Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@09:21:13 GMT

آمریکا بداند که کشور ما برای هر رفتارش پاسخی خواهد داد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۵۰۷۳

آمریکا بداند که کشور ما برای هر رفتارش پاسخی خواهد داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بسیج اساتید کشور، سعید جلیلی در جمع اساتید بسیجی دانشگاه‌های تهران بزرگ ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام گفت: دغدغه مهمی که در محیط علمی و به ویژه در میان شما که در کسوت استادی هستید وجود دارد این است که نتایج و خروجی تلاش‌های علمی ما چه میزان از انتظارات مورد توقع از دانشگاهیان را برطرف می‌کند این مسأله‌ای است که در آموزه‌های دینی ما نیز تحت عنوان علم نافع و نافذ مطرح شده و رهبر معظم انقلاب هم چند روز پیش در جمع کارگزاران نظام فرمودند: باید بررسی کنیم آیا کاری بوده که باید انجام دهیم و نداده‌ایم؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ازجمله کار ویژه‌های هم‌اندیشی‌هایی که در بسیج اساتید شکل می‌گیرد این است که کمک می‌کند درباره وظایف مورد انتظار از خود، هم‌اندیشی کنیم، در تشکلی مثل بسیج مبنا بر مباحثه و حضور برای تشخیص صحیح وظیفه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلیلی افزود: در موضوع گام دوم انقلاب بسیج اساتید با صدور بیانیه‌ای انتظارات و مطالبات از دستگاه‌های اجرایی را مطرح کرد که اقدام مناسبی است، اما در چنین موضوعاتی قبل از همه نسبت خود بسیج اساتید با گام دوم انقلاب و نسبت تک تک ما به ویژه جامعه استادی کشور با گام دوم انقلاب باید تعریف گردد، اینکه ما نسبت به روند حرکت انقلاب چه نقشی باید ایفا کنیم و این حرکت باید اهدافی داشته باشد و تحقق آن اهداف باید بررسی گردد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به آنکه باید روند کارها سایه به سایه بررسی شود تاکید کرد: اگر در مجلس، دولت و سایر بخش‌ها کار مطلوبی انجام می‌شود باید حمایت و تقویت شود و اگر نقصی هست باید با همین نگاه تکمیل و اصلاح گردد، در این خصوص دانشگاه‌ها به خصوص دانشگاه‌های مرجع می‌توانند در حرکت‌هایی که رصد می‌کنند مؤثر باشند، این رشته‌های مختلف در دانشگاه‌ها یک وظیفه اصلی‌شان تشخیص نسبت تحقیق و پژوهش‌های انجام شده با آنچه کشور بدان نیاز دارد، است که باید توسط استادان دغدغه‌مند بررسی شود. بسیج اساتید یک مفهوم علمی در این عرصه است که می‌تواند نسبت سنجی کند.

عضو شورای عالی امنیت ملی پیوستگی امروز میان مردم و نظام را حاصل یک باور صحیح در جامعه دانست و عنوان کرد: اگر خدشه‌ای در این باور ایجاد شود تبعات و اثرات جبران ناپذیری دارد، در دانشگاه، اساتید به عنوان نهاد مرجع در تحلیل‌هایی که ارائه می‌شود، تاثیرگذارند، اساتید در تحلیل از روند حرکت کشور و جامعه و توصیف و تجویزهای صحیح که کمتر تشکلی می‌تواند در این خصوص ایفای نقش کند، اثرگذارند. امروز در جامعه ما برخی تحلیل‌های فلج کننده و خطرناکی هست که اگر تحلیل غلط به گفتمان غالب تبدیل شود، فلج شدن شکل می‌گیرد و همه فعالیت‌ها یا از بین خواهد رفت و یا از مسیر صحیح خود منحرف خواهد شد. باید نسبت به روندی که در کشور و انقلاب می‌گذرد دقت داشت و متناسب با وسعمان، نقشمان را به درستی ایفا کنیم.

جلیلی در ادامه در خصوص آنکه چرا دشمن دنبال جنگ نظامی با ما نیست اظهار کرد: ملت ایران در ۸ سال با درک صحیح، مقاومتی از خود نشان داد که ۳۰ سال است جرأت نمی‌کنند به کشور ما نزدیک شوند، ۳۰ سال است کشور بیمه شده است. اگر این مقاومت و هوشمندی در عرصه اقتصادی نیز شکل گیرد آنها کاملاً ناامید خواهند شد چراکه دشمن فهمیده است اگر امروز در تحلیل‌ها اختلال ایجاد کند دیگر نیازی به جنگ نظامی ندارد. امروز در شرایطی هستیم که آمریکا مخصوصاً در دو هفته اخیر می‌گوید دنبال جنگ با ایران نیستیم و دنبال گفت‌وگو هستیم. بنابراین اگر این مساله را به طور عمیق بررسی کرده و در پازل خود بسنجیم، می‌بینیم مفهوم این دو موضوع روشن است، آنها اعلام می‌کنند دنبال تحریم‌های فلج کننده‌اند و ما را تروریسم می‌نامند و راهبرد خود را فشار حداکثری و تحریم‌های بی سابقه عنوان می‌کنند. آیا این معنی‌اش جنگ نیست؟

وی افزود: فشار حداکثری نقطه نهایتی دارد و وقتی به آن نقطه برسند دیگر نمی‌توانند فشار بیشتری اعمال کنند. آنگاه نیاز دارند فشار را نقد کنند و ما به ازایی از ما بگیرند و از طرفی می‌خواهند فشارها برایشان هزینه بر نباشد. آمریکا باید بداند کشور ما برای هر رفتارش پاسخی خواهد داد که متحمل هزینه‌ای شود. در حقیقت آنها همه فشارها و تهدیدها را اعمال و اعلام می‌کنند و هر زمان که ما بخواهیم پاسخ دهیم می‌گویند دنبال جنگ نیستند تا برایشان هزینه بر نباشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود؛ مهم است در جمع اساتید و در چنین تشکل‌هایی به یک تحلیل درست دست یابیم و این را به جامعه انتقال دهیم. آنها همه تلاششان را اعمال و اعلام کردند و آنچه را نمی‌توانند انجام دهند را می‌خواهند به کشور بفروشند و ما به ازا دریافت کنند. اینجاست که اقدام شما و پاسخ قانونی و مشروع شما، مانع رفتارهای ظالمانه‌اش می‌شود، این رفتار آمریکا در هیچ قانونی اعتبار ندارد. ما به دنبال تعامل سازنده‌ایم نه تعاملی که در آن بازنده باشیم، نه اینکه دشمنان ما هرچه می‌توانند استفاده کنند و از سوی دیگر مانع اقدامات مشروع ما شوند، امروز حرکتی که مردم، ۴۰ سال در دفاع از حقوق و منافع خودشان داشته‌اند، تابعِ خواست و اراده دشمن نیست، انقلاب بر این مبناست که ملت می‌گوید "از حق خود در عرصه‌های مختلف دفاع کنیم"، دشمن نمی‌تواند دخالت کند. کدام دانشگاه و جامعه علمی دخالت آنها را در عرصه‌های مختلف جامعه می‌پذیرد؟ آنها نگرانند که یک کشور دامنه تحقیق خود را تعریف کند، دامنه پیشرفت خود را تعیین نماید، دشمن می‌گوید بُرد تو تا جایی باشد که به برد من لطمه نزند.

انشاالله تشکل مبارک بسیج بتواند به وظیفه خودش در موضوعات خاص و عامی که کشور نیاز دارد، به موقع عمل کند.

کد خبر 4622858 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب سعید جلیلی بسیج اساتید مجمع تشخیص مصلحت نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۵۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با بیان اینکه در مسیر کمک به ارتقای نظام حکمرانی در کنار اساتید بسیجی، اساتید غیربسیجی هم پای کار خواهند آمد و طعم شیرین خدمت به مردم و محرومیت زدایی با کمک به ارتقای کارآمدی نظام را خواهند چشید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست رئیس و اعضای شورای معاونین سازمان بسیج اساتید کشور با محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل این وزارتخانه برگزار شد. در این دیدار محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور ضمن آرزوی موفقیت‌های بیشتر برای آموزش عالی در سال جدید، گزارشی از فعالیت‌های سازمان بسیج اساتید در حوزه علمی، پژوهشی و فناوری ارائه کرد.

