Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يزد - ايرنا - رئيس روابط عمومي شرکت گاز يزد گفت: علت قطع گاز چند روزه محدوده کوره هاي آجرپزي به دليل افزايش 2 برابري ظرفيت ايستگاه 50 هزار مترمکعب در ساعت منطقه فهرج و خويدک يزد و ارتقا آن به 100 هزار مترمکعب بود.

عليرضا بشيري در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در پاسخ به اعتراض واحدهاي کوره هاي آجرپزي به قطع چند روزه جريان گاز اظهار کرد: در نامه اي به واحدهاي آجرپزي اعلام شد که 10 روز براي اين جابه جايي در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: با تلاش متخصصان شرکت گاز جابه جايي ايستگاه و ارتقاء آن در طول سه روز انجام شد و در واقع هفت روز زودتر از پيش بيني ها انجام شد.
رئيس روابط عمومي شرکت گاز يزد خاطرنشان کرد: در اين مقطع زماني و در روز چهارم پيش بيني ، 50 درصد ظرفيت ايستگاه جديد استفاده شد و از روز پنجم تا امروز ، با وجودي که هنوز ايستگاه کاملا جابه جا نشده ، مصرف واحدها به حالت عادي برگشته است.
بشيري با بيان اينکه در اين محدوده علاوه بر کوره هاي آجرپزي ، واحدهاي گلخانه اي و مسکوني نيز وجود دارد، يادآور شد : بر اساس ماده هفت پيمان فروش گاز طبيعي که مشترکان امضا کرده اند شرکت گاز ، با توجه به احتمال قطع جريان گاز به هر علت و تامين سوخت دوم مشترک ، ايجاد مخازن لازم و نگهداري آن به عهده مشترک است.
وي اضافه کرد: از سوي ديگر چون شرکت گاز توليد کننده نيست و توزيع کننده است تلاش مي کند گاز مشترکان صنعتي را از سه مسير وارد شده به استان تأمين کند و در صورت بروز مشکل در منطقه اي از مسيرهاي جايگزين استفاده شود.
به گفته بشيري عمده فعاليت هاي شرکت گاز به ويژه بحث تعمير در تابستان انجام مي شود تا هم تبعات اجتماعي آن کمتر باشد و هم مشکلات توليدکنندگان در زمان سرماي هوا کاهش يابد.
در حال حاضر 299 واحد داراي پروانه توليد آجر در يزد وجود دارد که تنها 180 واحد آنها فعال است.
به گفته مجتبي ذوالفقاري رئيس اتحاديه فخاران يزد ، با تغيير سوخت کوره‌هاي آجرپزي از مازوت به گاز طبيعي، ميزان آلاينده ‌هاي زيست محيطي اين واحدها تا 80 درصد کاهش يافت و عملاً موضوع انتقال کوره‌ها منتفي شد و همچنين موجب افزايش توليد از سال 91 تاکنون شده است.
همچنين مديرعامل شرکت گاز يزد امروز در مورد وضعيت مصرف صنايع گفت: اين استان بيش از هفت هزار واحد صنعتي عمده و کوچک و 24 واحد نيروگاهي دارد که به عنوان يکي از مهمترين قطب هاي صنعتي و نيروگاهي ايران به شمار مي آيد.
علي اکبر ميدانشاهي با اشاره به تحويل بيش از سه ميليارد متر مکعب گاز طبيعي در بخش نيروگاهي استان سال گذشته افزود: توسعه و تقويت شبکه هاي گازرساني واحدهاي صنعتي و نيروگاهي به منظور رونق اقتصادي و کاهش ميزان آلايندگي هوا يکي از اولويت هاي شرکت گاز است .
وي تأکيد کرد: امسال از سوي مقام معظم رهبري به عنوان سال رونق توليد نامگذاري شد، شرکت گاز تلاش دارد با تأمين سوخت مورد نياز واحدهاي صنعتي - نيروگاهي ، رسالت خود را در اين زمينه انجام دهد.
مديرعامل شرکت گاز يزد خاطرنشان کرد: در همين راستا در 2 ماهه امسال ، حدود 147 ميليون مترمکعب گاز طبيعي تحويل نيروگاه هاي استان و مولد هاي برق مقياس کوچک شد که اين امر علاوه بر موفقيت اين شرکت در بحث جايگزيني گاز طبيعي به عنوان يک سوخت پاک و ارزان، موجب گردش چرخ اقتصاد و رونق اقتصادي مي شود.
ميدانشاهي همچنين با اشاره به توزيع بيش از 107 ميليون متر مکعب گاز به جايگاه هاي سي . ان. جي (CNG) استان در سال گذشته، ميزان توزيع گاز در 2 ماهه امسال را 13 ميليون متر مکعب اعلام کرد .
1968/ 2047
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۳۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی

خبرگزاری علم و فناوری آنا ـ حسین بوذری؛ «برنامه‌ریزی، مدلسازی ریاضی و استفاده بهینه از منابع محدود و انرژی با هدف بالابردن سود و کاهش هزینه‌های کارخانجات صنعتی» درراستای ارائه خدمات به واحدهای تولیدی و صنعتی تعبیه شده تا به این ترتیب واحدهای صنعتی بتوانند با هزینه حداقلی و سود حداکثری بیشترین کمک را به واحدهای تولیدی ارائه کنند.

