Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار بروجرد گفت: با ورود به بروجرد تلاش کردیم تا ابتدا معوقات کارگران پرداخت شود و دیروز سهم نیم درصدی اردیبهشت ماه به کتابخانه بروجرد پرداخت شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از   سفیر افلاک رحیم جافری صبح امروز در جلسه انجمن کتابخانه ها که در اداره ارشاد بروجرد برگزار شد، اظهارداشت: سهم نیم درصدی شهرداری به کتابخانه ها یک سرمایه گذاری فرهنگی است و با ورود به بروجرد تلاش کردیم تا ابتدا معوقات کارگران پرداخت شود و دیروز سهم نیم درصدی اردیبهشت ماه به کتابخانه بروجرد پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی اضافه کرد: شهرداری بروجرد فقیر نیست بلکه بحران زده است و سالهاست به صورت سنتی اداره شده اما تلاش شده تا با اولویت بندی این مشکلات برطرف شود.

 

 جافری تصریح کرد: متاسفانه در سنوات قبل برخی از افرادی که بدون گذر از فیلتر گزینش وارد شهرداری شده اند، بعد از مدتی با ارائه یک مدرک تلاش دارند تا پشت میز بنشینند و بسیاری از این افراد دوره آموزشی لازم را ندیده اند و بدون آموزش لازم در بخشی از شهرداری مشغول شده اند.

 

به گفته وی باید راه های ایجاد جذابیت مطالعه کتاب را ارتقا دهیم و با حضور بی اندازه در فضای مجازی، سرانه کتابخوانی کاهش یافته است.

 

 در ادامه موسی نیکوکار رییس شورای شهر بروجرد افزود: شهرداری یک نهاد خودگردان است و باید شهروندان هم در پرداخت عوارض اقدام کنند.

 

وی اضافه کرد: از ۶میلیارد تومانی که قرار بود به عنوان عوارض خودرو پرداخت شود تنها ۷۰۰ میلیون تومان از آن را شهروندان پرداخت کردند در حالی که با پرداخت این عوارض می توان خدمات بهتری را به شهروندان ارائه داد.

 

 به گفته وی روزانه ۲۴۰ تن زباله در بروجرد تولید می شود و روزانه کارگران شهرداری ۶بار باید زباله در سطح شهر جمع کنند در حالی که شهرهای دیگر فقط یکبار زباله جمع می شود و شهروندان در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.

 

 

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۱۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: اکنون کتابخانه به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج،  مهدی رمضانی عصر امروز در دیدار با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: شبکه کتابخانه‌های عمومی در کشور یک شبکه گسترده و اثرگذار است و قریب به 3800 کتابخانه عمومی در کشور وجود دارد.

وی با ذکر اینکه بعد از مساجد و مدارس، گسترده‌ترین شبکه فرهنگی جمهوری اسلامی کتابخانه‌ها هستند، گفت: خدمات متنوع و اثرگذار فرهنگی و اجتماعی امروزه در کتابخانه‌ها ارائه می‌شود در حالی‌که قبلاً نگاه اینگونه بود که کتابخانه یک سالن مطالعه است!

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: اکنون کتابخانه به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده و کتابخانه مرکزی سنندج نیز بر همین پایه و اساس  شکل گرفته است که تنوعی از خدمت در آن وجود دارد که همین تنوع خدمت اثرگذاری را هم به دنبال دارد.

وی با اشاره به تعداد قابل توجهی کتابخانه‌های عمومی در سطح کشور عنوان کرد: ایران از لحاظ تعداد کتابخانه‌ها جزو 20 کشور اول دنیاست و در منطقه جایگاه نخست و در آسیا هم جزو 5 کشور اول است. در حوزه توسعه خدمات اتفاقات خوبی را توانستیم رقم بزنیم و پیشروی مطلوبی داشته‌ایم.

تولید بیش از 4700 ساعت محتوای قرآنی در کشور

رمضانی از برگزاری محافل قرآنی در ماه رمضان امسال خبر داد و اظهار کرد: یکی از مواردی و مسائلی که راجع به کتاب هست مربوط به قرآن کریم است حتماً باید در این حیطه کار شود، ما در پی اهمیت آن محافل  قرآنی را در کتابخانه‌های عمومی کشور راه‌اندازی کردیم که با استقبال بی‌نظیری روبه‌رو شدیم.

وی اضافه کرد: در ماه مبارک رمضان امسال بیش از 4700 ساعت محتوای قرآنی در کشور تولید و به دست مردم عزیز کشورمان رسید که بی‌شک اتفاق مهمی بود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اجرای طرح هدهد سفید در چهار سطح، ابراز داشت: تلاش ما بر این است که بتوانیم کودک و نوجوانان را بیش از پیش به سمت کتاب و کتابخوانی ترغیب کنیم.

وی با بیان اینکه تمام تلاشمان فراهم کردن دسترسی آسان مردم به کتابخانه‌ها است، خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم مسئله کتابخوانی را حل کنیم باید به حوزه مدارس و کودک نوجوان توجه کنیم.

نگاهمان به همه قومیت‌ها و مذاهب یکسان است

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به افزایش قیمت در حوزه کتاب و شعار دولت مبنی بر عدالت فرهنگی افزود: یکی از زمینه‌هایی که می‌تواند عدالت فرهنگی را برقرار کند، راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار است که در حال پبگیری و جذب خودرو و تجهیزات هستیم که یقیناً با اجرای دستور رئیس‌جمهور مبنی بر اختصاص خودروها، کردستان نیز ویژه دیده خواهد شد.

به گفته رمضانی، کردستان، استانی است که مردمان فرهنگی و نویسندگان و هنرمندان توانمندی دارد که نگاهمان توجه به این ظرفیت‌هاست، البته محدودیت‌هایی هم از حیث تولید منابع داریم اما نگاهمان به همه قومیت‌ها و مذاهب یکسان است و امیدواریم بتوانیم منابع و قرینه‌سازی مناسب هر گروه هدف را فراهم کنیم.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • ثبت تاریخ شفاهی یزد قدیم، از اولویت های مرکز اسناد و کتابخانه ملي استان يزد
  • کمک دولت اسپانیا به رئال مادرید برای خرید امباپه
  • تلاش برای جذب سرمایه گذار برای ساخت شهربازی در بوستان جوان قم
  • تامین مالی ساخت بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در لرستان
  • برگزاری رویداد «اصفهان رو» ویژه هفته اصفهان در منطقه ۱۰/ بازدید رایگان از اماکن تاریخی شهر
  • تثبیت سند مالکیت بیش از ۹۹ درصد از عرصه‌های ملی خوزستان
  • ماجرای انتقال اشیا تاریخی بروجرد به مخزن نگهداری قلعه فلک‌افلاک چه بود؟
  • راه اندازی تور اصفهان‌گردی ویژه هفته فرهنگی در اصفهان
  • رضایت شهروندان از خدمات شهرداری تهرانی در روز عید فطر