Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@02:11:38 GMT

دو نظرسنجی تکان دهنده برای ترامپ

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۴۱۰۰

دو نظرسنجی تکان دهنده برای ترامپ

نظرسنجی‌های اخیر صورت گرفته در دو ایالت حساس یعنی فلوریدا و پنسیلوانیا نشان می‌دهد که ترامپ فعلا در دستیابی به این هدف ناکام بوده است.

به گزارش مشرق، دونالد ترامپ در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 ایالات متحده آمریکا، توانست ضمن کسب آرای الکترال 4 ایالت حساس یعنی پنسیلوانیا، فلوریدا، میشیگان و ویسکانسین  به کاخ سفید راه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
از این ایالات، به عنوان ایالات کلیدی و سرنوشت ساز یاد می شود. هم اکنون در سال 2019 میلادی قرار داریم و حدود یکسال و نیم تا برگزاری رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 زمان باقی مانده است. اگرچه در نظرسنجی‌های عمومی، نوعی محبوبیت نسبی در خصوص عملکرد اقتصادی ترامپ وجود دارد، اما این مسئله تضمینی برای استمرار حضور وی در راس معادلات سیاسی و اجرایی آمریکا نمی‌باشد.

نظرسنجی اخیر پنسیلوانیا چه می‌گوید؟

نظرسنجی اخیر منتشر شده در ایالت پنسیلوانیا، مثال نقضی برای گزاره "راهیابی دوباره ترامپ به کاخ سفید" قلمداد می‌شود. در این نظرسنجی که توسط دانشگاه کوئینیپاک انجام گرفته است، ترامپ تنها موفق به کسب 42 درصد آرای ساکنان این ایالت مهم و کلیدی شده است. این در حالیست که جو بایدن، رقیب احتمالی وی توانسته است 53 درصد آرای ساکنان این ایالت را به دست بیاورد. اختلاف 11 درصدی بایدن و ترامپ، زنگ خطر را برای کاخ سفید به صدا در آورده است. در ایالت فلوریدا نیز ترامپ وضعیت خوبی ندارد.

پایگاه خبری  هیل در خصوص آخرین نظرسنجی‌های صورت گرفته در ایالت فلوریدا می‌نویسد: "مطابق آخرین نظرسنجی‌های صورت گرفته، 53 درصد از رای دهندگان در ایالت فلوریدا، با انتخاب مجدد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا مخالف هستند. این در حالی است که 40 درصد رای دهندگان حاضر به انتخاب مجدد وی هستند. در میان جمهوری خواهان ساکن فلوریدا نیز 72 درصد به ترامپ رای می‌دهند. در میان دموکرات‌های ساکن این ایالت، تنها 14 درصد از انتخاب مجدد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا حمایت می‌کنند. فلوریدا از ایالات کلیدی آمریکاست که (رای آن) از اهمیت فوق العاده‌ای برخوردار است. در طول 6 انتخابات ریاست جمهوری اخیر، روسای جمهور آمریکا همگی در ایالت فلوریدا بر رقیب خود پیروز شده بودند."

بیشتر بخوانید:

اینستاگرام حساب‌های ضد ترامپ را مسدود می‌کند توصیف واشنگتن‌پست از جنگ آمریکا با ایران تهدید تکراری ترامپ که عاقبت خوبی ندارد یارکِشی بولتون علیه ایران

در دو ایالت ویسکانسین و میشیگان نیز ترامپ وضعیت مطمئنی ندارد. در جریان رقابت‌های انتخابات میاندوره‌ای سال 2018، دموکرات‌ها در انتخابات مجلس نمایندگان و سنای این دو ایالت پیروز شدند. این در حالی بود که ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 توانسته بود کل آرای الکترال را در این دو ایالت به خود اختصاص دهد. پیام‌های نظرسنجی‌های صورت گرفته در دو ایالت مهمتر، یعنی پنسیلوانیا و فلوریدا برای ترامپ کاملا مشخص است: اینکه رضایت عمومی از وی در عرصه اقتصاد لزوما نمی‌تواند منجر به پیروزی نهایی وی در رقابت با نامزد دموکرات‌ها شود. در این جا، فرض می‌کنیم که جو بایدن معاون اوباما در انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها بر رقبایی مانند برنی سندرز و الیزابت وارن پیروز شود و به دور پایانی رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 راه پیدا کند. در این صورت، بایدن قصد دارد با طرح موضوعاتی مانند احیای بیمه‌های درمانی و خدمات اجتماعی، آرای عده‌ای از افراد مردد (آرای خاکستری) را به سود خود جلب کند. این بدترین خبر ممکن برای ترامپ محسوب می‌شود.

