Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-19@19:33:34 GMT

تعمیرات اساسی با تکیه بر توان داخلی

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۲۲۲۲

به گزارش ایلنا، تیمور بهزادی، رئیس تعمیرات اساسی پالایشگاه هفتم پارس جنوبی با اشاره به این مطلب گفت: از اول شهریور ماه تعمیرات اساسی این پالایشگاه آغازمی‌شود، این تعمیرات امسال 12 روز با یک هزار و 200 آیتم  کلی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: بررسی کالای مورد نیاز، خریدهای تدارکاتی و برنامه‌ریزی انجام می‌دهیم که بتوانیم در 12 روز فشرده بازرسی فنی و بهره‌برداری را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس تعمیرات اساسی پالایشگاه هفتم پارس جنوبی گفت: شرکت‌های داخلی آزمایش خود را به خوبی پس داده اند و می‌توانند حتی پرسرعت‌ترین دستگاه‌ها را نیز بدون نقص تولید کنند. از دو سال قبل که پالایشگاه را تحویل گرفتیم اکثر موارد مورد نیاز را به شرکت‌های توانمند داخلی واگذار کردیم.

بهزادی با اشاره به این موضوع که این شرکت‌ها براساس سوابق، حضور در نمایشگاه نفت، گاز و پترشیمی، پیشنهاد از بقیه پالایشگاه‌ها انتخاب می‌شوند، افزود: حساس‌ترین تجهیزات ما که توربین‌های زیمنس هستند، توسط شرکت داخلی ساخته می‌شود و 7 دستگاه از توربین‌های پالایشگاه تولید داخل هستند.

وی  گفت: توانایی تولید  اقلام مکانیکی توربو اکسپندرها  نیز که تجهیزات حساسی هستند، توسط شرکت‌های داخلی وجود دارند که با برنامه ریزی هدفمند با همراهی بهره برداری پالایشگاه برای  نقشه‌برداری ساخت، قطعه را  به موقع تحویل می‌دهیم.

رئیس تعمیرات اساسی پالایشگاه هفتم پارس جنوبی خاطر نشان کرد: دو شرکت فعال در تولید کمپرسورهای 123 PGW  داریم. همچنین  بحث انحصاری بودن ساخت آب بند های مکانیکی از انحصار شرکت‌های خارجی، خارج شده است  در حال حاضر بیش از 12 شرکت  در لیست وندور های شرکت ملی گاز هستند که  توانایی تولید قطعات آبند های مکانیکی ما را دارند.

وی افزود: برای رفع مواردی که از زمان پروژه باقی مانده بود، باید سازندگان تجهیزات حضور پیدا می کردند که با توجه به محدودیت های ایجاد شده حضور نیافتند و در نتیجه همکاران  ما در بخش های متعدد تعمیرات،  خودشان فعالیت‌های سازندگان را انجام دادند و انجام خواهیم داد چرا که سرمایه های ملی باید حفظ شوند.

بهزادی تصریح کرد: در برخی موارد مانند ساخت درای گس سیل، "آب‌بند گازی" که تجهیزات حساسی هستند، شرکت‌های داخلی از طریق مهندسی معکوس، فرآیند پژوهش تولید آن را در دستور کار دارند و یکی از شرکت‌های داخلی یک نمونه تولید کرده که در فاز 2و 3 نصب شده است. برای تولید بقیه درای‌گس‌سیل‌ها، نمونه‌های دیگری را از ما درخواست کردند تا بررسی و تولید شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پارس جنوبی سرمایه شرکت ملی گاز نفت برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۲۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حادثه در اسکله پتروشیمی رازی ماهشهر ۲ فوتی و ۴ مصدوم داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، ساعت ۱۰:۲۳ صبح امروز جمعه سقوط یک دستگاه جرثقیل پتروشیمی رازی که در اسکله شماره ۶ در حال انجام تعمیرات بوده است منجر به فوت ۲ نفر و مصدوم شدن چهار نفر از نیروهای تعمیرات شد.

همچنین ۲ نفر از مصدومان حادثه به صورت سرپایی درمان و ۲ نفر دیگر به مراکز درمانی اعزام شدند که حال عمومی افراد مطلوب است.

این حادثه بر اثر شکستگی بوم جرثقیل رخ داده است.

این حادثه خللی در فرایند تولید پتروشیمی رازی ایجاد نکرده است و روند تولید و فعالیت ادامه دارد.

علت حادثه در دست بررسی کارشناسان فنی قرار دارد.

کد خبر 6082470

دیگر خبرها

  • عرضه شفاف فرآورده‌های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم در حادثه اسکله پتروشیمی رازی
  • حادثه در اسکله پتروشیمی رازی
  • حادثه در اسکله پتروشیمی رازی ماهشهر ۲ فوتی و ۴ مصدوم داشت
  • آی پی امداد دیگر تنها یک تعمیر کننده لوازم خانگی نیست
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ۷۳ تیم عملیاتی آبفا در مناطق سیل‌زده وارد عمل شده‌اند
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • طراحی دستگاهی برای آنالیز توزیع فشار در کف پا