یک هسته فناور درصدد است با ارائه راهکارهای مبتنی بر روش‌ها و مدلسازی‌های ریاضی علاوه بر تشخیص و ارزیابی نقاط ضعف و قوت واحدهای تولیدی و صنعتی، راهکارهایی را برای پیشگیری از ناکارآمدی این واحدها ارائه کند.

در سالی که به «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، این شیوه می‌تواند در تولید حداکثری با حداقل منابع (منابع محدود) بخشی از مشکلات اقتصادی که مرتبط با تولید است را برطرف کند.

هسته فناور «بهینه‌ساز گلستان» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به مدیریت سیما مددی به سمتی حرکت کرده که بتواند ظرفیت‌های ناشناخته واحدهای تولیدی و صنعتی را شناسایی کرده و الگوهای پیش‌بینی نشده تر استفاده شده را در قالب مدلسازی ریاضی ارائه کند.

خبرنگار خبرگزاری آنا درراستای آشنایی بیشتر با این هسته فناور، گفت‌و‌گویی با مددی رئیس این هسته فناور ترتیب داده است.

مددی که عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، دکتری ریاضی کاربردی (گرایش تحقیق در عملیات و بهینه‌سازی از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران) را دارد، دارای چندین مقاله علمی ـ پژوهشی، کنفرانس‌های علمی ملی و بین‌المللی و ISI در زمینه تحقیقاتی تحلیل پوششی داده‌ها، بهینه‌سازی و برنامه‌ریزی تولید است.

ارزیابی نقاط ضعف و قوت واحدهای تولیدی و صنعتی

مدیر این هسته فناور با ۲۰ سال سابقه تدریس دروس ریاضی و تحقیق در عملیات رشته‌های ریاضی، صنایع و مدیریت، فعالیت علمی خود را در سال ۱۳۸۲ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان آغاز کرد.

مددی با بیان اینکه در دی‌ ۱۴۰۲ قرارداد هسته فناور در مرکز رشد مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان منعقد شد، اظهار کرد: این قرارداد با حمایت مرکز رشد در چارچوب ارائه خدمات در زمینه برنامه‌ریزی تولید و مدلسازی ریاضی برای ارائه خدمات به واحد‌های تولیدی، صنایع یا خدماتی در راستای بهبود عملکرد کارایی و استفاده بهینه از منابع تحت اختیار منعقد شده است.

وی متذکر شد: این هسته فناور درراستای ارتقای صنایع تولیدی استان گلستان با مشاوره و برنامه‌ریزی تولید به مدیران این حوزه کمک می‌کند تا حداقل هزینه یا بیشترین سود را در تولید داشته باشند.

فعال حوزه فناوری متذکر شد: همچنین ارزیابی واحد‌های تولیدی ـ خدماتی، یافتن نقاط ضعف و قوت واحد‌ها و ارائه راهکار و پیشنهادها برای رفع ناکارایی واحدها از فعالیت‌های این هسته است.

مددی یادآور شد: از آنجا که این هسته فناور در ابتدای مسیر خود بوده، امید است مورد اعتماد واحد‌های تولیدی و خدمایی تصمیم‌گیرنده قرار بگیرد تا در جهت ارتقای صنایع فعال در استان گلستان مثمر باشد.

وی توضیح داد: براساس قرارداد، مبلغ ۱۰ درصد از قرارداد منعقد شده با دستگاه‌ها حق‌السهم دانشگاه خواهد بود و بر خود لازم می‌داند به‌عنوان مدیر هسته فناور از تلاش‌های دکتر دادگر مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به‌دلیل راهنمایی و حمایت‌های زیاد کمال قدردانی کنم.

مدیر این هسته فناور تأکید کرد که پیشنهاد می‌‌کنیم درراستای رشد مراکز رشد در دانشگاه‌ها ارتباط بیشتری با صنایع و کارگاه‌های تولیدی و خدماتی ایجاد شود تا دغدغه مدیران این بخش‌ها شناسایی و درراستای رفع این دغدغه، مسائل طراحی شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • راه اندازی ایستگاه سنجش آلودگی هوا در قزوین
  • راه اندازی ایستگاه سنجش آلودگی هوا در قزوین + فیلم
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا شهریور سال جاری
  • ۵۰ درصد برق کشور در واحدهای صنعتی مصرف می‌شود