ترامپ آرام و قرار ندارد

رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا به خوبی می‌داند که نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، به آرای ایالات کلیدی بستگی دارد زیرا بسیار بعید است آرای ایالات آبی (ایالاتی که به صورت سنتی به دموکرات‌ها رای می‌دهند) و ایالات قرمز (آرایی که رای آنها به صورت سنتی به حزب جمهوریخواه تعلق دارد) دستخوش تغییر شود. روزنامه گاردین در خصوص اهمیت ایالات سرنوشت ساز برای ترامپ می‌نویسد: «ترامپ حملات مستقیمی را به رقبای انتخاباتی احتمالی خود در سال 2020 آغاز کرده است. او از برنی سندرز (سناتور ایالت ورمونت) به عنوان پروفسوری بی عقل یاد کرده است. همچنین ترامپ الیزابت وارن، دیگر نامزد حزب دموکرات را نیز مورد حمله قرار داده است. او حتی جو بایدن، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا را نیز از حملات لفظی خود بی نصیب نگذاشته است. ترامپ سعی دارد پیام‌های تاثیرگذاری را به رای دهندگان آمریکایی مخابره کند. او در این خصوص از همه ابزارهای ممکن استفاده خواهد کرد. ترامپ سعی دارد در عملیات‌های تبلیغاتی خود در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020، 23 میلیون رای دهنده را در ایالاتی مهم و حساس مانند ویسکانسین، فلوریدا، میشیگان و ... را هدف قرار دهد.“

ترامپ به اهداف انتخاباتی خود دست نیافته است

نظرسنجی‌های اخیر صورت گرفته در دو ایالت حساس یعنی فلوریدا و پنسیلوانیا نشان می‌دهد که ترامپ فعلا در دستیابی به این هدف ناکام بوده است. ضمن آنکه شکست جمهوریخواهان در انتخابات میاندوره‌ای مجلس نمایندگان، مجلس سنا و فرمانداری دو ایالت ویسکانسین و میشیگان نیز نشان دهنده رویگردانی عده‌ای از رای دهندگان از ترامپ است.

ترامپ از اکنون، تمرکز ویژه‌ای بر روی کسب آرای لازم در 4 ایالت پنسیلوانیا، فلوریدا، ویسکانسین و میشیگان صورت خواهد داد. در جریان رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری سال 2016، به نماد پیروزی دونالد ترامپ و نماد شکست هیلاری کلینتون نامزد حزب دموکرات تبدیل شدند. ترامپ با استناد به ساختار رای گیری الکترال، توانست در این ایالات پاندولی و سرنوشت ساز پیروزی میدان شود و به کاخ سفید راه پیدا کند. این در حالی بود که در سطح آرای عمومی، ترامپ حدود 3 میلیون رای کمتر نسبت به هیلاری کلینتون کسب کرد. در حال حاضر ترامپ و هواداران وی در حزب جمهوری‌خواه، تلاش زیادی برای تکرار این نتایچ در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 صورت داده‌اند اما تاکنون در دستیابی به این هدف ناکام مانده‌اند. آیا در انتخابات ریاست جمهوری سال 2010، بار دیگر این 4 ایالت کلیدی به نمادهای پیروزی ترامپ تبدیل خواهند شد یا معادله دیگری در این آوردگاه سیاسی رقم خواهد خورد؟

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: رونق تولید وعده های روحانی بازار سکه و ارز پرسپولیس آمریکا ایران دونالد ترامپ نظرسنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۴۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای عکس تکان دهنده اسطوره سینمای جهان چه بود؟

دختر «آلن دلون» در چند روز اخیر، تصویری از این ستاره گذشته سینمای فرانسه در صفحه اجتماعی خود منتشر کرد که توجهات زیادی را به خود جلب کرده است.

به گزارش ایسنا، در ابتدا وقتی این تصویر را در فضای مجازی می‌بینی شک می‌کنی که نکند هوش مصنوعی باشد، اما گویا این تصویر واقعی است.

در این تصویر که «آنوشکا دلون» در صفحه اجتماعی خود منتشر کرده آلن دلون سالخورده با چهره‌ای متفاوت از آنچه در ذهن داریم دیده می‌شود.

«آنوشکا» همزمان با انتشار این عکس نوشت: «صبح جمعه از پدرم عکس گرفتم. به نظر من خاطره‌ای از لحظات‌مان بود. از صرف صبحانه با او بی‌نهایت شکرگزارم و این لحظه‌ای بی‌نظیر و شیرین در دنیای بی‌رحمانه من است. من او را خوش تیپ یافتم. با نگاه همیشگی و آبی فولادینش، سرزنده، مثل یک مبارز، که به من قدرتی غیر قابل تصور می‌دهد».

دلون پس از سکته مغزی در سال ۲۰۱۹ در وضعیت نامناسبی قرار داشت و اخیرا اختلافات خانوادگی میان فرزندانش به رسانه‌ها دزر کرده است. آنتونی، آنوشکا و آلن فابین سه فرزند آلن دلون بر سر نظرات مخالفشان در مورد سلامتی و آینده پدرشان اختلاف دارند.

پسرش آنتونی دلون در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۹ مدعی شد، دلون در حال مرگ است و عنوان کرده: «او ضعیف و خسته است. او زیاد صحبت نمی‌کند، وقتی او را مجبور به تکرار می‌کنیم خسته می‌شود و برایش آزار دهنده است، زیرا صدایش دیگر مثل گذشته واضح و قابل شنیدن نیست».

آنتونی در مورد خواهر ناتنی‌اش انوشکا دلون نیز اظهار کرده بود: «خواهرم هرگز به من و برادرم اطلاع نداد که بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲، پدرم در حین بازدید از کلینیک در سوئیس تحت پنج آزمایش شناختی قرار گرفته است و هیچ یک از آنها را با موفقیت نگذرانده است».

آلن دلون به سرعت از طریق وکیلش «کریستوف آیلا» واکنش نشان داد و گفت که به شدت از جو رسانه‌ای که توسط پسرش آنتونی سازماندهی شده شوکه شده و نمی‌تواند پرخاشگری پسرش آنتونی را که مدام به او می‌گوید که سالخورده است تحمل کند.

دلون از دهه ۱۹۹۰ به ندرت روی پرده ظاهر شده است و آخرین حضور عمومی او دریافت نخل طلای افتخاری جشنواره فیلم کن در سال ۲۰۱۹ بود. با این حال، او در مراسم تشییع دوست و ستاره همکار خود «ژان پل بلموندو» در سپتامبر ۲۰۲۱ شرکت کرد.

آلن دلون که بازی در ۸۰ فیلم از جمله چندین شاهکار سینمایی را در کارنامه دارد، اولین بار در سال ۱۹۶۰ و زمانی که ۲۵ سال داشت با بازی در فیلم «ظهر بنفش» توسط «رنه کلمنت» کارگردان فیلم کشف شد.

بسیاری از فیلم‌ها با بازی «آلن دلون» تبدیل به کلاسیک‌های سینما شدند و وی در طول دوران حرفه‌ای خود با کارگردانان نامداری، چون «آنتونیونی»، «ویسکونتی»، «ملویل» و «گدار» همکاری کرد و در کنار بازیگران بزرگی، چون «ژن گابن»، «عمر شریف»، «لینو ونتورا»، «کلودیو کاردیناله»، «مونیکا ویتی» و… مقابل دوربین رفت.

دلون نخستین بار در سال ۱۹۶۱ با فیلم «لذت زندگی» قدم به جشنواره کن گذاشت و سپس با فیلم‌های «خسوف» (۱۹۶۲)، «یوزپلنگ» (۱۹۶۳) و «آقای کلین» (۱۹۷۶) حضور در جشنواره کن را تجربه کرد و در سال ۲۰۱۹ جایزه نخل افتخاری کن را دریافت کرد.

tags # سینما ، هالیوود سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ماجرای عکس تکان دهنده اسطوره سینمای جهان چه بود؟
  • ماجرای عکس تکان دهنده «آلن دلون» چه بود؟
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • هر سکه بهار آزادی چند کیلو پیاز ؟! ؛ مقایسه تکان دهنده قیمت ‌ها با ۲۰ سال پیش در اسکار مهران مدیری | ویدئو
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجی
  • آمار تکان دهنده افزایش فقر در ایران طی ۲ سال
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید