Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مدیر امور طیورسازمان جهاد کشاورزی همدان با بیان اینکه استان همدان با یک هزار و ۱۶۶ نفر بهره‌بردار و پرورش دهنده زنبور‌عسل سالیانه ۲ هزار و ۸۵۰ تن تولید عسل دارد، گفت: گزارشی از تولید عسلی تقلبی صنعتی در استان همدان دریافت نشده است. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۴ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

 علی‌اصغر خرازی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم درهمدان، اظهار داشت: این مقدار عسل از حدود 267 هزار کلونی زنبور عسل برداشت می‌شود و مقدار عسل تولیدی امسال هم در سرشماری مهر‌ماه مشخص خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر سال زنبور‌داران تولید عسل را بعد  از مرحله پرورش زنبور عسل از مرداد آغاز و شهریور‌ماه بهره‌برداری دارند.

وی افزود: امسال تاکنون زنبور‌داران استان همدان با مشکلی به لحاظ تهدید تولید عسل یا زنبور عسل مواجه نشدند به غیر از خسارت سیل که بسیار جزئی بود و با تدبیر زنبور‌داران به حداقل 2 تا 3 مور بیشتر نرسید که البته آمار کلی آن در اختیار اداره مخاطرات جهاد‌کشاورزی استان است.

خرازی درپاسخ این سئوال که کدام شهرستان همدان بیشترین تولید عسل را در استان دارد اظهار داشت: شهرستان نهاوند با 72 هزار کلونی و 307 نفر بهره‌بردار حدود 820 تن برداشت عسل در هر سال دارد که بعد از این هم شهرستان ملایر با 62 هزار کلونی و 780 تن تولید عسل و 358 نفر بهر ه‌برداری در رتبه بعد از این شهرستان قرار دارد.

معاون مدیر امور طیورسازمان جهاد کشاورزی همدان درباره نوع حمایت جهاد کشاورزی همدان از زنبور‌داران استان، بدون اشاره به مقدار تسهیلات اعطایی به زنبور‌داران، گفت: از آغاز امسال تاکنون بر‌ای هر کندو در 4 یا 5مرحله به تناسب تعداد کندوی زنبور‌داران شکر مورد‌نیاز بین بهره‌برداران این حوزه توزیع شده است برای هر کندو هم حدود یک کیلو‌گرم شکر اختصاص دادیم.

وی افزود: استان همدان در حوزه تلقیح و اصلاح نژاد ملکه زنبور عسل(کانیکا) هم از استان‌های برتر این حوزه محسوب می‌شود. همچنین افزون بر آن 7 واحد فر‌آوری عسل هم با ظرفیت یک هزار و 30 تن در هر سال مجوز برای فر‌آوری عسل دارند که محصولاتی مانند بر موم، موم، ژل عسل و عسل تولید می‌کنند که برای تامین نیاز استان و خارج استان استفاده می‌شود.

تولید عسل در گیلان به 5500 تن رسید5400 فرصت شغلی در بخش تولید عسل در اردبیل ایجاد شداسیدسیتریک و روغن سوخته در کارگاه تولید عسل تقلبی در اردبیل کشف شد

خرازی گفت: اگر نگاهی به آمار تولید عسل سال 96 با 97 به صورت مقایسه‌ای داشته باشیم متوجه خواهیم شد که به لحاظ تعداد کلونی 23، بهره‌بردار 10 و تولید عسل حدود 30 درصد افزایش داشته‌ایم. نوع عسل تولیدی استان هم گونی، گشنیزی و شبدری است. غالب عسل استان هم از بهترین نوع عسل دنیا هم محسوب می‌شود عسل گونی است.

وی در پاسخ این سئوال تسنیم که آیا عسل صنعتی که نوعی عسل تقلبی است هم در استان شناسایی شده است یا خیر اظهار داشت: گزارشی از تولید عسلی تقلبی صنعتی در استان نداشتیم و مردم  هم نمی‌توانند بدون آزمایش عسل تقلبی را از عسل اصلی تشخیص دهند تشخیص عسل اصلی از تقلبی هم با تعین مقدار  پی هاش و ساکاروز عسل سایر ترکیبات موجود د رعسل مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/ ت

R41405/P/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۱۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۰۰ تن عسل در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد

به گزارش خبرنگار مهر، رضا بهنام پور ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این محصولات گرده گل، موم، ژله و بره موم است که در مزارع پرورش زنبور عسل این استان تولید می‌شود.

بهنام پور گرانی نهاده‌های زنبورداری همچون موم، کندو و دارو، گرانی شکر برای تغذیه بهاره و زمستانه، بیماری کنه، گرد و غبار و نبود بازار فروش را از مهمترین مشکلات زنبورداران استان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال از زنبورستان های این استان تولید می‌شود، گفت: ۲۳۲ هزار کلونی زنبور عسل در مناطق مختلف این استان وجود دارد.

بهنام پور افزود: عسل تولیدی این استان از کیفیت بالایی برخوردار بوده و با توجه به گونه‌های مختلف گیاهی در استان، خاصیت درمانی نیز دارد.

وی تصریح کرد: ۵۰ درصد از عسل تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد در استان مصرف می‌شود و ۵۰ درصد دیگر به شهرستان‌ها و استان‌های همجوار و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.

کد خبر 6086485

دیگر خبرها

  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • ۱۸۰۰ تن عسل در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد
  • چگونه ایرپاد های فیک را از اصل تشخیص دهیم؟
  • تولید بیش از ۱۲ هزار تن عسل در فارس
  • راه‌های تشخیص طلا یا سکه اصل از تقلبی | کسی که به او سکه تقلبی فروخته شده باید چه کند؟
  • ارائه رایگان ۳۶ میلیون خدمت آزمایشگاهی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • انجام حدود ۲میلیون و ۸۰۰ هزار آزمایش روتین وتخصصی​ در کرمانشاه