Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-25@05:51:07 GMT

اقیانوس زیرزمینی در سیاره پلوتو

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۱۹۴۳

خرداد؛ شبیه‌سازی رایانه‌ای تصاویر سیاره پلوتو در منظومه شمسی توسط محققان دانشگاه هوکایدوی ژاپن از احتمال وجود یک دریای زیرزمینی در این سیاره حکایت دارد.

هنوز مشخص نیست سرمای شدید باعث یخ زدن این دریا شده یا وجود لایه‌ای گاز در زیر زمین به عنوان عایق عمل کرده و باعث گرم ماندن فضای زیر پلوتو و مایع بودن دریای مذکور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حرکت فضاپیمای رباتیک افق‌های جدید ناسا به سمت پلوتو در جولای سال 2015 بسیاری از ایده‌های اولیه و قدیمی را در مورد این سیاره دوردست منظومه شمسی به طور کامل تغییر داد.

 

یکی از جالب‌ترین اکتشافات این فضاپیما شناسایی حوضچه‌ای استوایی و سفیدرنگ در ابعاد ایالت تگزاس در سطح پلوتو به نام Sputnik Planitia بود. وجود این حوضچه موجب گمانه زنی در مورد وجود دریایی اسرارآمیز در زیر سطح پلوتو شد.

 

در عین حال برخی دانشمندان گمانه‌زنی‌ها در این مورد را رد کرده و می‌گویند با توجه به فاصله بسیار زیاد پلوتو از خورشید، این سیاره فاقد یک هسته گرم و سوزان بوده و گرمای کافی برای وجود مایعات در آن وجود ندارد. این افراد می‌گویند دریای یادشده در صورت وجود هم میلیاردها سال قبل یخ زده است.

 

محققان ژاپنی فعلاً در حال بررسی دقیق ماهیت گاز موجود در این سیاره هستند تا مشخص شود آیا این گاز می‌تواند موجب تبدیل یخ‌ها به آب شود یا خیر.

 

منبع: مهر


منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۱۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واشنگتن و لندن ناتوان از مقابله با حملات ارتش یمن

«فهمی الیوسفی» معاون وزیر اطلاع رسانی دولت نجات ملی یمن به شبکه المسیره این کشور گفت: از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه گذشته) تاکنون یمنی‌ها توانسته‌اند در عملیات‌های خود موفقیت‌های بسیاری را کسب کنند.

وی بار دیگر تأکید کرد: به دنبال این مجموعه عملیات ارتش یمن و ناتوانی ائتلاف آمریکایی از مقابله با حملات پهپادی و موشکی، فرانسه و آلمان ناو‌های خود را از ائتلاف خارج کرده‌اند و اکنون نیز میان اعضای باقی مانده اختلافات زیادی وجود دارد.

سخنان الیوسفی پس از آن بیان می‌شود که نیرو‌های مسلح یمن چهارشنبه شب حملات اخیر حود به ناوشکن و کشتی‌های آمریکایی و اسرائیلی در خلیج عدن و اقیانوس هند را تشریح کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری «المسیره»، یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت که نیرو‌های نظامی این کشور سه عملیات نظامی را انجام داده که در جریان آن علاوه بر ناوشکن آمریکایی، یک کشتی متعلق به ایالات متحده نیز در خلیج عدن و یک کشتی اسرائیلی نیز در اقیانوس هند با پهپاد هدف قرار دادند.

بر اساس بیانیه‌ی سریع، نیروی دریایی ارتش یمن با تعدادی موشک مناسب، ناو آمریکایی (MAERSK YORKTOWN) را در خلیج عدن هدف قرار داد.

طبق این بیانیه در عملیات دیگر در اقیانوس هند نیز کشتی اسرائیلی (MSC VERACRUZ) با پهپاد هدف قرار گرفته شد.

ارتش یمن در ماه‌های گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی آمریکایی، انگلیسی و صهیونیستی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داده است. نیرو‌های ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود به غزه را متوقف نکند، کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ هدف قرار دهند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی + جزئیات ۳عملیات دیگر
  • واشنگتن و لندن ناتوان از مقابله با حملات ارتش یمن
  • ناتوانی واشنگتن و لندن از مقابله با حملات ارتش یمن
  • ارتش یمن: سه عملیات موفق بر ضد کشتی‌های آمریکایی و اسرائیلی انجام دادیم
  • حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی
  • ماهواره نوا رویداد تلخ سفید شدن مرجان‌ها را ثبت کرد
  • سیاره در برابر پلاستیک
  • برگزیده شدن دو اثر ایرانی در جشنواره فیلم کودکان هند
  • حیات بشر در قمر یخی زحل محتمل است
  • اخترفیزیکدانان معمای ویژگی قلبی شکل در سطح پلوتو را حل کردند