 

مردانی از جمله این فعالیت‌ها را برگزاری دو دوره جشنواره علمی شهید چمران  در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ برشمرده و همچنین  از انتشار نشریات علمی این سازمان در راستای گفتمان انقلاب اسلامی سخن گفت.
تشکیل اندیشکده‌های مطالعات راهبردی؛ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی؛ چاپ ۱۵ جلد کتاب؛ تهیه ۵۰ بسته سیاستی در حوزه‌های کشاورزی، آب، محیط زیست و اقتصاد که تهیه شده و در اختیار مسئولان اجرایی کشور قرار گرفته است؛ برگزاری همایش بین‌المللی تبیین اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری؛ از جمله دیگر فعالیت‌های سازمان بسیج اساتید بود که مردانی به آن پرداخت.

 

تشکیل مرکز افکار سنجی نخبگان در چارچوب طرح اعتلای سازمان بسیج مستضعفین، با ۶ کارگروه تخصصی و انجام پیمایش‌های افکارسنجی نخبگان از دیگر اقدامات بسیج اساتید بود که رئیس سازمان بسیج اساتید کشور به آن پرداخت.
وی همچنین به فعالیت‌های مجمع بین المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها اشاره کرده و از تشکیل ۶۱ گروه علمی از اساتید مسلمان دانشگاه‌ها و برگزاری نشست‌های بین‌المللی،  ترجمه کتابهای مختلف برای استفاده اساتید مسلمان جهان، برگزاری نشست های متعدد از جمله در حمایت از فلسطین مانند همایش جهان عاری از استکبار، اعلام فراخوانی برای تحریم علمی رژیم صهیونیستی و رونمایی از وبگاهی که در دانشگاه صنعتی اصفهان در این موضوع راه‌اندازی شده است، نام برد.

 

اقدام تبیینی با نشریه تحلیلی جهادگران تبیین، برگزاری همایش جهادگران تبیین طی ۳ مرحله نهضت روشنگری، اجرای ۲۰۰۰ برنامه رادیویی و تلویزیونی توسط اساتید تبیین‌گر، ارائه تحلیل سیاسی و تبیین مواضع، برگزاری ۴۰۰۰ نشست تبیینی، راه‌اندازی ۱۲۲ کانال تولید محتوا در فضای مجازی و شبکه‌سازی اساتید در فضای مجازی، ارائه بیانیه‌های سیاسی در مناسبت‌های مختلف و در بزنگاه‌ها، برگزاری نشست‌های مجازی از جمله نشست مجازی با ۳۰۰ دانشگاه سراسر کشور، برگزاری کارگاه‌های آموزش ویژه جهادگران تبیین سراسر کشور، ارتباط مستمر با جهادگران تبیین و انجام نظرسنجی‌ها از دیگر موضوعات مطرح شده در سخنان مردانی بود.

