور او مفید و سازنده نخواهد بود. در کشور ما نیز به‌عنوان یک کشور اسلامی، مسأله ‌حجاب‌ از دیرباز تاکنون مورد توجه بوده است اما در چندسال اخیر باتوجه به جریانات و جنگ‌شناختی که دشمنان علیه ایران با محوریت حجاب زنان به راه انداختند، نیاز به توجه عمیق‌تر به این مسأله در ابعاد جدید بیش از پیش احساس شد تا آنجا که مجلس و دستگاه‌های مختلف موافق و پیگیر تدوین لایحه عفاف و حجاب شدند. 
   
مقابله با  گسترش بدحجابی در کشور نیاز به قانون مقابله دارد
موسی‌الرضا ثروتی، نماینده ادوار دوره هفتم، هشتم ونهم مجلس شورای اسلامی درگفت‌وگوبا«جام‌جم» دراین‌باره می‌گوید: «حجاب یک امر شرعی و قانونی است و شرع و قانون اعلام کرده‌اند که بی‌حجابی جرم است و مجازات دارد. رهبری نیز در این باره بارها تبیین کردند که هر‌فرد در خانه شخصی خود آزاد است اما اجتماع یک محیط عمومی است و هر محیط عمومی قوانینی دارد که همه ملزم به رعایت آنها هستند و هر انسان عاقلی این امر را می‌داند.» وی با تاکید بر ضرورت وجود قانون در این حوزه  معتقد است: «این لایحه لازم و ضروری است اما هنوز کامل نیست و ضعف‌هایی دارد که در حال حاضر پاسخگوی مسائل امروز نیست لذا در صورت رفع آنها، می‌تواند مثمر‌ثمر واقع شود.» وی در خصوص چرایی شکل‌گیری لایحه عفاف و حجاب با وجود قوانین مختلف در این حوزه می‌گوید: «نیازهای جامعه همزمان با عوامل مختلف و متناسب با شرایط اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و.. تغییر می‌کند. قانون الهی حدود حجاب مشخص و غیرقابل تغییر است اما این قانون در جامعه باید با شرایط مختلف نیازسنجی، تبیین و ابعاد مختلف مثل نحوه مجازات، حد و حدود آن مشخص شود.» نماینده ادوار دوره هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی در خصوص نقش دشمنان در بروز چالش بی‌حجابی در کشور می‌گوید: «دشمنان و شبکه‌های معاند در چندسال ‌گذشته به‌ویژه سال‌های اخیر با به کارگیری روش‌ها و ابزارهای مختلف، سعی در ترویج برهنگی و بی‌حجابی با هدف ضربه زدن به انقلاب و نظام را داشتند و این جریان از ابتدای شکل‌‌گیری، بعد مذهبی نداشت. لذا این شرایط و تلاش دشمنان در گسترش بی‌بند و باری و بدحجابی در کشور و آسیب‌های آن، نیاز به قانون مقابله و تصویب آن از سوی مجلس را داشت.»

تاکید قانون اساسی برای قانون‌گذاری مسائل شرعی 
فاطمه رحمانی، مشاور امور زنان و خانواده فرماندار تهران نیز در گفت‌وگو با ‌جام‌جم‌ در خصوص ضرورت تدوین این لایحه و تصویب آن به‌عنوان قانون از سوی مجلس می‌گوید: «مقابله با عدم اطاعت از قوانین در همه کشورها از‌جمله کشور ما لازم الاجراست. باید سعی کنیم که عرفی‌سازی بی‌حجابی تحقق پیدا کند که امیدواریم با اجرای طرح نور فراجا و خواست عمومی مردم این مسأله مدیریت شود و اوضاع بی‌عفتی و بی‌حجابی و اثرات آن در کشور از بین برود.»وی عنوان می‌کند: «در قانون مجازات اسلامی به صراحت آمده: زنانی که بدون حجاب شرعی در انظار عمومی ظاهر می‌شوند، مجازات دارند. همچنین اصل ۷۱ و ۷۳ قانون اساسی دست مجلس را برای قانون‌گذاری در مسائل شرعی باز گذاشته است؛ بر همین اساس‌ این لایحه در ‌مجلس شکل گرفت که امیدواریم با رفع نواقص و ضعف‌های آن، هرچه سریع‌تر تصویب و اجرایی شود.» با توجه به آنچه در این گزارش مطرح شد، ابعاد مختلف اهمیت حجاب از یک سو و تلاش دشمنان در ترویج بدحجابی و به دنبال آن ضربه به نظام جمهوری اسلامی ازسویی  دیگر نشان می‌دهد که لایحه عفاف و حجاب به‌رغم وجود قوانین مختلف دیگر در طول این سال‌ها در حوزه حجاب، در شرایط کنونی یک ضرورت و نیاز اساسی است.

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • تعریض جاده کوشکک در گتوند
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • دانشگاه آزاد با ارائه راهکارهای تحول‌آفرین به حل مسائل استان کمک کند
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • جامعه در انتظار تصویب قانون جامع حجاب
  • سپاه، نهادی مردمی و مرتبط با مردم است
  • ۲ دانشکده جدید در استان کرمانشاه ایجاد می‌شود
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • بررسی مقتضای اصل در مجراهای مختلف شک در مسائل اعتقادی