Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز، محققان کشور در حال فعالیت بر روی پروژه ای هستند که امید بیماران آسیب نخاعی را برای درمان افزایش می دهد. این طرح با عنوان «بومی‌سازی رابط عصب و عضله برای درمان آسیب های نخاعی در حیوان مدل» با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سحر کیانی عضو هیات علمی پژوهشگاه رویان توضیحات بیشتری درباره اجرای این پژوهش ارائه داد و بیان کرد: در فاز نخست این پروژه تحقیقات بر روی مدل های حیوانی انجام می شود. تلاش ما این است تا با تحقیق بر روی مدل های مختلف و تست هر گونه آسیب نخاعی نتایج جامعی را ارائه دهیم. البته برای این کار و پیشرفت سریع کار نیاز به حمایت بیشتری وجود دارد زیرا به عنوان مثال هزینه خرید هر میمون حدود 6 تا 7 میلیون تومان است.

وی ادامه داد: این تحقیق به این صورت است که آرایه های الکترودی کوچکی بر اساس شدت بیماری بر روی نخاع یا عضله قرار می گیرد و پس از آن به وسیله رابطی که بر روی مغز قرار دارد به صورت بیسیم حرکت کنترل می شود. در این صورت فرمان حرکتی از ناحیه مغز به عضله منتقل می شود بدون اینکه این پیام عصبی از نخاع عبور کند.

این پژوهشگر حوزه علوم شناختی همچنین بیان کرد: این فناوری پیشرفته به افراد دارای آسیب نخاعی و افرادی که بافت نخاع را از دست داده اند کمک می کند تا با وجود رابط عضلات را وادار به حرکت کنند. در حال حاضر نیز با همکاری محقان دانشگاه صنعتی شریف آرایه های الکترودی اولیه ساخته شده است و تحقیق را با مدل موش آغاز کردیم و با تکمیل این فاز مرحله تحقیقات انسانی را آغاز می کنیم.

انتهای پیام/

291 / 156 نخاع بیماران نخاعی رویان معوانت علمی و فناوری علوم شناختی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نخاع بیماران نخاعی رویان علوم شناختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۴۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب دیدن فرهنگ کار از جمله نگرانی‌ها در منطقه سیستان است

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، گفت: آسیب دیدن فرهنگ کار و عدم جهت‌گیری واحد برخی افراد از جمله نگرانی‌های ما در منطقه‌ سیستان است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی صبح امروز در دیدار فرماندار شهرستان زهک ضمن استماع گزارشی از فعالیت‌های عمرانی و اقتصادی صورت گرفته در این شهرستان، اظهار داشت: اقدامات و خدمات صورت گرفته مایه خوشبختی است، اما همچنان باید تلاش‌های بیشتری صورت گیرد و با توجه به نامگذاری سال1403 تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم مسئولان باید زمینه مشارکت خرد و کلان مردم را فراهم کنند.

امام جمعه زاهدان، افزود: برای نقش آفرینی بیشتر مردم در حوزه تولید و اقتصاد دولتمردان باید آن‌ها را راهنمایی و آموزش دهند و حتی ممکن است در مواردی نفرات موفق و کارآفرینان برتر را جهت ارائه مشاوره به مردم به کارگیری کنند تا به تدریج شاهد بازدهی بیشتر فعالیت‌های اقتصادی از سوی مردم باشیم.

وی بیان کرد: متاسفانه در سیستان و بلوچستان فرهنگ کار آسیب دیده و مسئولان مختلف نیز هنگام ارائه گزارش‌های خود از این جهت گلایه‌مند هستند و این در حالی است که در برخی از جلسات مردم با اشاره به اجرای طرح رزاق خواستار توزیع پول بین مردم بودند اما بنده عنوان کردم که این کار به صلاح مردم نیست و یک آسیب به همراه خواهد داشت و چنانچه در منطقه بلوچستان با این آسیب‌ها مواجه هستیم و افرادی به مشاغل کاذب روی آورده‌اند و حاضر نیستند نان بازوی خود را بخورند و در مواردی محصولات کشاورزان خراب می شود به این علت که نیروی کار وجود ندارد و مسئولان نمی‌خواهند منطقه سیستان نیز دچار این آسیب بشود بلکه معتقدند درآمدهای حاصل از طرح رزاق باید صرف ایجاد اشتغال برای مردم و توسعه و آبادانی منطقه باشد و البته اگر خانواده‌هایی وجود دارند که از کار افتاده هستند باید ارگان‌هایی حمایتی آن‌ها را تحت پوشش خود قرار دهند.

وی عنوان کرد: باید در رشته‌های مختلف به ارائه آموزش بپردازید تا افراد بتوانند با شرکت در این دوره‌های آموزشی شغل مورد نظر خود را پیدا کنند و بنده در بازدیدی که از اداره کل فنی و حرفه‌ای استان داشتم مسئولان این دستگاه آمادگی خود برای ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را اعلام کردند و باید افراد را به فنی و حرفه‌ای معرفی کنید تا به تدریج به نقطه‌ای برسیم که هر انسان بیکاری وجود داشت مقصر خود او باشد چرا که با وجود آموزش‌ها و مشاغل مختلف همچنان توانسته نیاز شغلی خود را بر طرف کند‌.

محامی گفت: آسیب دیگر عدم جهت‌گیری واحد برخی از افراد است، چرا که اختلافات وجود دارد و هر کدام از فرهیختگان و مسئولان شهرستان جهت‌گیری‌های مختلف خود را دارند و فرهنگ تعامل ندارند و رشد خود را در گرو عقب ماندن افراد دیگر می‌دانند که در این صورت منطقه متضرر خواهند شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر در منطقه سیستان با بحران کم آبی مواجه هستیم، اما راهکارهای مختلف دیگر وجود دارد، چرا که ظرفیت‌های فراوانی در استان وجود دارد، اما متاسفانه از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده نکرده‌ایم.

همچنین در ابتدای این دیدار حسن دهمرده فرماندار شهرستان زهک نیز با ارائه گزارشی از اقدامات عمرانی، اقتصادی و پژوهشی صورت گرفته در سطح شهرستان زهک به بیان طرح‌های برنامه‌ریزی شده در افق آینده این شهرستان پرداخت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حرکت غیراخلاقی دانیال اسماعیلی‌فر پس از گل‌زنی
  • روند رشد آسیب‌های اجتماعی در قزوین متوقف شد
  • نحوه انتقال اطلاعات گوشی در صورت شکستن یا سوختن ال سی دی
  • آسیب دیدن فرهنگ کار از جمله نگرانی‌ها در سیستان است
  • چه فناوری‌های نوینی در صنعت کشاورزی به کار گرفته می‌شود؟
  • بازگشت نسخه کاغذی به پیشخوان داروخانه‌ها
  • آسیب دیدن فرهنگ کار از جمله نگرانی‌ها در منطقه سیستان است
  • اختصاص ۵۰ میلیارد ریال برای بازسازی آسایشگاه جانبازان قطع نخاعی مشهد
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • بازگشت نسخ کاغذی به بیمه سلامت با اختلال در سامانه نسخه الکترونیک