وی در ادامه ضمن قدردانی از وزیر علوم برای تشکیل قرارگاه جهاد تبیین در دانشگاه‌ها و اظهار امیدواری برای تقویت این قرارگاه‌ها در دانشگاه‌های سراسر کشور، از شرکت حدود ۹۰۰۰ نفر در اردو‌های راهیان نور و راهیان فناوری و پیشرفت این سازمان و نیز برگزاری نشست‌های خانوادگی اساتید هر ماه یکبار در تهران بزرگ و سایر استان‌ها و برگزاری جلسات نشست هیات اندیشه ورزی بسیج اساتید و ارائه ۸۰ یادداشت سیاسی سخن گفت.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور ضمن ارائه توصیفی از اقدامات قرارگاه کمک به ارتقای نظام حکمرانی با ۲۰ کارگروه تخصصی و با حضور اساتید برجسته دانشگاهی، بیان کرد: برای تحقق مردمی‌سازی حکمرانی بهترین کار حضور نهاد علم برای کمک به دولت است.
وی ادامه داد: بسیج اساتید با بکارگیری ظرفیت‌های اساتید متخصص در مسأله شناسی و با تکیه بر دانش تخصصی اساتید می‌تواند در این مسیر کمک مهمی برای ارتقای نظام حکمرانی باشد و لازم است این ظرفیت از سوی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به رئیس جمهور محترم انتقال داده شود.
مردانی با بیان اینکه در مسیر کمک به ارتقای نظام حکمرانی در کنار اساتید بسیجی، اساتید غیربسیجی هم پای کار خواهند آمد و طعم شیرین خدمت به مردم و محرومیت زدایی با کمک به ارتقای کارآمدی نظام را خواهند چشید، گفت: اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور درموضوع تربیت و آموزش به تشکیل مرکز تربیت مربی بسیج اساتید اشاره کرد و از حضور اساتید در دوره‌هایی در مشهد مقدس و همچنین دوره تربیت مدرس بیانیه گام دوم انقلاب و برگزاری ۲۹۰۰ کارگاه با موضوعات علمی، فرهنگی سخن گفته و این اردو‌ها را حرکت جهادی بزرگی در موضوع گفتمان سازی دانست.
این استاد دانشگاه همچنین به برگزاری ۱۱ دوره توانمندسازی با حضور۱۶۵۰ استاد شرکت‌کننده سخن گفته و از وزیر علوم درخواست کرد دوره‌های دانش‌افزایی و توانمندسازی در ممیزی‌ها جهت ارتقای اساتید مورد تایید قرار گیرد.

تشکیل ۱۵۷۸ حلقه صادقیان استادی، برگزاری همایش الگوی سوم زن مسلمان، ۱۸ جلسه وبیناری پیرامون سبک زندگی و مطالعات زن و خانواده، ۶۰ همایش در موضوع نقش زنان و خانواده، ارائه طرح‌های ملی در موضوع عفاف و حجاب، ارائه ۹۹ بیانیه سیاستی در حوزه مطالعات زنان، برگزاری همایش الگوی سوم زن مسلمان، برگزاری جلسات متعدد عفاف و حجاب، انتشار بیانیه با امضای۱۳ هزار و ۲۴۵ نفر از اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور در حمایت از عملیات وعده صادق و حمایت از مردم مظلوم غزه از دیگر موارد مطرح شده توسط مردانی در نشست با وزیر علوم بود.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور همچنین به تاثیر بیانیه و نامه‌های اساتید دانشگاه و حضور میدانی اساتید تاکید کرده و از تشکیل شورای تخصصی، اندیشکده حکمرانی آموزش عالی، مجمع پیشکسوتان بازنشسته، تهیه طرح وحدت حوزه و دانشگاه، حضور نماینده‌ای از میان اساتید در اتاق فکر‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و امضای تفاهمنامه‌های همکاری با مرکزپژوهش‌های مجلس، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تشخیص مصلحت نظام، وزارت صنعت معدن و تجارت و مدرسه عالی حکمرانی سخن گفت.

 

دیگر خبرها

  • ارائه ۵۰ بسته سیاستی بسیج اساتید برای حل مشکلات کشور
  • برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی/ارائه طرح‌های ملی عفاف و حجاب
  • تعطیلی کلاس‌ها در دانشگاه کلمبیای آمریکا پس از بازداشت دانشجویان حامی فلسطین
  • اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی
  • یورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا و بازداشت اساتید و دانشجویان
  • تحقق اهداف نظام اسلامی در دانشگاه‌ها با همکاری بسیج اساتید و نهاد
  • درخواست بسیج اساتید برای به روز شدن محتوای دروس معارف اسلامی
  • با هم افزایی بسیج اساتید و نهاد نمایندگی اهداف نظام بیش از پیش محقق می‌شود
  • کنعانی: پاسخ ایران به اقدام صهیونیست‌ها حرفه‌ای بود/ به هرگونه اقدام متجاوزانه پاسخی قاطع می‌دهیم
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر